Jason Statham

Jason Michael Statham

8,3
90 439 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jason Statham
użytkownik usunięty
kiera288

Pokusiłbym się o zdanie że jak dla mnie nawet lepszy choć większość będzie mnie krytykować , ale Bruca jak najbardziej też lubię

kiera288

No jest na dobrej drodze. Tak samo jak Willis nie ogranicza repertuaru do jednego gatunku.

neo_angin

Eee....:) Wkrecasz:) Z tego co widzialem , to wlasnie ogranicza sie do jednego. Taki aktor akcji. No "Przekret" byl inny...

użytkownik usunięty
kiera288

A Revolver , London , Angielska Robota . Włoska Robota , Porachunki to nie jest film akcji a Jason grał tam główne role . Obejrzyj sobie

kurna... wszedzie gra twardziela... tak jak Bruce. szacunek dla niego, jak go zobacze w jakims dramacie gdzie pokaze "lzy" to pogadamy, bo przyklady, ktore przytoczyles z samej nazwy kojarza sie z akcja.

użytkownik usunięty
kiera288

ale nie oglądełeś tych filmów więc to że takie tytuły nie oznacza że to akcja . Obejrzyj a póżniej oceń

a skad niby wiesz co ja ogladalem?:) oprocz "london" wszystko widzialem. najpierw sie upewnij , a pozniej osadzaj.

użytkownik usunięty
kiera288

tak to dlaczego piszesz że taki revolver kojaży ci się z kinem akcji jak to film akcji nie był nawet

niech ci bedzie. popracuj troche nad ortografia - "kojazy":)

użytkownik usunięty
kiera288

Mam gdzieś ortografie tak do twojej wiadomości coś nie pasuje ? To nie czytaj

kiera288

Z calym szacunkiem do Jasona (uwielbiam jego filmy) ale musi jeszcze pokonac dobra droge aby dogonic Bruce´a. Jest juz naprawde dobrze ogranym aktorem i z biegiem czasu bedzie mozna stawiac ich na rowni.