To pewnie efekt ludzi, którzy nie potrafią pojąć, że postać nie równa się aktor. Pozdrawiam wszystkich idiotów, którzy oceniają Joffreya a nie Jacka ;)
To samo pomyślałam jak zobaczyłam tą notę :) Ten chłopak jest genialny, zwłaszcza, że z tego co zdążyłam się zorientować, jest mega pozytywną osobą. Jakim cudem udaje mu się grać takiego skur***? Nie mam bladego pojęcia :D
Świetnie gra swoją role , ale nie można oceniac aktora tylko za jedna role :) Takie jest moje zdanie. Wielki + dla Jacka ;D
Nienawidzę Joffa, ale to nie powód by dawać niską ocenę. Świetnie zagrał, jak pierwszy raz zobaczyłem Joffreya, to go znienawidziłem. A to chyba dobrze świadczy, że umie tak oddziaływać na widza od pierwszego wejrzenia.
Lol sam go nienawidzę oczywiście w serialu ale jako człowiek aktor świetna robota :) Ocena zdecydowanie jest za niska .
Dokładnie, ludzie go nienawidzą za rolę w grze o tron a ja właśnie za to go kocham prawdziwy geniusz, oby tak dalej a wyrośnie z niego świetny aktor.
Jak go można nienawidzić? Ta postać jest świetna, a najlepsze sceny z nim to jak przychodzą 2 prostytutki, jak zabiera Tyrionowi schodki na ślubie, jak gada o śmierci z tą jego nową żonką i jego mina jak zabija prostytutkę. No i dobre też jest jak Tyrion mu mówi, że mu obetnie przyrodzenie hahahah