Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 192 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Hilary i Haylie to jedne z najgorszych aktorek jakie widziałam. Nie maja za grosz talentu(Hilary-6 nominacji do złotych malin), niedługo wogóle znikną z ekranu, a wybiły się pewnie dzięki bogatej rodzince. Nawet do komedii trzeba mieć talent a one go nie mają.
Pozdrawiam fanów Keiry i Johnnego! PIRATKA

Lady_From_Burton_World

ehh a ja to samo mysle o Keirze ;P
pozdrawiam,.

Sachi

Tyle że Keira gra w dobrych filmach i wybiera poważne role wojowniczek i piratek, osób o silnym charakterze, a Hilary, niestety, choć jest niewiele młodsza od Keiry, nadal występuje w mało ambitnych komedyjkach, które można raz obejrzeć i o nich zapomnieć. :-P. I nie miała tylu mało zaszczytnych nominacji do złotych malin(za to miała nominacje do prawdziwych nagród filmowych). Keira i Hilary to dwie różne aktorki- jedna z nich potrafi grac, druga nie. Ponieważ to forum Hilary to powiem, że Hilary jest tą drugą...
Pozdr PIRATKA!

Lady_From_Burton_World

tak, bezwarunkowo się zgadzam z Piratką, keira jest dobrą aktorką, zagrała w wielu bardzo dobrych produkcjach np. Obłęd, Duma i Uprzedzenie, nie tylko Piraci się liczą Saro, założe się , zę napewno obejrzałaś z Keirą tylko Piratów skoro tak twierdzisz. Pozatym spójrzcie na nagrody Keiry, otrzymała także wiele nominacji do nagród na wysokim poziomie. Niestety tego wszystkiego nie można powiedziec o Hilary...

Lady_From_Burton_World

Soory ale ile ta Keira ma lat a ile Hilary!! :/// bez pozdrowień.

PS. Hilary umie grać!

Lady_From_Burton_World

Jak nie, Hilary zdobyła nominację do Złotych Malin, hahahah :P
To niby nie jest wysokiej rangi nagroda? ;P
Nie przepadam za Duff. Zrobił się z niej kijek od miotły, co gorzej gra niż podczas początków swojej kariery.
Keira jest nawet spoko, choć aktorką doskonałą nie jest.
Jakby się zastanowić to większość aktorek młodego pokolenia nie gra dobrze.
Helena Bonham Carter rządzi i będzie rządzić :P

lubieyaoijakch

hmm..Heleny Bonham Carter nie znam :P ja lubię Keire, fakt może doskonałą altorką nie jest ale jest dobra, pozatym ma jeszcze duuuuuuuuużo czasu:)Jest ambitną aktorką i w przyszłości będzie jej dobrze szło:) a co do aktorek młodego pokolenia to proponuje Dakote Fanning, jak na swój wiek jest bardzo dobra:)

Ivona

Jeśli tak bardzo lubicie tą swoją Keire to idzcie na jej forum i tam jej możecie słodzić a nie tu!!

manny_2

oczywiści na jej forum też prowadzimy dyskusje, ale akurat ten temat przszedł jakoś na Keire i spokojnie nie oburzaj się. Keira ma 22 lata a Hilary 20 , więc różnica jest doprawdy niewielka.

Lady_From_Burton_World

No ale jest jednak ta różnica ^^ :D I ja sie nie oburzam ale jakbyście mogli fani Keiry słodzić ne jej własnym forum była bym wdzięczna.

manny_2

Hilary jest naj naj lepsza !!
Pozdrawiam fanów Keiry :P

manny_2

hilary ma 19 lat, a nie 20 ;/ ........ za krotki post ...

aalexandra91_2

oj, mylisz się mylisz. Rocznikowo Hil ma 20 lat ( 2007 - 1987= 20), 2 miesiące nie robią najmniejszej różnicy. Ja również sądzę, że Hil gra słabiutko, osobiście to ją lubię, gdyż z tego co wiem to jest sympatyczna ale naprawde gra słabo o czym świadczą nominacje do Złotych Malin. Absolutnie niczego jej nie zazdroszczę, poprostu stwierdzam fakty.
pozdrawiam ?

Lady_From_Burton_World

ZGADZAM SIE!! Zagrala w paru beznadziejnych filmach! Pare razy byla goscinnie i udaje wielka gwiazde!!
ALE SORRY KEIRA TEZ JEST BEZNADZIEJNA !! BRZYDKA I GRA JAK DOWN WYDYMAJAC SWOJE LEMOWSKIE USTECZKA!

