Nie ma to jak inteligente podsumowanie człowieka którego się nie zna i ocenia nie przez pryzmat talentu tylko wyglądu '-__-
Jest osoba publiczną to musi sie liczyć z tym, że wszyscy ją oceniaja przez pryzmat wyglądu, talentu, czy ubioru :P Wczoraj oglądałam "Ja wam pokażę!" i dopiero po tym filmie utwierdziłam się w moich przekonanich co do tej aktorki. Nie będę się o jej talencie wypowiadać, bo się na tym nie znam, ale jak na moje oko to gra strasznie sztucznie i nie potrafi się utożsamić ze swoją rolą.
żadna z niej aktorka, ciągle ten cygański ryj, samym głosem denerwuje ludzi, powinna skończyć z aktorstwem i zająć się terapią która wzbudza u ludzi depresje :)
1/10, 0 niestety nie da się dać
Sami macie cyganskie ryje - wiecie wogole jak wygladaja cyganie ? o0
A trzyma sie bardzo dobrze - moze i przez pieniadze ale co z tego ? Tez chcecie miec pieniadze ? To zarobcie se ! Skoro ona zarobila to wcale nie jest takim beztalenciem ...
Nie ważne czy jest ładna, czy brzydka. Liczy się to, że pani Wolszczak nie ma talentu do gry aktorskiej. Może obleci w "Na Wspólnej", ale nie nadaje się do filmów kinowych, zwłaszcza do komedii. I mówienie o niej "aktorka" jest ogromnym nadużyciem. Według mnie nie każdy, kto skończy szkołę aktorską jest aktorem. Talent zawsze się obroni, a miernota zawsze będzie miernotą. Uważam, że pani Wolszczak nie powinna istnieć w tym zawodzie.
Anushka_S - napisałeś, że Ona nie ma talentu. Takie opinie poprzedzaj słowem "moim zdaniem".
A co do reszty idiotów, którzy ją obrażają - jestem na 10000000% pewny, że wyglądacie gorzej, a ta kobieta jest, pomimo swojego wieku, ładniejsza od was. Jeśli będziecie tak śmiałe, bardzo proszę o wasze fotki i wtedy sobie pokomentujemy.
Co do Cyganów - wy ich chyba nigdy nie widzieliście. Takim osobom jak wy moje głębokie wyrazy współczucia.
Słonice????????
Zartujesz chyba,chcialabym miec taka figure jak ona w wieku 53 lat.
No coz, jednych sie lubi , innych mniej, a na innych ma sie wysypke.
Podobno o gustach sie nie dyskutuje.
Mnie również irytuje, nie wiem co w tym babsku ludzie widzą, jest straszna ; O
I bynajmniej... nie chodzi mi tutaj o wygląd!