jak na dloni ukazuje, ze baby najlepszym przyjacielem jest forsa, baba nie wie co to przyjazn , oddanie i wiernosc.
Taa a faceci to wielcy święci, wierni, kochający czystą miłością i niepatrzący na forsę i wygląd a wyłącznie na osobowość.... buahahaha śmiech na sali! To że masz niesatysfakcjonujące życie miłosne/erotyczne to nie powód aby cały świat postrzegać przez swój ograniczony pryzmat. Poza tym nie umiesz odróżnić fikcji od rzeczywistości: puste idiotki występują tylko w serialach, nie znam prywatnie ani jednej takiej kobiety i sama taka nie jestem, dla wszystkich tych kobiet, które znam i dla mnie również na pierwszym miejscu w życiu jest rodzina a nie kasa! I wiesz? Żadna z nich nie wyszła za bogacza tylko za przeciętnego mężczyznę, to też coś znaczy. Co k..a z tego że kasa jest jak nie ma miłości? A ciekawe ilu facetów z chęcią związałoby się z grubą, brzydką, biedną babą o ,,pięknym wnętrzu'' (bo gadać na kobiety to umieją idealnie) już widzę ten las rąk ;)
TYke sie rozpisalas a wystarczylo odwrocic sie do mnie plecami i porzadnie wypiac, do tego jestescie stworzone
Ta twoja zasrana mizoginia to nic innego jak ból dupy, że żadna kobieta nie chce tknąć kijem takie ohydztwo jak ty :) tobie się pewnie uroiło, że samiec = miłość, wierność i czystość uczuć xDDD niczym nie różnisz się od dawnych męskich szowinistów, którzy o całe zło tego świata oskarżali kobiety, jakby sami byli święte niewiniątka. samce zniewoliły kobiety (robią to do dzisiaj jak np w PL), a i tak wszystko wina kobiet xD Współczuję szczerze każdej kobiecinie, która ma to nieszczęście mieć z tobą do czynienia. Zresztą to nic dziwnego w kraju spod znaku krzyża, gdzie kult macho i prawo pięści wciąż żywe.
za to ty dostaniesz o de mnie zaa darmo, uwielbiam zapychac gleboko twojego ryja, mowisz wtedy zwiezlej
I co wesoło jest obrażać innych, ale samemu zostać wyśmianym już niewesoło. Ta twoja zasrana hipokryzja. Poza tym nie czytam twoich komentów pod moim adresem, wypisuj dalej xD