Lady_From_Burton_World

Hmmm Jesteś żałosna "Piratka" hahaha Zalosne nie ma raczej gorszego talentu niz tty.... i twoje glupie texty I jak ci sie Hil ni epodoba to sie wypchaj i nie wchodz na forum o niej!

wiertaraaa

dla mnie Hilary Duff jest szpoko... lubię ją i nie będę stwierdzac, czy lepsza jest hilary czy keira... ( skoro tak sie upieracie na porownywanie tych aktorek) Hill zawsze grala roe malo ambitne ( Perfekt Man, Dziedziczka, Raise youir Voice) a Keira bardzo ambitne, czasami zbyt powazne i nie dla mnie:PP ( Duma i uprzedzenie) Jednak bardzo mi sie podobala w Piratach z karaibow..,. pozdro fanow Hill i fanow Keiry...

wiertaraaa

dla mnie Hilary Duff jest szpoko... lubię ją i nie będę stwierdzac, czy lepsza jest hilary czy keira... ( skoro tak sie upieracie na porownywanie tych aktorek) Hill zawsze grala roe malo ambitne ( Perfekt Man, Dziedziczka, Raise youir Voice) a Keira bardzo ambitne, czasami zbyt powazne i nie dla mnie:PP ( Duma i uprzedzenie) Jednak bardzo mi sie podobala w Piratach z karaibow..,. pozdro fanow Hill i fanow Keiry...

Lady_From_Burton_World

jesteś jakas pojebana dziewczynko mam w dupie systkich antyfanow Hil bo ona i tak jest the best!!!!

wiertaraaa

ku_wa nie pisać mi o tej chuj**** Keirze czy jak tam to sie pisze :///;[ na jej forum mozecie pisac ze jest boska super extra ladna i wogole ;// nie tu!! ;/ antyfani Keiry ^^działajmy :DD nie no żartuje :lol2: nie jestem antyfanem ;] ale jej nienawidzeeeeeeeeee ;///// ;d

`Dowidzenia.

manny_2

aby kogoś znienawidzic trzeba go najpierw poznac.

Gabriela_2

Aby kogoś lubieć też trzeba go poznać. A myślisz, że fani Keiry znają ją.? Obejrzeli sobie pewnie "Piratów z Karaibów" i już kisiel w majtach. A potem mówią, ze ona jest fajna itp. ;// żal ^^

manny_2

hmm....źle mnie zrozumiałaś. Nic bym nie powiedziała, gdybyś powiedziała że jej nie lubisz ale powiedziałaś że nienawidzisz i to się już dużo różni. Tak samo fani Kery ( i nie tylko Keiry ale rónież innych aktorek) mówią, zę ją lubią ale nie mówią że ją kochają. Ja np obejrzałam i przeczytałam wiele wywiadów z Hil i Keirą dlatego je lubię.

Gabriela_2

Nie no może przesadziłam z tym, że jej nienawidze :D
No wiesz zdarzają się takie przypadki u fanek Keiry, że piszą że ją kochają :P

A ja lubie Hilary za jej muzyke za to że świetnie gra w filmach (wg mnie) i ogółem wydaje się miłą osóbką. (wnioskuje to z wywiadów :D)
Pozdrawiam :D ;**

manny_2

ja też lubię Hilary, tekże za jej nową płytę i ogólnie że jak powiedziałaś ponieważ jest miła, lecz ja sądzę, że nie gra najlepiej, że jest sztuczna, ale to moje zdanie. Mam inny gust i nie należy o tym dyskutowac.
pozdr

Lady_From_Burton_World

a ja nie lubie ani tej ani tej;)moim zdaniem są przeciętne;)chociaż Keira wybiera role w filmach bardziej ambitnych i za to ma plusa;)pzdr

katie03

Ja sobie nie wyobrażam Hilary np. w filmie "Pitaci z Karaibów" tak jak Keira, bo Hil nie pasuje do takich filmów.

