Isla Fisher

Isla Lang Fisher

7,6
14 486 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Isla Fisher

ale jej nie lubię miałem oglądać wielki Gatsby ale jak się dowiedziałem że ona tam gra to mi się odechciało

piotr242

jak dla mnie w "Wielkim.. " to spoko zagrała, mała rola ale uwielbiam ją w tym fimie.

piotr242

Też jej nie lubię...jest irytująca dość....idealnie odzwierciedla swoją postać z ' Wieczór panieński' i ciągle ją myliłam do tej pory z Amy Adams,zwłaszcza w filmie 'Zaczarowana' ;P

CrazyButterfly

też ją myliłam z Adams, zwłaszcza, że obie mają w wyglądzie/zachowaniu coś irytującego (choć staram się nie oceniać ich ról przez ten pryzmat)

piotr242

Podpisuję się obiema rękami. Tez jej nie trawię. Ma w sobie cos irytującego. Jakby wywyższała się, była zarozumiała. Dla mnie -1!

piotr242

Jest strasznie irytująca..... w filmie "Wieczór panieński" to po prostu nie mogłam jej zdzierżyć....brr.

piotr242

A w "Wielkim Gatsbym" była wg mnie rewelacyjna, w końcu miała do zagrania jakąś inna postać, niż narwana panienka.

gabi_2

gabi_2, to chyba ją pomyliłaś w filmie :P

hakerix

Nie :) fajnie zagrała i odzwierciedliła postać z książki idealnie.

gabi_2

A książkę jak oceniasz?
Bo film mi się bardzo spodobał mimo, ze nie oglądałem pierwowzoru z Redfordem...

hakerix

Uważam, że książka jest naprawdę dobra. W trakcie czytania jakoś szczególnie mnie nie porwała, jednak już po przeczytaniu uznałam, że całość jest dobra. I co najważniejsze wg mnie mimo upływu czasu nadal aktualna.

piotr242

Swoją krótką góra 5cio minutową rolą wprowadziła trochę życia do tego nudnego filmu.

piotr242

Mam to samo. Jakoś nie mogę jej przetrawić.