Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

mam taki dylemat jak czytam wszytskie komentarze.. a mianowicie chcialabym zebyscie pisali w komentarzach pod jakim wzgledem oceniacie aktorow !!! przeciez nie patrzy sie tylko na talent bo czym by byl aktor z wielkim talentem ktory by mial gdzies fanow ja szczerze takiego aktora bym nie lubila wiec staram sie nie oceniac ludzi od razu i na pierwszy rzut oka !!! bo to jest bardzo czeto bledne !!!

ja lubie hilary nie tylko pod wzgledem aktorstwa bo na tym za bradzo sie nie znam ale pod wzgledem innych cech :)

Pozdrawiam

aga92

Skoro jej nie znasz to jakie cehy masz oceniac?
Patrz,co piszesz.

Sachi

masz racje nie znam jej !!
ale chodzi mi o cos innego na przyklad o dzialalnosc
charytatywna swiatopoglad to ze sie nie rozbierze
ze nie robi jakis wielkich afer i wpadek

to co ja iwem na jej eamt to jest nic
ale mam nadzieje ze taka jest naprawde :)

Pozdrawiam

aga92

No moim zdaniem aktorów ocenia się po tym jak grają.Przecież jak widzisz jakiegoś aktora w telewizji który słabo gra to nie mówisz że jest fajny bo udziela się charytatywnie.Aktorzy są aktorami,grają w filmach i po tym się ich ocenia.

aga92

Ja lubię Hilary ze względu na aktorstwo urodę i to że zagrała w moich ulubionych filmach.

pyziula

Ja również uważam że aktorów powinno się oceniać po ich grze aktorskiej. A lubie Hilary ponieważ ona ma coś w sobie czym mnie do siebie przekonała:) Nie wiem jest taka troche dziecinna, inna, niekogo nie naśladuje.

aga92

Według mnie Hilary ma talent aktorski ponieważ filmy w których gra są naprawdę rewelacyjne [bynajmniej mi i wielu osobom które znam się podobają]. Jestem jej fanką i co z tego że jej nie znam ale czytam o niej wiele informacji na stronach czy w gazetach i to mi wystarczy by wyrazić o niej jakąkolwiek opinię. Podziwiam ją najbardziej za to że nie rozbiera się dla żadnych magazynów jak większość gwiazd. Mogłabym o niej pisać jeszcze więcej ale myślę że każdy kto ją lubi wie jaka jest :) pozdrawiam

kasia093

zgadzam sie z toba bo ja tez sobie bardzo cenie
ze hilary nie jest ataka jak inne gwiazdy !!!!
ale mam nadzieje ze taka jest naprawde
bo nigdy nie moze wierzyc w to co pisza gazety
bo czesta to sa brednie
ale jednak mam nadzieje ze ona jest super !!

Pozdrawiam