dałam mu 1 i wy też pójdźcie za przykładem, przecież on zagrał w paru filmach i wielka gwiazda a idź mi stąd :P:P
Nie no to jest po prostu śmieszne, zeby taki cieć był w pierwszej 10, Też mu dam 1 bo aż żal dupe ściska. Nie wiem co on robi koło takich gwiazd jak Al Pacino, Robert de Niro, Marlon Brando.
hahaha niezle "1 bo nie zasługuje nawet na top 100" widze ze nie brakuje tu osob ktore bez obejrzenia zadnego filmu z dana osoba wystawiaja 1 a taki tekst to mnie z nog od razu zwala haha
dzieki za zrozumienie :P Musimy go stąd wywalić :P:P Bo jak on może być na tak dobrej pozycji, to się robi już śmieszne.
Co za herezje ! Ja nie mówię ,że to zły aktor totalne beztalencie.
Ale bądźmy rozsądni ten chłopak nie może być w TOP 10 wyprzedzając
legendy kina takie jak Audrey Hepburn czy James Dean.Niespokojne ręce
onanistów przydzielają mu 10.Ja tymczasem daje mu 1.
Co można powiedzieć o tych co stawiają 1 to tylko żal mi tych że bez obejrzenia filmu jakiegoś słuchają jak pies autora Tematu "dałam mu 1 i wy też pójdźcie za przykładem" to mogę powiedzieć ze dałem mu 7 za "całokształt" to chyba głosują ludzie z FILMWEB a nie jakaś sekta decydująca o miejscach. Przepraszam za wyrażenie bo niema innych synonimów do tych użytkowników.
Pozdro Gorgi17
hmm ... sekta no wiesz być może i sekta :P:P a tak ogółem widziałam z nim film pogoda na miłość, haha i lałam się przed telewizorem gościu w ogóle nie umie grać i ty mu 7 dajesz największa ocena na jaką zasługuje to 2 i nic poza tym :P Pozdro dla wszystkich co chcą go wykopać :P:P
wiesz zgadzam sie z toba ja ich nie rozumiem oni sa poprostu zazdrosni czy jak bo musie udalo jezu niech daja mu spokoj widocznie innym sie podoba a nie wszystkich tutaj z blotem mieszaja bo daja mu wiecej niz 1 pff jak by bylo to talabym mu nawet 100 bo uwazam ze naprawde swietnie gra :)
wiesz a ja mu dalam 10 uwazam ze bardzo interesujaco gra w pogodzie na milosc czy boston public nie rozumiem o co ci chodzi po za tym nie wiem czy wiesz ale liczy sie jakosc a nie ilosc on wklada w to wiele serca i dla mnie downostwem jest dawanie mu 1 i przekabacanie do tego innych skoro znalazl sie w pierwszej 10 tzn ze ludzie go lubia co nie wez sie zastanow o co ci chodzi jestes poprostu zazdrosna o to ze mu sie udalo ja dalam mu 10 bo uwazam ze ma chlopak przyszlosc i wielki talent xD
Heh interesująco gra a może tu chodzi o wygląd napalone nastolatki dają mu 10 za wygląd a nie za gre. Choć z wyglądu ma u mnie 6 a nie 10 wcale nie jest taki ładny. Nie przekabacam ludzi by go nie lubili to ludzie decyduja i nikt nie daje mu 1 bo ja mu daje 1 tylko ludzie dają mu 1 bo uważają, że nie potrafii grać i to jest ich zdanie. To, że jest w pierwszej 10 to nie znaczy, że jest lubiany, no chyba, że dzieci też się wlicza. A i nie rozumiem, że jak ktoś kogoś nie lubi to już musi być zazdrość to nie jest zazdrość, bo on tak naprawdę nie jest znany no ja go widziałam w kilku odcinkach tej pogody na miłość bo tego nie oglądam. A moje kumpele to nawet nie wiedzą o jego istnieniu więc nie jest zbyt popularny i myślę, że mu się raczej nie udało bo nowych propozycji nie dostaję :P
a skad ty wiesz ze on nowych propozycji nie dostaje?? moze nie jest zainteresowany po za tym nie liczy sie wyglad tylko jego umiejetnosci a to ze ty wnioskujesz ze nastolatki sa na niego napalone i dlatego daja mu 10 to jest tylko i wylacznie twoje myslenie poprostu nie wszyscy widza w jednym tyle samo ;P wiec wiesz nie gadaj ze jestesmy na niego napalone i dlatego dajemy mu 10 poprostu nam sie podoba jego gra i TYLE a po za tym o gustach i guscikach sie nie dyskutuje :P
rozumiem może Ci isę podobać jego granie ale czy ty czasem nie przesadzasz 10 nie no nawet jezeli Ci sie cos podoba i to bardzo to temu aktorzynie mozna wycisnac 6 i nic wiecej nie przejdzie a nie rusz nawet na 6 wg mnie zasluguje :P
Ja tez lubie tego aktora jest bardzo przystojny i sliczny:-)a to ze nie grał w wielu filmach nic nie zmienia przed nim całe zycie jest jeszcze młody:-)
Nastolatki na niego leca lol ; p ja jestem chlopakiem xdddd i dalem mu 10 mysle ze zasluguje na 8 ale dalem 10 by sie wyrownalo bo te 1 sa nienamiejscu xd
No i włansie takie osoby doceniam..::)..ale innych to juz nie rozumiem.. daja czlowiekowi jeden bo nie grał w duzej ilości filmów?? przeciez on jest młodym aktorem dobrze sie zapowiadającym..A ci co daja po 1 sa..hmm brak mi poprostu słow..Co zazdroscicie mu?? chyba tak... Mi nie chodzi o wygląd czy o to w ilu filmach grał..liczy sie to jaki jest w srodku..:) ja osobiscie nic do goscia nie mam...xD xD
A ja mu dałam 10 bo na nią zasluguje ! I nie we wszystkich filmach występuje gościnnie ! Ma za sobą dobre role. Ma talent ! Nara zazdrosnicy !!
