Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

Gra w filmach swojego męża no może z paroma wyjątkami. Aktorka dość dobra, ale przereklamowana. Czym się tu podniecać. Dobrą, nie wybitną rolą w Jak zostać królem?
Na pierwszym miejscu powinna Meryl Streep, Michelle Pfeiffer. Helena ok. 20, najwcześniej. Aktorka dobra, ale NIE WYBITNA. Może kiedyś, pokaże jeszcze na co ją stać, ale to jeszcze nie nastało.

ferdek_5

Jezu, dopiero teraz zobaczyłem, już na 2. Ludzie zmądrzeli.

ferdek_5

Masz dziwne mniemanie o tej aktorce. Stawiasz ją w takim świetle jakby była na poziomie np Cameron Diaz. Helena (jeśli chodzi o Polskę) jest naprawdę nieznaną aktorką, a jej fani to naprawdę wąska grupa ludzi. Nie każdy kto oddał na nią głos od razu jest jej fanem i obejrzał te minimum 5 filmów z jej udziałem. Więc nie pisz, że Helena jest przereklamowana bo ja jej nie widzę w reklamach ani w kolorowych brukowcach. Ta aktorka bardzo starannie dobiera sobie rolę i wierzę że na planie zawsze daje z siebie te 100%.

Ezix

Zgadzam się z tobą. Pisałam już na profilu Meryl, że wydawało mi się, że Helena, to całkiem inny kaliber... I dopiero dzięki tobie zrozumiałam, że po prostu jest mało znana w polsce...
Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Angela4b

Oczywiście, to nie znaczy, że nie cieszę się, że Meryl jest na 1 miejscu, wręcz przeciwnie, bo uważam, że sobie na to zasłużyła... Ale najwięcej ludzi zaczęło ją oceniać, tylko dlatego, że dostała Oscara... Wkurza mnie, że fani pojawiają się dopiero wtedy, kiedy osiągasz coś wielkiego(albo niestety umrzesz... Przykładem jest np. Whitney Houston...) , choć powinni być przy tobie cały czas...

użytkownik usunięty
ferdek_5

I za to, że jest 'średnia" jak to ująłeś, dałeś jej ocenę 2?

Za wysoką ma średnią.

ferdek_5

Gdybym miał ją wiarygodnie ocenić dałbym jej 6

użytkownik usunięty
ferdek_5

A dałeś 2, bo jest za wysoko w rankingu popularności. Słowem, jesteś debilem.

Fakt. Ocenianie jej tak nisko, tylko po, to aby spadła w rankingu... jest żałosne...!

Będę oceniał jak mi się podoba, a nazywanie mnie debilem jest dopiero żałosne, nawet mnie nie znasz. To że się nie zgadzamy to nie koniec świata.

użytkownik usunięty
ferdek_5

Z tego co widzę to nawet dobrze, że cię nie znam. Nie musimy się zgadzać, ale twoja logika pt "aktorką jest średnią, ale dam 2 bo jest za wysoko w rankingu" to debilizm.

ferdek_5

Najprościej mówiąc zachowujesz, się jak pięcioletnie dziecko.

Raelag

Helenka ma to coś. Bardzo dobrze mi się ją ogląda w rolach "nieco" spaczonych psychicznie kobiet ;P

ferdek_5

JA SIE W 100% NAWET W 200% ZGADZAM!