Dla mnie jej wszystkie filmy sa takie same - może zmieniają się miejsca i sytuacje, ale "morał" jest zawsze ten sam, i nic dziwnego zważywszy na fakt, iż Hill we wszystkich filmach gra niemal tą samą role lukrowanej panienki.
Jeden, dwa filmy z nią to taki dosyć przyjemny sposob na bezmyslne zabicie czasu, ale przy kolejnym filmie dochodzi irytacja i nieznikające wrażenie, ze "O nie znowu to samo, ta sama fryzura, ten sam styl, ten sam charakter i styl bycia - TO ZNOWU ta sama postac".
No, ale to tylko moja opinia...
no i co z tego?? ja i tak uwielbiam jej filmy. gra w podobnych, bo właśnie takie uwielbiają jej fani :P i jeśli nie wiesz, właśnie skonczyla prace nad dużo poważniejszym filmem ;] a poza tym.. ona ma przeciez 19 lat! wiec czego Wy sie spodziewacie?!
w zyciu bym nie chciala osiagnac az tyle w taki sposob: grajac w filmach cukierkowate panienki i spiewajac cos co przyprawialoby mnie o mdlosci. z reszta napisalam w ktoryms tam temacie ze bedac mlodszym mozna zagrac cos pozadnego.
wiesz w tym wypadku to ona ma AŻ 19 lat nie można wiecznie grać w bzdurnych komediach romantycznych pozatym jeśli ona myśli,że fani lubią ja w takich rolach to sie praktycznie nie rozwija,czy jak bedzie miała 25 lat tez tak bedzie mówić? Dakota Fanning mając już 12 lat zagrała w dużo ambitniejszych i poważniejszych filmach przy boku naprawdę niezłych gwiazd i jej w przeciwieństie do Hilary wróże karierę. pzdr
Co wy Chcecie Hilary Duff przynajmniej ona nie jest rozebrana w filmach. A taka guwniara jak Dakota zaczyna od takich filmów. Dla mnie to przesada. Kto pozwolił jej na taki film. Jest jeszcze zamała.
Wku...wia mnie! Założyciel tematu ma rację, zawsze i wszędize to samo. Ale ona nie jest najgorsza, o nie-blixniaczki olsen-NIENAWIDZE ICH!!! Czy wogule są filmy, w których nie sa bliźniaczkami, albo bogatą i biedną? Ile można? GRRRRRRRRR.......Przepraszam że3 mnie poniosło, ale naprawdę...
Mam takie samo zdanie jak thalassa. Po którymś tam filmie ma się już dosyć tej babki, szczególnie, że moim zdaniem w niektórych filmach gra tak sztucznie, że aż się odechciewa oglądać filmu (tutaj mam na myśli np. Raise your voice_)
Prawde mowiac to ja plakalam jak dziecko na Raise Your Voice. Troche to dziwne, poniewaz przez wieksza czesc film strasznie mnie draznil. Byl zbyt przewidywalny i powielal stare wzorce. Nikt nie podja proby tchnienia chocby odrobiny oryginalnosci w te produkcje. No - i nie podoba mi sie jak Hilary spiewa. Ale przyznam, ze niezaluje ze obejrzalam ten film. Bylo w nim kilka niesamowicie wzruszajacych momentow zwiazanych z bratem glownej bohaterki :-" A ja lubie czasem sobie poplakac na filmie :-D
"w zyciu bym nie chciala osiagnac az tyle w taki sposob: grajac w filmach cukierkowate panienki i spiewajac cos co przyprawialoby mnie o mdlosci."
no na pewno ;]
dokladnie. a wy jej fani ciagle na takie komentarz powtarzacie ta same baznaziejnie nuna do wyrzygania gadke ze ona ma tylko 19lat...przestancie jak by chciala, lub jakby ja chcieli to by mogla grac w owazniejszych filmach.nie mam nic przeciwko przeciw wystepywaniu w kilku takich filmach ale nie caly czas!!
Popieram thalassa
Wkońcu Hilary ma już 19 lat, a niektóre jej filmy są na poziomie przedszkola. Natalie Portman w jej wieku miała juz na koncie dużo poważniejsze role, to samo Keira Knightley, nie wspomnąc już o ich nominacjach do złotych globów, i oscara. Hilary pewnie nawet była nominowana do nagrody MTV :P
Ambitniejsza rola by jej nie zaszkodziła, i może przestaliby ją postrzegać jako lukrowaną laleczke.
Ale ma szczęście, że ma ładny głos. Zostanie jej jeszcze śpiewanie, jeżeli nikt nie będzie chciał oglądać jej filmów
Hilary jest wnerwiająca jak cholera. A po prostu gra w takich filmach jaki ma mózg,czyli gówn....ch. Ale cóż rozwydrzone dzieciaki już tak mają!! P.S Lepiej niech już nie śpiewa!!