Alice No nie przesadzaj ja też go nie lubię ale nie obrażajmy się na wzajem za to czy ktoś go lubi :) a tak swoją drogą to on nie może dawać dupy bo jest chłopakiem <lol>
nie rozumiem po co sie od razu tak odnosic no jak dla mnie tylko zazdrosnicy tak robia zero szacunku po za tym kto przeklina nie ma nic do powiedzenia jest bezwartosciowy jednym slowem :P
macie racje ze nie nalezy mu sie miejsce w srod najlepszych gwiazd kina ale nie jest az tak zly zeby dac mu 1
wg mnie nie jest az tak zlym aktorem. Jest przystojny dlatego niektorzy go polubiliale z tym 1 to przeada. Pamietajcie ze ocenia sie ludzi za to jak graj a nie za to ze kogos wkurzaja ze staja sie slawni
riconico - to co mówisz jest wręcz dziwne jakbym mu zazdrościła to zazdrościłabym wszystkim gwiazdom :) a ja bardzo lubię dobrych aktorów <lol> więc to co wszyscy mówią, że to zazdrośc po prostu nei myślą :P:P mam ulubionych aktorów więc nie może być to zazdrość :)
No wiec skoro ty masz swoich ulubionych aktorow to pozwol innym tez miec i wyjezdzaj na ludzi za to ze jamesa uwazaja za swojego ulubionego aktora i daja mu 10!!
A tak po a ty to wg Ciebie jest az tak zlym aktoram ze nalezy mu sie 1??
ja Cię nie zjeżdżam ja sznuję każdą osobą czy jest jego fanką czy nie ja nie jestem ani jego fanką ani antyfanką ten koleś jest mi po prostu obojętny. A 1 dałam mu tylko dlatego, że był za wysoko rankingu teraz ma ode mnie 3 i nie zmienie oceny :)
ja tez nie jestem jego fanka i nie gadam przez caly czas jaki on jest cudowny i w ogole ale uwazam ze dawani 1 i pisanie ze tyle mus ie nalezy to przesada i nie mowie w tym przypadku do ciebie tylko do osob ktore pisza na trym forum ze nic wiecej mu sie nie nalezyi najezdzaja na inne osoby na tym forum
tyle ode mnie
dzieki :)
Ja dałam mu 1 bo był za wysoko i chyba zgodzisz się ze mną, że 6 czy 20 miejsce to za wysoko. Spadł trochę i dałam mu 3 bo wyceniam go tylko na 3. Może kiedyś zobaczę jakiś film z nim i zmienie zdanie ale narazie widziałam tylko pogode na miłość.
Śmieszni jesteście.
Ale juz nie bede wam kazań dawała bo juz to ludzie zrobili.
Po protu żal was i tyle.
1 bo jest za wysoko,czy wy ludzie myslicie,rozumu nie macie??
Nie oceniacie aktora bo jesgo talencie tylko jakims głupim rankingu.
Po raz kolejny uswiadamiam sobie ze oceny aktorów i rankingi na filmwebie są nic nie warte bo ludzie oceniający są niemyslący.
bez pozdr.
