Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 193 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley

Na tym zdjęciu wygląda dziecinnie bo zrobiono to zdjęcie jusz dawno!!!!! a teraz wygląda zupełnie inaczej....lepiej :)

Madziora_2

Racja! Dziewczynka z "Lwa..." już niedługo stanie się młodą kobietą!

Tatar

No, ja jej już nigdy nie nazwę "dzieckiem"... właśnie przeczytałam, że jest z mojego roku. =)
A to 151 cm wzrostu to chyba nieaktualne, co? Ja mam 170cm, a nie jestem jakoś strasznie wysoka. ;)

Madziora_2

Szkoda że nie można zamienić tego zdjęcia, jest stare - sprzed 3 lat! Teraz wygląda tak: http://img299.imageshack.us/img299/8329/ggfilmweb2hw7.png

silmarien

I właśnie takie zdjęcie powinno być na profilu. Wygląda na nim o wiele lepiej.

Pati_Peace

Dokładnie. Czasem jak wchodzę na tę stronę to aż mi przykro na nie patrzeć, bo to śliczna dziewczyna i wygląda teraz całkiem inaczej.

troll_3

No właśnie...

Pati_Peace

na tym zdjęciu wygląda rzeczywiście na osobę w moim wieku

Lucy_Pevensie

Wszyscy macie racje co do zmiany zdjęcia, jej opisu no ale kto nas słucha!!!!!!!!!!!!!! Już nieraz zgłaszałam wiele rzeczy i nic z tego nie było ;( Przydało by się porządnie wziołść za tą stronę bo to co tu się dzieje to czysty absurd. ( A no i sory za błąd na początku pierwszego tematu: już* )

Madziora_2

Ależ nie masz za co przepraszać :) Błędy zdarzają się każdemu, a te ortograficzne bardzo często :D

troll_3

Zgadzam sie z wami:):) Mi sie podoba to zdjęcie, które ma Troll na avatarze, mogliby na nie zmienić:)

Lexie

Tak, bardzo ładne jest:) Byłoby od razu lepiej!

Julia_20

no proszę jaka zgodność :)
Ale najwyraźniej administratorzy robią sobie wakacje, bo juz było dużo tematów, w których omawiano kwestię zmiany zdjęcia, no ale cóż najwyraźniej to administratorów nie interesuje...

troll_3

Napisałem na ogólnym forum do moderatorów i zmienili zdjęcie dziekujmy im :)

Dilej

Właśnie zauważyłam. To zdjęcie jest o 100...% lepsze od tamtego, bo jest bardziej aktualne

Pati_Peace

O.o widze że moderator zmienił zdjęcie znowu yyyy tamto wszesniejsze było lepsze

Dilej

chodzi mi nie ote zdjęcie georgie w wieku 10 lat tylko po moim napisaniu zdjęcie zostało zmienione i tamte było lepsze :/