Świetny aktor i przystojny mężczyzna. Muszę przyznać, kiedy widzę go na ekranie to nie mogę się za nic skupić ani na filmie ani na innych aktorach ;]
Uwielbiam choćby za to, że z takiego mocno średniawego filmu jak "Wanted" potrafi zrobić coś ciekawego. Bardzo podoba mi się jego mimika, jego ruchy i ogólnie cały on ;3
Przykro mi ale mam to do siebie, że jak lubię jakiegoś aktora/aktorkę to rozpływam się w zachwytach.
Mam podobnie! ;) Jak patrzę na niego to od razu mam lepszy humor. Nie dość, że bardzo dobrze gra to jest jeszcze przystojny i męski. Przyciąga, nie powiem ;)
Dobry aktor. Choć gra z nim wielu przystojnych aktorów, to właśnie James przykuwa moją uwagę. Ma w sobie coś magnetyzującego. :)
Nie nazwałabym go przystojnym, ale ma coś takiego w sobie (i nie mam na myśli wyłącznie talentu aktorskiego), że wzroku nie można od niego oderwać. Z nim w roli głównej mogłabym zostać fanką nawet Transformersów, których normalnie nie-na-wi-dzę! ;)
Mam to samo. Po raz pierwszy widziałam go w "Zakochana Jane" i na początku pomyślałam, że to przeciętnej urody facet, ale po filmie byłam w nim po prostu oczarowana. Przyciąga :) Nie wiem co on w sobie ma takiego, ale jest taki męski, a taki delikatny za razem. I ten jego akcent.
A panowie to dobrze ujęli :)