Pozdrawiam ;*

manny_2

Piraci* przepraszam za błąd ^^

manny_2

Widze że rozpętała sie tu jakaś megawantura! Oj dzieci dzieci- po pierwsze nie widzę powodu żeby fani Hilary obrażali fanów Keiry bo ja do was nic nie mam a wy od razu się obrażacie i przeklinacie. Nie życzę sobie tez jakichś obraźliwych tekstów pod moim adresem bo ja nikogo nie obraziłam, wyraziłam tylko swoje zdanie. Nie obraziłam też Hilary tylko stwierdziłam fakt- ma nominacje do Złotych Malin i nie jest najlepszą aktorką. Myślałam, że to normalne forum, ale chyba co drugi fan Hilary jest trochę...hm przewrażliwiony na jej punkcie, a to najlepiej o was nie świadczy. W każdym razie dziwi mnie reakcja niektórych, ale to już nie mój problem- sami popracujcie nad kulturą osobistą :-). Pozdr PIRATKA

Lady_From_Burton_World

Droga Piratko. Hilary otrzymała tylko nominacje do Złotej Maliny. Sharon Stone dostała Złotą Malinę, ale i dostała Złoty Glob. Inny przykład Anglina Jolie ma 6 nominacji do Złotej Maliny (jest uważana za dobrą aktorkę), ale ma równiez Oscara. Więc kilka Malin wcale nie świadczy o tym, że ktoś nie potrafi grać i się nie wybije. Pozdrowionka.

Gwiazdka_3

być może, ale Hilary nie jest dobrą aktorka, jako do osoby nic do niej nie mam, wygląda na sympatyczną i w wywiadach widać, że ma normalne spojrzenie na świat, nie jest rozpieszczoną pseudogwiazdką i nie wywołuje żadnych afer, ale w filmach poprostu nie mogę jej znieść, obejrzałam kilka i stwierdziłam- dość! Może i Złota Malina o niczym nie świadczy w przypadku Sharon czy Angeliny, ale wg mnie Hilary na taką "nagrodę" zasłużyła, bo utalentowana specjalnie nie jest. Chyba, że zacznie grac w czymś ambitniejszym, może wtedy??? pozdr!

Lady_From_Burton_World

Zgadzam sie!!!! pozdro !!!!! ten wpis przed Piratką

wiertaraaa

Dziękuje za poparcie ;)Pozdro! /za krótki/

Gwiazdka_3

ja uwazam hilary za moj obecny ideal dziwczyny :) Zapraszam do wypowiadania sie na polskim forum o Hilary i Vanessie Hudgens (http://www.VanHil.er.pl)

Lady_From_Burton_World

Nie ma sprawy :*:*:*:*:* Fajna wypowiedz i tyle pozdro dla ciebie :*:*

wiertaraaa

Nie wiem czemu, ale inni lubią Vannese Anna Hudges, Ashley Tistdlay, Hilary Duff. Co one takiego zrobiły, że są ubustwiane przez młodych ludzi???? Ja jestem młoda i ich nie ubustwiam. Prawdziwe aktorki są omijane. I wszyscy chwalą filmy Hilary, urodę Vannesy. A one są małymi gwiazdkami srebrnego ekranu!!! Hilary jest fajna, ale nie pochwalam komentarzy o niej typu " ona jest cudowna, taka utalentowana"
Napewno ją lubią ze względu na urodę i przy tym chwalą jej grę aktorską
aby nie było tak, że myślą tylko o jej urodzie... Hilary jest ładna, ale talentu nie ma tak pokaźnego. Keira grała w Królu Arturze zwykłego babsztyla ale i tak mnie zachwyciła.

-http://vipy-bez-makijazu.blog.onet.pl/2,ID240445477,index.html
Fajne, nie???

Stacy

Nie da się.
To jestinny adres z takim samym zdjęciem...
http://vipy-bez-makijazu.blog.onet.pl/2,ID240445477,index.html

Stacy

Zdjęcie z najnowszego filmu Hilary --> "War inc"
Pozdro.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Do Megi:
To ty piszesz żałosne teksty.;/
A Piratka tylko wyraziła swoje zdanie.
Twoje przekleństwa i obelgi świadczą o twoim poziomie i kulturze, a są one na pewno niskie.;/
Trzymaj się piratka!

Dobrze powiedziane, Keira i Piratka pozrowionka dla was!!!

Lady_From_Burton_World

hehe dobre dobre ten temat jest juz zamkniety =/ nie widzicie tak was to pociąga ??? to sobie gdzie indziej napiszcie cos o hilary i dyskutujcie ... a ja juz Piratke bardzo lubie jestesmy pogodzone i mamy sie w ulubionych... =/

wiertaraaa

To dobrze :-)

Stacy

Ale inni też mogą wyra żac swoje zdanie i skoro można komentowac to znaczy że ten temat nie jest zamknięty.