WE ARE TIRED OF YOUR ABUSE! TRY TO STOP US, ITS NO USE!
Pozdrawiam fanów starego dobrego punka! :)) Black Flag to była dobra kapela, nie takie gowna jak Green Day czu Offspring.
hmmm co do Offspring bym się kłóciła, teraz może nie są najlepsi, ale na starych kawałkach się wychowałam:P i nadal lubię do nich wracać... nie porównywałabym z takimi zespołami ani Black Flag ani Minor Threat czy też Bad Brains to jest zupełnie inna muzyka inny gatunek muzyczny... tak przynajmniej ja uważam. :P
Widzę, ze lubisz hardcore punk ;]
A słyszałaś Gray Matter, FEAR, Fugazi (z Ianem Mackaye, z Minor Threat), The Germs, SNFU, GBH, Leatherface, Anti Nowhere League ? Świetne klasyczne kapele. Serdecznie polecam - jest czego sluchać.
Z nowszych podoba mi sie Blackout Pact, Murder City Devils, A Death In The Family i Planes Mistaken For Stars.
Co do tego nieszczesnego Offspringa to cóż na pewno źle mi sie kojarzy, i nie uznam go za dobry zespol - mam przed oczami od razu ten klip do "pretty fly for a white guy" brrrr. Ale np takie Rise Against uważam za swietny zespol a na A.F.I ktore teraz sie takze zeszmaciło złego słowa nie powiem bo ich płyta z 1999 "Black Sails in the Sunset" to jedna z moich ulubionych. Smutne swoją drogą że taki utalentowany zespół gra takie emo gówno dla dziesięcioletnich dziewczynek :'(