http://www.petycje.pl/3384 wchodżcie i głosujcie!
Im więcej tym bliżej spełnienia.
Pomysł Natali.
Rzeczywiście jest to dobry pomysł.Nie tylko ze względu na możliwą nominację Heatha,ale także na to że większość z nas chciałaby na żywo oglądnąć transmisję z Oscarów.Przynajmniej ja.Mimo iż trwa dobre ponad 4 godziny :D
Popieram akcję! Od razu się podpisałam. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Ja już próbowałam rok temu. I dwa... :/
Też tak słyszałam,a dokładniej czytałam w tele tygodniu,że tvp nie zamierza relacjonować Oscarów,ale może jeśli będziemy głosować to nad tym pomyślą ;)
Ostatnio cały czas się uczyłam (przed wystawianiem ocen) i nie jestem trochę poinformowana...
...kiedy jest ceremonia rozdania Oskarów i o której?
Nie pamiętam juz po jakim czasie to było ale pamiętam że
tvp2 albo 1 , któras z tych miała powtórke w nocy ,
z Oskarów.
Transmitowali w 2006 roku, oglądałam wtedy i pamiętam, że Oscara dostała Jennifer Hudson(Dream Girls), a wręczała jej Reese Witherspoon(bo w 2005 dostałą za Spacer po linie) w każdym badź razie to był 2006 rok.
Zagłosowałam!
Ale zapewne wyemitują jakiś czas po fakcie.. :/
btw.
jeszcze 7 dni do ogłoszenia nominacji.
No ja też oczywiście głosowałam, ze wszystkich możliwych adresów mailowych;) ale jak znam rzeczywistość i upodobania zdecydowanej większości widzów, lepiej zarabia się na 3583 kolejnym odcinku kiepskiego serialu, niż na rozrywce "wyższych lotów"... żenada. Chyba zainwestuję w kablówkę i przyszłoroczne oskary obejrzę bez łaski:(
Pzdr.
temat prawie 3 lata stary. slyszalam ze w tym roku transmisja z oscarow bedzie w polsce emitowana na canal+ . ;)
na niemieckich programach tez emituja jak co roku na pro7. Ale tych kanalow tez chyba nie wiele osob ma.
niestety nie. wiem ze w niemczech zadnych powtorek nie puszczaja .. a jak to wyglada w polsce nie wiem.
na film.wp.pl bedzie mozna na bierzaco czytac o wszystkich wygranych ... ale jest to bardziej dla ludzi ktorych te cale "show" za bardzo nie interesuje.
jest tez jeszcze strona weeb.tv ... z polskimi kanalami w tym takze canal+ ... niestety darmowe jest tylko pol godziny ... pozniej trzeba wykupic konto premium. co tez nie jest az tak drogie bo tylko 3 zl. za jeden dzien ;)