Jack Gleeson

8,6
14 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Gleeson

To pewnie efekt ludzi, którzy nie potrafią pojąć, że postać nie równa się aktor. Pozdrawiam wszystkich idiotów, którzy oceniają Joffreya a nie Jacka ;)

caprica7

To samo pomyślałam jak zobaczyłam tą notę :) Ten chłopak jest genialny, zwłaszcza, że z tego co zdążyłam się zorientować, jest mega pozytywną osobą. Jakim cudem udaje mu się grać takiego skur***? Nie mam bladego pojęcia :D

angelickaaa2

Świetnie gra swoją role , ale nie można oceniac aktora tylko za jedna role :) Takie jest moje zdanie. Wielki + dla Jacka ;D

caprica7

Ja go osobiście wielbię. :D

caprica7

Też tak myślę, nie rozumiem ludzi, którzy oceniają za postać, a nie aktora.

caprica7

Ktoś jednak wybrał PO.

caprica7

nie przesadzajmy 6,9 to nie jest znowu aż tak niska nota.

caprica7

wg mnie jedna z najtrudniejszych ról GoT, wielki szacun za gre aktorska. świetnie sobie radzi.

użytkownik usunięty
joanna669

Nienawidzę Joffa, ale to nie powód by dawać niską ocenę. Świetnie zagrał, jak pierwszy raz zobaczyłem Joffreya, to go znienawidziłem. A to chyba dobrze świadczy, że umie tak oddziaływać na widza od pierwszego wejrzenia.

Bardzo dobry aktor. Grac swira to trzeba potrafic

caprica7

Lol sam go nienawidzę oczywiście w serialu ale jako człowiek aktor świetna robota :) Ocena zdecydowanie jest za niska .

caprica7

Dokładnie, ludzie go nienawidzą za rolę w grze o tron a ja właśnie za to go kocham prawdziwy geniusz, oby tak dalej a wyrośnie z niego świetny aktor.

caprica7

Jak go można nienawidzić? Ta postać jest świetna, a najlepsze sceny z nim to jak przychodzą 2 prostytutki, jak zabiera Tyrionowi schodki na ślubie, jak gada o śmierci z tą jego nową żonką i jego mina jak zabija prostytutkę. No i dobre też jest jak Tyrion mu mówi, że mu obetnie przyrodzenie hahahah

caprica7

ano, jakby dali do tej roli aktora, w którym wszyscy by się kochali i go wielbili, to byłyby to popłuczyny a nie Joffrey