Guns N' Roses

9,0
2 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Guns N' Roses

Boze Swiety, jakaz ja bylam glupia niz zawsze , kiedy [nie wiem jak to napisac..], no kiedy nie lubialam tej grupy..., a wogole nawet jej nie znalam, ale sie bardzo ciesze , ze ja poznalam, chociaz nie do konca, ale zawsze cos..., to jest taki fajny zespol.., normalnie..., brak slow.., najcudowniejszy we Wszechswiecie..nie dosc, ze fajnie graja, to jeszcze fajnie spiewaja i wygladaja, chociaz nie wszyscy.., ale wiekszosc.., cos tak czuje, ze chyba w przyszlosci tez se zaloze jakas taka grupe.., ale nie bede grzac na gitarach, tylko na kieliszkach.., ale mniejsza o to..., filmy, do ktorych sa uzyte ich piosenki stana sie moimi ulubionymi.., i wgole.., a moze nawet kiedys, cos bardziej blizej..., ale to sie jeszcze zobaczy..., slubu tez jeszcze nie zapowiadam ..hehe.., no ale to tez sie popatrzy.., powiem jedno: po pierwsze: na prawde cudowni ludzie tam sa w gnr, a po drugie..., no i co ja teraz chcialam powiedziec??, nie pamietam , przykro mi.. aha, juz wiem, wiec: powie mi ktos czemu ja wczesniej nie znalam ich?? - co za wstyd..., ale to dobrze, ze nie lubie innych badziewi.., ale wlasnie ich!!. dlatego sie ciesze.., ktos se pomysli: "jak idiotka, sie podnieca , ze ich zna.., 3/4 ludnosci ich zna, a ta ma radoche...i w dodatku marnuje miejsce tutaj na swoje jakies durne zapiski..i emocje.., chora osoba..", ale tak na prawde, to tez ktos bedzie mial racje.., Boze , czemu ja zmieniam temat?? - nie dawno gadalam o gunsach, a teraz mowie o sobie i wogole wyszlam poza temat.., jeszcze w dodatku sie obawiam czy to wysylac..., a tam najwyzej ktos zascie czytajac to....Dobranoc!!!

__1064aka

jaka idiotka, sie podnieca , ze ich zna.., 3/4 ludnosci ich zna, a ta ma radoche...i w dodatku marnuje miejsce tutaj na swoje jakies durne zapiski..i emocje.., chora osoba
przewidziałaś - dokładnie to^ sobie pomyślałam.

gugugg

Mam wrażenie, że koleżanka przeprowadziła prowokację zakładając ten temat, i to prowokację genialną, bo niełatwo ją wychwycić. Jeśli mam rację, to naprawdę gratuluję udanego przedsięwzięcia.