Garrett Hedlund

Garrett John Hedlund

7,4
9 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Garrett Hedlund

Widziałam go we wszystkich filmach i powiem jedynie tyle,że jest świetnym oraz przystojnym aktorem!!!Polecam filmy z jego udziałem.:)

ToLkA_91

Ja jak narazie widziałam "Troję" "Czterej Bracia", "Światła Stadionów" i zamierzam iść na premierę "Eragona" :) Nie mogę się już doczekać :)

Rude

Sam film Eragon mnie niezachwycił ale jego postać Murtagh jest poprostu zajebista!!!Bardzo dobrze zagrał:D:D:D jako jeden z niewielu:))

ToLkA_91

szczerze to widziałam go tylko w 'eragonie', ale od razu jakoś tak przykuł wzrok. zakochałam się. przemknął mi jeszcze kilka lat temu w troi, ale jakoś uwagi nie zwróciłam.:|

Kasczydlo

A ja nie wiedziałam o jego istnieniu do czasu kiedy przeglądałam zdjęcia postaci występujących w Eragonie no i od razu wpadł mi w oko ;) Potem na zwiastunie był dosłownie sekudnkę ale mimo wszystko wypadł świetnie :P A w filmie też zagrał zajefajnie (prawie najlepiej) tylko było go za mało - przecież w książce Murtagh był jedną z ważniejszych postaci i duuuzo go było a w filmie... :/

ToLkA_91

zgadzan sie z agatka 1081 byłam bardzo zdziwiona...że tak mało...
go było w filmie...powinien być conajmniej w całym...;P

monciaaa

Cat to marzenia. Przy jego roli w drugiej częsci to obawiam się że na filmie będzie go jeszcze mniej niż w pierwszej części... Ale aktor świetny :)

Naley

Karola, oczywiste jest, że będzie go znacznie mnie. przede wszystkim, że w książce jest go mniej. No i szczerze wątpię, żeby druga częśc filmu wyszła. Nie mam bladego pojęcia, jak mieliby ją zobić, skoro w pierwszej zgubili wiele bardzo ważnych wątków.

Kasczydlo

Zgadzam się z tobą ... !!!!! Zgubili najważniejsze wątki i wszystko poprzekręcali!!! "Eragon" (film) był daremy, ale wszystko uratował Garrett, więc idzie go jeszcze znieść!!! Gdyby nie on to byłaby totalna klapa!!!!! A co do innych filmów z jego udziałem to "Four Brothers" było zajebistę i on w nim też!!!

ToLkA_91

to nie fair ! my chcemy Garretta CALEGO xD
złoże...do reżysera skarge buahah;P

ale wiesz marzenia czasami się spełniają.;P

ToLkA_91

Garrett jest po prostu zajebisty:D:D jest genialnym aktorem, widziałam go w trzech filmach i w każdym zagrał świetnie:): Boski koleś:}

ToLkA_91

W dodatkowo to, co mi sie w nim podoba (oprócz wyglądu) to jego głos i smiech:):)

Maarit

O tak. Jego głos jest świetny. :)W ogole cudo-facet: zdolny i przystojny.

Maarit

Jego głos jest zajebisty, taki.... wręcz podniecający.... Kocham tego kola!!!!!

niki666

uuu sporo fanek :D:D:D też go uwielbiam:):):) ekstra Ciacho z niego:):):)

ToLkA_91

Mi też się podoba. Szkoda, że nie mieszka w Polsce. Ale kto by chciał mieszkać w takim zadupiu??

Bynia

No właśnie. Nikt tu nie chce mieszkać. <foch> Dlaczego u nas w Polsce nie ma takich przystojnych aktorów???!!!

