przepraszam, że przerywam Waszą konwersację, ale chciałam oficjalnie donieść, że nasza pani profesor nie wypełniła swojego obowiązku! :P mianowicie, z tego co pamiętam, to dnia 22 lutego b.r jej blog miał zacząć istnieć, a do tej pory to wydarzenie nie miało miejsca ;P
powyższa wiadomość dobiegła końca. dziękuję za uwagę, żegnam.
hmmm..
się rozpisaliście xD
ja niestety wczoraj nie miałam prądu od 14 do godziny chyba 22, jak cała wieś, nie wiem co się spało, w moim pokoju była szalenie romantyczna atmosfera, czytałąm dzienniki żeromskiego przy świecach ;PP
dziś, cały dzień byłam w rozjazdach, i wyszło tak, że dopiero teraz sobie posziedze przed komputeram ;))
lecę oglądac śniadanie u tiffany'ego ;))
Droga moja Joanno:)Wiem, wiem obiecywałam, a potem nawet nie wiem jak się to stało,że nie otworzyłam swojego bloga...w sumie nie odczuwam takiej potrzeby na dzień dzisiejszy, albo inaczej, za dużo rzeczy robię na raz i nie mam na to czasu:)
Polala,nie wiem czy zauważyłaś moją wcześniejszą wiadomość-nie dostałam maila od Ciebie:)
Edek i Rozi i Kaos-buziaczki i miłego weekendu:)
tak się tylko śmieję, w sumie nie mnie to obiecywałaś, ale komuś tam, kogo już nie pamiętam, przepraszm ;p
miłego weekendu nad stosem książek ^^ ...
Hej ludziska :)
jak żyjecie
ja jak ostatnio zobaczyłam śnieg za oknem to sie rozpałakałam
z żalu heh
nashla ?!? czy mnie oczy nie mylą ?? heh witam :p .... ty się rozpłakałaś a ja ciągle czekam na ten śnieg i nic :/
heh, ja nie płakałam, byłam troche jakby zszokowana, ale ok. czekałam na śnieg, i na nashlę ;))
fajnie że wróciłaś, no to już się chyba raczej całe stare KWA zebrało ;))
rozpoczynamy obrady xD
U mnie to jest tak że od momentu kiedy zaczeło sie robić już chłodno czyli tak koniec wrzesnia
jestem non stop chora, na okrągło, wyzdrowieje to zaraz potem znowu
pozatym nie cierpie zimy brrrr,powinnam zamieszkac w Australi heh
tam jest cały rok gorąco co dla mnie :D
Co u ciebie ? :)
Ale mi was brakowało uwierzcie mi
już ta szara rzeczywistosc mnie dobija do grobowej deski
puk puk
ale opowiadajcie jak żyjecie heh
no to teraz ja :p ... u mnie strasznie dużo się zmieniło :D ..... a wiec ... zostałam milionerka , mój dom stoi kolo domu al pacino i oczywiście mam tez domy w australi , afryce i na hawajach :D
faaajnie nie ?
jeśli o mnie chodzi, to nuda trochę, miałam dziś pierwsze spotkanie do bierzmowania, no i jak obiecałam księdzu, wzięłam ze soba mojego trzyletniego brata, cały czas rysowałam mu jakieś robociki, kwatki, autka i takie tam ;))
ahh ja was nie rozumie :p czemu nikt mi nie chce uwierzyć :D `?
a i wiecie co :D? na drugie wakacje jadę do Perth :D
Ha i tak cie przebijam mnie o ręke poprosił sam Brad Pitt
powiedział zę zostawi dla mnie Angeline ,ale ja stwierdziałam
że jestem stanwocza za młoda :D
ma facet pecha heh
Bradowi odmówiłaś :D ?? heh no wiesz ty co :D ... chociaz nawet dobrze az taki piekny too on nie jest :p aaa ruzuska ... mozesz sie zabrac ze mna do perth no ale wiesz ... biletu to ja nie stawiam :D
Dziewczyny to już pewne że Imagenerium do naszych kin wchodzi 8 stycznia :D
chocby się paliło, ide na ten film,heh
Bulgaria - 16 October 2009
United Kingdom - 16 October 2009
Spain - 23 October 2009
Australia - 29 October 2009
New Zealand - 29 October 2009
Italy - 30 October 2009
Romania - 30 October 2009
Argentina - 5 November 2009
Belgium - 11 November 2009
France – 11 November 2009
Portugal - 19 November 2009
Iceland - 20 November 2009
Greece - 26 November 2009
Slovakia - 3 December 2009
Switzerland - 3 December 2009
Norway - 4 December 2009
Sweden - 4 December 2009
USA - 25 December 2009
Canada - 25 December 2009
Germany - 7 January 2010
Austria - 8 January 2010
Poland - 8 January 2010
Lithuania - 15 Jan 2010
Czech Republic – 21 January 2010
Russia - 28 January 2010
Japan - 30 January 2010
Netherlands – 11 February 2010
Latvia - 26 Feb 2010
Turkey - 12 March 2010
dzięki nashla ! :D ... buhaha 7.1 ;D :p :p :p tak tak tu nowe filmy wchodzą w czwartki do kin :p
haha super :p zobaczę go o cały jeden dzień wcześniej niż wy ! ;D ;D haha
hmm chciałabym mieszkać teraz w Bułgarii ;D
właściwie to idzie mi całkiem nieźle. pisałam dzisiaj cały dzień na brudno (4 strony ^^). teraz tak czytam i poprawiam tylko. a skupiłam się dokładnie na adopcji przez związek homoseksualny, bo o samej tolerancji to już miliard osób miliard razy mówiło.
aha :D ... ja tez będę musiała pisać takie jakby przemówienie :/ ale mam jeszcze 2 tygodnie czasu :p ... haha znając mnie zacznę dzień przed :p
.... a konkretnie to o Günterze Grassie :( czyli straszne nudy :/
w ogóle nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ;p ja mam przemówienie na piątek, jednakże wolałam napisać je dzisiaj (wczoraj), ponieważ jutro (dzisiaj) poświęcę dzień na naukę historii hiszpanii... po hiszpańsku! :o pojebauo mnie?! chyba trochę.