Hilary Duff

Hilary Erhard Duff

7,4
4 178 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hilary Duff

Po tej zapowiedzi mam ochote powiedzieć że to najlepszy z nią film jaki ogladałam ale nie moge bo to tylko trailer ;p ale powiem że hil wyszła zabujczo :D duzo ludzi mówi że nie potafi grać no to po tym zmieni zdanie ;p:

http://www.youtube.com/watch?v=jQnWiPnz96w

_Anka_

po tym co zobaczyłam to moge powiedziec,że najlepiej wyszła piosenka "Holiday" ;]

Poison_Girl

ej, no sorry, pokazali ją przez 3-4 sekundy, a Ty już uważasz, że to boski film. Powiedziała 4 słowa. Na trailerze wyszła jak dziwka, sorry. Jakoś wydaje mi się, że nie będzie to jej popisowa rola, ale film może być niezły.

klodia12

ej no nie kapuje was .... najpierw mówicie że gra sztucznie a teraz że wyszła jak dzi*ka ... zdecydujcie sie na coś :/

_Anka_

czy ja napisałam cos takiego? nie, wiec czemu mówisz w liczbie mnogiej? O_o

Poison_Girl

dobra, sorrki. Po prostu tak DLA MNIE wyszła. Nie będę oceniała jej gry w filmie którego jeszcze nie widziałam. przepraszam, ale wydaje mi się, że będzie gadała z akcentem, tak przynajmniej wyszło :p:p

klodia12

no ok ... no ale :/ nie chodzi mi o ciebie posion girl ... dużo osób tak mówi ...dobra nie ważne rzeczywiście było ją widac przez sekunde a ja już się podniecam ;] sorki :D:D

_Anka_

nie ma za co, kochanie ;p ;p