Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston

8,3
53 845 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Aniston

Lest duzo lepsz aktork i 100% bardziej pasuje do Brada. a Angelina ta szmira niech spada na drzewo!!!!!!!!!

izak12

Zgadzam się, że jest lepsza. Zdecydowanie bardziej lubię Jennifer. Jest świetna.

izak12

lepszą aktorką? Podajcie mi jeden tytuł filmu w którym popisała sie aktorsko i nie grała naiwnych panienek z New Jersey. Brdzo ją lubiłem, natomiast po całym tym odejściu Brada nie zachowała krzty godności opowiadała na prawo i lewo i we wszystkich gazetach jak to ona jest skrzywdzona. Nie popieram tego co zrobił Brad natomiast takie rzeczy sie zdarzają (niestety). Już jakis czas minął od ich rozstania, a ona w kółko robi z siebie męczennice. Już chyba najwyższa pora skończyć z tym pierdzieleniem. Chyba ją denerwuje że wszedzie w około Brad i Angelina. Do tego dochodzi urażona ambicja w końcu to przy Angelinie kariera Brada nabrała zawrotnego tempa. I nie oszukujmy sie i bądzmy obiektywni, ale Jennifer aktorką dobrą nie jest.

andrzej_25

Według Ciebie nie jest. Każdy ma inne zdanie. Nie wszyscy ludzie na świecie muszą myśleć tak, jak Ty. Moim zdaniem świetnie zagrała rolę Rachel w "Przyjaciołach". Głównie za to ją tak bardzo polubiłam. bardzo dobrze zagrała także w "Bruce Wszechmogący', czy "Sztuka zywania", albo "Z ust do ust". Nie gra sztucznie, ani beznadziejnie tak, jak niektóre aktorki.
Pozdro =]

izak12

Zgadzam się z tobą Jennifer the best!!!!!!!! Fajnie jakby znów była z Bradem :)

gypsy

jebac Brada !!!!! !!!!!!!! !

gypsy

Brad i tak do niej wruci , jak mu się znudzi tamten potwór.:P

Nadia_3

Nie wróci! I tak jest najbardziej dzielnym mężczyzną i poniekąd odważnym że spał z tą Aniston w jednym łóżku brrrr. Wcale sie nie dziwie że nie chciała mieć dzieci, bo np moja córka płacze na jej widok (autetycznie to nie ściema ani złośliwość). W ogóle ta Aniston tak mnie drażni ostatnio. Zachowała sie jak prostak opowiadając na prawo i lewo szczegóły ich rozstania! Koszmar.

izak12

Ej jak cie drażni Jenn to tyu nie wchodz i nie oglądaj z nią filmów. Każe Ci ktoś czy co ;/? Pewnie że by super było jak by znów razem byli bo Jenn to moje ulubiona aktorka ;p i ciesze sie że jest na 58 miejscu bo jak ostatno byłom tu to była na 71 ;p. pozdrawiam ;-p ;*