A tak całkiem serio. Jak na 14 lat, to i tak prezentujesz najlepszy poziom na tym forum, w porownaniu z niektorymi 16-nastaki.
nmzc.
Dobra drogie panie. Lece, bo mam tekst do napisania ;) Wroce niebawem ;)
Trzeba pracowac ;)
Pozdrawiam
Halooo :) Co tu się wyrabia jak mnie nie ma :D
Blondanka wróciła!! :) Super:) Już na nk widziałam:) To 2 zdjęcie co dodałaś to wyglądasz na nim obłędnie :) hehe
Rozuska widzę, że się rozkręciłaś ;)
Wszyscy już poszli:( Z kim ja mam pisać:( Spóźniłam się :/
hey hey ;)
kotto pewnie się zejdzie ok. 18-20, jak ja będę musiała lecieć, ania pewnie też...
nudzi m się ;PP
jaki film polecicie?
nie posiadam, i nie chce mi isę jechac do wyporzyczalni ;)
obejżę sobie moulin rouge, albo jaką bajkę ;))
Z ciekawości.:)
Może Ty wiesz skąd można ściągnąć taki utwór:
X-ray Dog-The Odyssey
http://www.youtube.com/watch?v=3fgnMZupoFk&feature=related
Jest tu. Dałabyś radę>? Na maila? Jeśli tak będę Ci wdzięczny do końca życia.:)
ahaa .. :D a teraz pytanie do wszystkich :D
jaki jest najlepszy film jaki w życiu widzieliście ?? od jutra mam ferie i potrzebuje naprawdę za.je.bistych film bo inaczej umrę z nudooooow !
widziałam :/ dostał ode mnie 7/1O jak się nie mylę :/ ... a jakieś dobre dramaty które zasługują na 1O ?`?
brokeback mountain, candy, moulin rouge, wasabi, król artur, na fali, roboty, donnie darko, trainspotting, idol, kapitan eo
wiem, to nie sa w większości dramaty, ale świetne filmy wg. mnie ;)
i tez bajki, takie moje zboczenie, mam brata to na okragło u mnie w domu leca bajki ;))
heh z tego co wymieniłaś to tylko kapitana eo nie widziałam :p
Wzgórze Nadziei i Wichry Namiętności zobaczę :D
dzięki :pp
kapitan eo to taki króciutki filmik, z michaelem jacksonem, czyli spiewanie i taniec, ale fajniutkie, takie jakby gwiezdne wojny dla dzieci, mój brat to uwielbia xD
KAOS a Tobie to nie podoba się ta muzyka co przesłałaś yareckiemu? Przecież to muzyka ze zwiastunu Imaginarium :)
A jeśli chodzi o filmy to ja polecam te co mam u siebie na blogu w drugim temacie:) Ale Ty KAOS już je widziałaś ;) I też najbardziej lubię dramaty:)
a no widziałam:D tez lubię dramaty :pp na których mogę się wypłakać :D ostatnio patrzalam na List w butelce :D calkiem fajny :] dalam 9/1O :D
ja nie znam, może sobie jutro wypożyczę, jak zarobię, bo w szkole sprzedaje biżuterię z modeliny, robię na prawdę świetne rzeczy xD
mój tata niedawno oglądał 'rzekę życia' z badem pittem, nie ogladałam, nie chciałam, bo tam wędkowali, ale ponoc dobry ;)
Bardzo pouczajacy.
Nauczylem sie, zeby wiecej nie dac sie namowic na wyjscie do kina dla takiego filmu.
Dobrze ,ze te efekty 3D byly. Inaczej albo bym padl z zazenowania, albo wyszedl z sali.
ooo, masz rację, ja jeszcze nie byłam w kinie na filmie który mi sie nie podobał, no pare razy z klasą, jakiś tam dokument o astronautach, jedyna atrakcja to to że był 3d i kamienie księżycowe leciały mi w oczy, i nie zapomne jeszcze nocy w muzeum 2 , nie podobał mi się, nie za bardzo lubie takie komedie, ale już to lepsze niż, 17 again, i jakas tam bajka, niestety wtedy nie udało m się namówić mojej wychowawczyni żebyśmy poszli na anioły i demony ;/