Uwielbiam tego aktora i podziwiam go za wielki talent aktorski. Po obejrzeniu filmu Brokeback Mountain powalił mnie na kolana i byłam bardzo zdenerwowana jak nie dostał oskara,bo zasługuje na niego. Nie podoba mi się w jaki sposób niektórzy go oceniają, przecież on jest rewelacyjnym aktorem.
Heath jest dobrym aktorem ... bardzo go lubie i szanuje ale po obejrzeniu 'Brokeback Mountain' zastanawiałem się skąd ta nominacja do Oscara ... Jake Gyllenhaal pokazał wszystko co było do pokazania poprzez gre we wspomnianym filmie... a Heath wypadł nieco ponad przeciętna i jeszcze ten jego głos w BM ... Lubie, szanuje ale mnie denerwuje w 'Brokeback Mountain'. pzdr
ja też bardzo lubie Heatha i BM też mi się podoba, ale wg mnie oscary zostały słusznie uznane: Philip Seymour Hoffman był w tym roku najlepszy (mówię to jako obiektywna)
ale kiedy pomyślę o Heathie, jego talencie i urodzie to łezka się w oku kręci - a oscar nie bedzie dla niego czyms nieosiagalnym ;]
POZDRO :)
Heath Ledger najlepszym aktorem świata!!! (No dla mnie oczywiście).Też sie dziwie, że nie dostał Oscara, tylko jakiś tam....., o którym nawet nigdy nie słyszałam i napewno dużo innych osób też.
Pozdro dla jego wsyzstkich fanów!!!!!