Oceniłam go po "talencie" dałąm mu 3 zmieniłam ocenę więc czego się czepiasz;/ 1 bylo chwilowe ile razy mozna powtarzac ;/
Kogo sie czepiam??Ciebie??Chyba wyraźnie napisałam o osobach które wystawiaja mu ocene nie znając go z jego ról...:/
Nie musisz sie powtarzac bo czytac umiem i to nie było bezposrednio do ciebie,nie wymieniłam twojego nicku.
jestem z toba klaudia :) jo bo nie ktorzy mysla ze jest za wysoko to daja mu 1 css bezsensu i to jest ocenianie po talencie byl za wysoko i co z tego widocznie mu sie nalezlo a skoro byl tak wysoko musial miec wiele komenatrzy z pozytywnymi uwagami :)
Właśnie.Mi juz nawet nie chodzi o to czy jest wyskoko czy nisko,chodziaz według mnie gra przyzwoicie.
Ale,ludzie tak sie nie robi.Jak mozna w ogole jaka kolwiek ocenę wystawic aktorowi skoro sie nie widziało z nim zadnego filmu.Tego nie potrafie zrozumiec.
Tak,pewnie za chwile ktos mi napisze ze był za wysoko.Co z tego,jacy z was fanatycy.Dżizys.
Ja też nei potrafię zrozumieć oceny jeśli ktoś nie zobaczy go w żadnym filmie. Ale jest wiele takich przypadków. Ja go widziałam w jednym filmie i powiem, że w tej pogodzie na miłość dużooo razy lepiej zagrał chad ... (zapomniałąm jak mu idzie dalej :P:P) ale nie jestem fanką tego serialu jest taki no przeciętny.
masz racje i oczywiscie jak ktos nie widzial filmu z nim albo nie przepada za serialem to nie znaczy ze musisz zaraz mowic ze nie potrafi grac bo co niby jak mi sie nie podoba jakis serial to od razu wszyscy jego aktorzy sa do bani tak ?? nie rozumiem twojego pojmowania to jest poprostu nie dojrzale zachowujesz sie jak male dziecko :{
Na TOP 100 raczej nie zasługuje bo nie zagrał w żadnych superprodukcjach. Jednak uważam że nie należy o tak od razu skreślac i na ocenę 1 też raczej nie zasługuje. Zeby wyrobic sobie o kimś zdanie trzeba zaczekac i zobaczyc czy ten aktor się rozwinie.
Widać, że się nie ogląda z nim filmów.
A wam to żal dupe ściska, że on nie gra w takich popularnych filmach a jest w pierwszej 10?
Zazdrościcie mu i tyle, a w dodatku przez to psujecie mu ocene. Ale co może mieć i 1 za ocene ale ode mnie dostał 10 i tak goo uwielbiam:D
a co do tego, że Chad gra lepiej, to przecież reżyser i cała reszta decyduje jak James ma zagrać, a nie on.
i czemu porównujecie go do Nathana nawet go nie znacie, może jest w ogole inny?
Jeżeli sie wypowiadasz to mógłbyś nie mówic o wszyskich bo ja nawet na niego nie zaglosowalem. Głosuje na kogoś dopiero jak obejrzę z nim przynajmniej 2 filmy ale już teraz za rolę Nathana mółbym mu postawic 7.
dobra.
jestem dziewczyna
a do wypowiedzi to prawie każdy podkreślam, aby ci co tak nie myślą nie byli urażeni wypowiedzieli sie ze go nie lubią, bo nie zasługuje na taka wysoka ocenę, bo nie jest, aż tak bardzo sławny.
James jest świentym aktorem:P jak ktoś nie widział np: serialu pogoda na miłośc w ktorym gra nathana scota niech załuje:] naprawde polecam ten serial :d i daje mu 10 za gre aktorska jak i wyglad ;] :D
oceniaja aktora nie ogldając filmu z nim
juz nie zal.pl tylko zal.com - juz sobie zasluzyliscie na com hahaha
do tej co napisal ten temat!
a widziałas film One Tree Hill z jego udziałem??
peewnie nie, wiec nie pi.erdol tu ze on jest zlym aktorem, dobra?
Do Celina: Tak się składa, że oglądałam ten serial :) (to nie film :P) I oceniłam go po tym :) Radze wrócić do wcześniejszych postów i trochę poczytać ( to naprawdę nie boli :D) Tam już wszystko wypowiedziałam na jego temat :)
Pozdrawiam :*
Przeczytajcie co piszecie. Czy to jest normalne? "1, bo nie ma go być w 100" - jakby nie można było mu dać 4 czy 7 i ocenić go rzetelnie.
Kolesia nie znam, ani jednego filmu z nim nie widziałam, ale na przekór takim idiotycznym pomysłom, daję mu dziesięć.
Pewnie bardzo zadowoleni jesteście :)
Według mnie zasługuje na 7 ale również tak jak Marilla na przekór takim idiotycznym pomysłom daje mu 10:):)