Isaac HayesI

Isaac Lee Hayes Jr.

6,8
805 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Isaac Hayes

Myslalem ze SP bez niego upadnie...ale na szczescie sie mylilem :) bo "Chef" sie obrazil i odszedl z serialu :P

biver01

Człowiek umiera, a tym myślisz o Chefie?

biver01

Polska jest zbyt zepsutym (kulturalnie) krajem, żeby pamiętać Takich ludzi. Zresztą, jak społeczeństwo słuchające techniaw może znać Isaaca...?

Bruce_Lee

I kolejny tępol pisze, że Polska jest słaba kulturalnie. Napisz, że wielu Polaków jest tępych pod tym względem, ale nie, że Polska! <grrrr>

el_Polaco

Właśnie po poziomie Twojej wypowiedzi można ocenić, jak 'mocny' jest nasz kraj pod względem kultury. Również osobistej. To czy ktoś jest, mówiąc wyrafinowanie 'tępolem' to już kwestia poziomu wypowiedzi - przynajmniej tak można sądzić (po emotikonkach typu <grrr> też) widząc Twój post. A ja, pisząc że 'Polska jest...' miałem na myśli niestety coraz to zwiększającą się liczbę Polaków w gronie jak Ty to wspaniale nazywasz 'tępoli'. Oczywiście nie wszyscy tacy są (absolutnie!) ale niestety ta tendencja się zwiększa.

P.S. Zapomniałeś/łaś wspomnieć i Mao i Pol Pocie, tak nawiasem mówiąc. Przy nich nawet Stalin to 'zatroskany władca' - a zwłaszcza w zestawieniu z tym drugim.
Pozdrawiam patryjotę.

Bruce_Lee

Wierz mi, że Stalin odpowiada za śmierć większej ilości ludzi niż Hitler, Mussolini, Mao i wszyscy inni mordercy II WŚ. Wiem co piszę.

el_Polaco

A jeśli chodzi o najgorszych władców to odnosiłęm sie głównie do tych, którzy wywarli wpływ na Polskę.

el_Polaco

Zawsze śmieszą mnie takie wypowiedzi el_polaczków.Nabierz więcej dystansu i uspokój się.

Bruce_Lee

Tylko krytykować potraficie, cały dzień w pracy/szkole trzeba gdzieś odreagować?

Po pierwsze Isaac odszedł po tym jak nakręcono odcinek wyśmiewający scjentologię (sam był scjentologiem), przez co wykazał się niesamowitą hipokryzją, ponieważ w przeciągu 10 lat wyśmiewali się z wszystkiego i obrażali uczucia religijne każdej religii/sekty świata i wszystko było tip-top.

Po drugie, tutaj oceniamy go jako aktora a nie muzyka (zresztą niezłego)

Po trzecie, po odejściu Hayes'a ze serialu uśmiercili Chef'a, chociaż zostawili sobie furtkę na przyszłość (kto oglądał ten wie)

TommyD88

Chodzi Ci o to co stało się z Chefem w odcinku z Super Adventure Club? (How would u children like s*ck on my chocolate salty balls?) ;)

Bruce_Lee

dokladnie Bruce, ja zaczalem od rapu amerykanskiego kilkanascie lat temu. i tak po samplach chca dowiedziec sie z jakich piosenek pochodza dotarlem do soulu, funku i r&b z lat 60 , 70 i juz od dluzszego czasu tego slucham. ostatnio nawet czesciej niz rapu, nie ogladalem z nim zadnego filmu ale muzykiem byl swietnym, pozdrawiam.