Zwroccie uwage na zbieznosc nazwisk. Jak usuniemy z Heath Ledger 'dg' pozostaje Heath Leer, a Heath Leer, czyli Heathleer brzmi niepokojąco podobnie jak Hitler. Czyli Heathleer -> Hitler! To nie moze byc przypadek...
Tak to potomek Hitlera jego syn czy coś, albo ten no może wnuk ? Niee to pewnie Heath jest ojcem Hitlera.
a mamusia cie czasem na główkę w dzieciństwie za często nie upuszczała? Znajdź sobie może jakieś zajęcie bo chyba ci internet na mózg padł za bardzo albo ten south park którego jesteś fanem
możecie nie wierzyć, ale chyba obudziłem wszystkich mieszkańców w na moim piętrze .... :D:D:D:D:D:D: haahahhaah dobre :D
Mój kuzyn wymawia: Hit Ledżer. I jak mi powiedział: "Ja bym sobie obejrzał Obłędnego rycerza z Hit Ledżerem", to ja do niego: "Z jakim Hitlerem?" xD
A ja sie dziwiłam, czemu lubie tego aktora. No, ale jako Nazi, nie mam wyjścia... Dobre, to od dziś mój ulubiny aktor xD
Aaa!
Zwróćcie uwagę na inną rzecz. Gdyby przestawić literki w twoim nicku to zamiast Dman wyszłoby... Damn! Czy to znak?
Dużo o tym myślałam i co sądzisz co zbieżności nazwisk Madonny z Malinowską? da się to jakoś powiązać?
xD