ok, może i dobry aktor (chociaż prywatnie za nim nie przepadam) ale umieszczenie go w pierwszej dziesiątce przed Audrey? przesada. zawsze jak ktoś nowy dostanie więcej niż 1000 głosów, ląduje na szczycie TOP100. może warto zmienić system oceniania?
ale po tygodniu spada wiec po co sie podniecac za kazdym razem i robic wielkie afery ze jakas dupa na 2 dni wyprzedza kogos tam
Bo żeby rozumieć, najpierw trzeba mnieć to coś CZYM się rozumie. Sugeruję dłuższę poobserwowanie rankingu. Za niedługi czas Jack Black zostanie wykopany poza setkę. Nie ma co się tak oburzać. Przećta to "demonkrancja" ;P i wszyscy, nawet tacy co się na tym biznesie filmowym kompletnie nie znają, mogą wstawiać 10.
Posunęłabym się do stwierdzenia (może zbyt śmiałego), że posiadam to CZYM się rozumie.
I nie ma co się tak oburzać, że ludzie się oburzają. Okazywanie uczuć wcale nie jest takie straszne- wystarczy spróbować.
Ode mnie już dostał 1. Aha było 8,43, a dzięki mnie jest 8,42
No a w piątek będzie najwyżej w top 200
"Ode mnie już dostał 1. "
no tak, widać jak ludzie oceniają kogoś: "muszę się wstawić najniższą ocene, bo wyprzedził Hepburn" ... swietne podejście...