Jack Gleeson

8,6
14 026 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Gleeson

Cóż w GoT bywa wkurzający, jest sku*wielem i negatywną postacią, jestem na 7 odcinku jak przez niego zabili wilkora i chłopaka rzeźnika (sympatyczny chłopaczek) to byłam nieźle wkurzona na Jeoffrea i ogólnie nie uważam że go lubię w GoT ale z drugiej strony też nie nienawidzę i nie jestem nawet mimo wszystko (jak na razie na tym etapie oglądania??) tak negatywnie do niego nastawiona. Natomiast samego chłopaka, jako aktora lubię i nawet nie wiem czmeu, bo nie widziałam nic z nim innego ale czuję do niego trochę sympatii, wg mnie dobrze zagrał postać w GoT jest utalentowany i ciągle mam w sercu takie przeczucie że w rzeczywistości to sympatyczny chłopaczyna :P I cóż to nie jest tak, że podoba mi się fizycznie i dlatego jestem bardziej pobłażliwa względem niego i go lubię bo mnie pociąga, gdyż nie uważam go za ładnego, tak naprawdę wydawał mi się brzydki, potem stwierdziłam że piękny nie jest ale mogłyby się znaleźć jakieś fanki jego osoby biorąc pod uwagę urodo-charakter, gdyż nie jest aż taki najgorszy. Natomiast uwielbiam jego głos, nie jest to męski baryton, jaki lubi wiele kobiet, taki chłopięcy jeszcze, ale coś fajnego w nim jest co na mnie działa :P Dzisiaj trafiłam jeszcze na wywiad z Jackiem co mnie utrwaliło w przekonaniu że to chłopak normalny a nie jakieś nasienie zła i bad boya jak w GoT, czarny charakter, zdemoralizowany typ, po prosty chłopak jak każdy inny i fajny gość :P Tutaj macie link https://www.youtube.com/watch?v=8HPcJ6RAxPg&list=FLcPdOP77ClJrVxGf0MydgaQ&featur e=mh_lolz . To mnie tylko utwierdziło w lubieniu go ale jak pisałam od początku coś miałam takiego że go nie nienawidziłam jak chyba prawie wszyscy na forum i nie tylko na forum xD Czy jestem dziwna?

into_the_moonlight

jest taka mała niepisana zasada ze jak w komentarzu dajesz soiler to w temacie wypada to zaznaczyć , mnie to akurat rybka bo już widziałem dwa sezony ale to tak na przyszłość :P