Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Gdy usłyszałam te straszna wiadomość wczoraj o 23 myślałam ze to żart. Prawda jest okropna. On był za młody by umrzeć. Takiego aktora jak on nie będzie nigdy. Skromny, uśmiechnięty, utalentowany, zalet można wymieniać setki. Nie wierzcie w to że przedawkował. To był przypadek. Śmiertelny... :'(

Annik

Skąd wiesz, że był skromny?
Znałaś go?
Jeśli się zabił to może właśnie dlatego, żeby teraz wszyscy go kochali.
A może miał dosyć faktu, że ciągle jest na świeczniku i ludzie oceniają go po zdjęciach.
You'll never know.

Ducha

"Jeśli się zabił to może właśnie dlatego, żeby teraz wszyscy go kochali"- Nie wierzę,że naprawdę tak można myśleć...

ElizaAnnaJulia

Można. I jak widać reakcja jest prawidłowa o czym świadczą wszystkie te żałobne nibyświeczki.

Ducha

Nie kochają go,tylko czczą jego pamięć. I na pewno nie było to jego zamierzenie i cel.

Ducha

Wiesz po co ludzie stawiają te 3 znaczki, te "nibyświeczki"? Z szacunku. Owszem, niektórzy twierdzą "było trzeba nie ćpać" itp. Ale na szczęście nie wszyscy.

Mary_Jules

Nie, nie wiem po co ludzie stawiają te 3 znaczki. Sama nigdy tego nie robiłam. Bo niby kogo to obchodzi? I na co niby mają się przydać akcję typu "Pamiętasz, cenisz, kochasz? Dostaw świeczkę."
Ale przecież to wolny kraj.

Ducha

Skromny był, świadczy o tym to że nie wywoływał skandali jak to robią inne "gwiazdy", miał małe mieszkanie a nie jakieś pałace, to mało?

Annik

Wszystko można czymś wytłumaczyć, fakt.

Annik

Też myslałam że to żart...nie mogłam uwierzyć..lubiłam go, kurcze:(