Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Kręci potajemnie 2 filmy, które mają bić rekordy kasowe. Dlatego teraz jest taka cała
otoczką z tą jego niby śmiercią.

użytkownik usunięty
Slowianin

co za idiotyczny temat. -,-

Slowianin

A w rolach głownych James Dean, River Phoenix, Brad Renfro, Marylin Monroe i Marlon Brando?

użytkownik usunięty
alien_2

najnowszy news - producentem Sydney Pollack. jeśli chodzi o tą kwestię to podobno swój udział rozważał też Walt Disney, ale jednak zrezygnował.
reżyseria Alfred Hitchcock.

No tak też myślałam, a muzyka Chopin?:D

użytkownik usunięty
alien_2

podobno rozważał swój udział w tym projekcie :D zapowiada się niezła gratka dla widza. :p

lee marvin i charles bronson maja zagrac czarne charaktery, bruce lee i jego syn bede przeciwko tej dwojce walczyc

alien_2

Nie! Bach, albo DaVinci
(tak wiem, że to malarz)

Slowianin

facepalm -.-

Slowianin

ci idioci

Slowianin

hahahhaahaha

Slowianin

czyli akademia dala sie nabrac?

kinoman0

tak, niestety, człowiek zrobi wszystko by dostać oskara ;p reżyserem tego filmu ma byc georges melies

Slowianin

Dokładnie tak! W tym filmie ma też wystąpić Elvis oraz Michael Jackson, podobno na drugim planie zobaczymy również Marylin Monroe. A premiera ma być bodajże jeszcze w tym roku, 21 grudnia.

FusRoNyan

A czarnym charakterem będzie Barack Obama.
Oni wszyscy będą uwodzić dziewczynę graną przez Kennedy' ego. Dobrze się zapowiada

HollywoodDirector

Cos jeszcze slyszalam ze Hitler ma wystapic jako brat Michael.

Slowianin

Lecz się, przecież popełnił samobójstwo

HollywoodDirector

Nie popelnil samobojstwa ;o byly takie przypuszczenia, ale to leki go otruly ;x

justine76

Może
Ale mi się wydaje, że raczej sam się tymi lekami otruł

Slowianin

Masz racje Michael Jackson,Whitney Houston,Leslie Nelsen też żyją tylko gazety nie miały tematu na pierwszą strone,więc uśmiercili kilku celebrytów. Hahahahaha