James McAvoy

James McAvoy

8,7
75 327 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James McAvoy

Świetny aktor i przystojny mężczyzna. Muszę przyznać, kiedy widzę go na ekranie to nie mogę się za nic skupić ani na filmie ani na innych aktorach ;]
Uwielbiam choćby za to, że z takiego mocno średniawego filmu jak "Wanted" potrafi zrobić coś ciekawego. Bardzo podoba mi się jego mimika, jego ruchy i ogólnie cały on ;3

MelindaG

Kisiel w majtach ?

TheAmazingPudding

Przykro mi ale mam to do siebie, że jak lubię jakiegoś aktora/aktorkę to rozpływam się w zachwytach.

MelindaG

Mam podobnie! ;) Jak patrzę na niego to od razu mam lepszy humor. Nie dość, że bardzo dobrze gra to jest jeszcze przystojny i męski. Przyciąga, nie powiem ;)

MelindaG

Dobry aktor. Choć gra z nim wielu przystojnych aktorów, to właśnie James przykuwa moją uwagę. Ma w sobie coś magnetyzującego. :)

MelindaG

mam tak samo :) uwielbiam go, gdy widzę go w filmach po prostu nie mogę się skupić :D

MelindaG

Panie mają mokro między nogami :)

MelindaG

Nie jest typowym przystojniaczkiem, ale ma coś w sobie... to prawda :) dreszcze przechodzą po ciele

MelindaG

Nie nazwałabym go przystojnym, ale ma coś takiego w sobie (i nie mam na myśli wyłącznie talentu aktorskiego), że wzroku nie można od niego oderwać. Z nim w roli głównej mogłabym zostać fanką nawet Transformersów, których normalnie nie-na-wi-dzę! ;)

hermka

Mam to samo. Po raz pierwszy widziałam go w "Zakochana Jane" i na początku pomyślałam, że to przeciętnej urody facet, ale po filmie byłam w nim po prostu oczarowana. Przyciąga :) Nie wiem co on w sobie ma takiego, ale jest taki męski, a taki delikatny za razem. I ten jego akcent.

A panowie to dobrze ujęli :)

averag

To,że jest przystojny to jedno ( przynajmniej dla mnie),ale ważniejsze jest to,jak grając wzbudza we mnie emocje:) Mimika,tak jak wspomniałaś akcent,spojrzenie.To wszystko składa się na to,że na pewno obejrzę z nim jeszcze nie jeden film:)