Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

aktorka kameleon !
wciela się w same kontrowersyjne role , których pewnie większość
bardziej rozpoznawalnych aktorów by się nie podjęło .
bardzo przypomina mi Johnego Deppa ..
nie z wyglądu oczywiście.
Ale dlatego , że gra role bardzo różne..i dziwne .
jak np . w Alicji w krainie czarów ..
bardzo dobrze idzie jej wcielanie się w różne postacie .

junesgirl

jest bardzo dobrą aktorką, może zagrac każdą rolę, ale jak sama przyznała, że najbardziej lubi rolę dośc dziwne np.: w HP rola Bellatrix była najbardziej udaną rolą sagi

Raelag

zgadzam się że jest świetna aczkolwiek nie powiedziałabym że jest najbardziej udaną aktorką w hp ponieważ gra tam wiele wspaniałych aktorów a ta rola nie była jej najlepszą ale i tak zawsze będzie moim numerem jeden wśród aktorek :)

Dosia909

bo było jej mało , ale jako zły charakter zrobiła wspaniałe wrażenie.
Poza tym to bardzo wszechstronna aktorka, nadaje się zaróno do ról obyczajowych związanych z romansem, gdzie może grac pierdołowatą romantyczkę, jak i złych,demonicznych charakterów. Wspaniała, naprawdę wspaniale wszechstronna aktorka, przed nią jak dla mnie może byc tylko meryl streep, bo nikt tak naprawdę w obecnych czasach nie jest tak plastyczny jak helena, ona zarówno przy odpwoiedniej charakteryzacji może byc naprawdę piękną kobietą, jak i nie-piękną wiedźmą jak np w HP. ma świetą urodę, a talent przeogromny

Eryniae

Według mnie Bellatrix była piękna

kotolak

też tak uważam. Pani Helena jest dla mnie ideałem kobiecego piękna.

pigandworm

Jako Bellatrix też mi się podobało, ona jest bardzo urodziwą kobietą, do tego ma 45 lat i zero operacji plastycznych