Dropsiaczek

są tylko trzeba dobrze szukać. Osobiście polecam warszawskie teatry muzyczne. a wracając do tematu - mówiłam że Garrett jest świetny? :)

Naley

hehe mówisz,że w Teatrze podobnego upoluje:D dobre :D:D:D

ToLkA_91

Garrett jest świetnym aktorem:):) można to stwierdzić po obejrzeniu zaledwie ejdnego filmu:> szkoda, że ma tak mało ról... Uważam, że młodzi i utalentowani aktorzy powinni być angażowani częściej w większe produkcje, żeby mogli pokazać swój talent...

Maarit

Ktoś napisał wcześniej (dużo) że w 2 częsci będzie go jeszcze mniej...
no skoro scenarzyści robią wszystko na opak to są dwie możliwości:
1. Murtagha (a co w tym idzie Garretta :P) bedzie więcej (jak na opak to na opak)
2. Murtagha (a co w tym idzie Garretta) nie bedzie wcale (jak tak skrócili jego role w pierwszej części to aż strach jak bardzo mogą go obkroic w drugiej...)

Invisible_Eve

2-ga opcja mało prawdopodobna, bo nie wspomnieliby o tym, że Eragon ma brata?

Naley

Skoro wycięli wiele innych ważnych wątków ten tez mogą pominąc...

Invisible_Eve

W sumie, to przecież jest tak naprawdę mało znaczące, że Murtagh i Eragon są braćmi...

zxully

Według mnie jest to ogromnie znaczące!!!!
Można się było tego w sumie domyśleć, po 1. części, albo w trakcie 2. (przed tym jak Murtagh to oświadczył), ale to właśnie zmienia postać rzeczy...
Wtedy byli przyjaciółmi, a teraz będą ze sobą walczyć jako bracia, a na pewno do tego dojdzie!!! Galbatorix już o to zadba...

niki666

Hehe, spokojnie, spokojnie, to był taki sarkazm z mojej strony... ;)
Też uważam, że jest to bardzo ważne, ale przecież dla reżysera to może w ogóle nie być znaczące, po tym, jak pociachał pierwszą część... Staram się po prostu wczuć w schemat myślenia naszego kochanego reżysera. ;)

zxully

Wydaje mi się, jak w ogóle przeczyta tą książę, że nie może tego ominąć!!!
Wtedy 3. część tego filmu nie miała by sensu!!!!
Chyba aż tak daremny, a wręcz głupi nie może być!!!!

niki666

Ja to już nie mam pojęcia, po pierwszej części ja się pytam, czy pan reżyser w ogóle czytał książkę? Czy może ktoś mu ją streścił, pomijając połowę prawdy o młodym, przestawiając kolejność zdarzeń, po części zmieniając charaktery postaci?
Eh. Boję się jego głupoty. XD

PS. Wybacz to "młody", ale to moje określenie na Murtagha. XD I na Garretta zresztą też, pasuje moim zdaniem. :D

zxully

Ale w sumie to jakby to opuścił, że są braćmi, to w sumie pracowałby tylko nad 2 filmami, bo trzeci nie miał by sensu!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że taki głupi nie jest!!!!
Ale mówią, że nadzieja matką głupich!!!!;)

niki666

obejrzałam ostatnio film pt. "Twarda Sztuka" i powiem wam,że film bardzo dobry.Strasznie mi sie podobał i bardzo polecam ...Garrett słodko wyglądał w długich włosach xD

ToLkA_91

Mam nadzieję, że jednak nie pominą wątku z braterstwem Eragona i Murtagha. Z tymże, jeśli są braćmi i Murt jest podobny do Morzana, to Eragon chyba po mamusi odziedziczył urodę... Bo choćby na głowie stanąć, to Edward i Garrett podobni do siebie nie są.

Też oglądałam "Georgia Rule", nawet do kina się pofatygowałam. Uważam, że film jest śmieszny, choć Garrett był żałosny, moim zdaniem. XD Chociaż niesamowicie słodki. XD Uwielbiam scenę u Georgii, jak Harlan wpada na śniadanie. XD