Lest duzo lepsz aktork i 100% bardziej pasuje do Brada. a Angelina ta szmira niech spada na drzewo!!!!!!!!!
lepszą aktorką? Podajcie mi jeden tytuł filmu w którym popisała sie aktorsko i nie grała naiwnych panienek z New Jersey. Brdzo ją lubiłem, natomiast po całym tym odejściu Brada nie zachowała krzty godności opowiadała na prawo i lewo i we wszystkich gazetach jak to ona jest skrzywdzona. Nie popieram tego co zrobił Brad natomiast takie rzeczy sie zdarzają (niestety). Już jakis czas minął od ich rozstania, a ona w kółko robi z siebie męczennice. Już chyba najwyższa pora skończyć z tym pierdzieleniem. Chyba ją denerwuje że wszedzie w około Brad i Angelina. Do tego dochodzi urażona ambicja w końcu to przy Angelinie kariera Brada nabrała zawrotnego tempa. I nie oszukujmy sie i bądzmy obiektywni, ale Jennifer aktorką dobrą nie jest.
Według Ciebie nie jest. Każdy ma inne zdanie. Nie wszyscy ludzie na świecie muszą myśleć tak, jak Ty. Moim zdaniem świetnie zagrała rolę Rachel w "Przyjaciołach". Głównie za to ją tak bardzo polubiłam. bardzo dobrze zagrała także w "Bruce Wszechmogący', czy "Sztuka zywania", albo "Z ust do ust". Nie gra sztucznie, ani beznadziejnie tak, jak niektóre aktorki.
Pozdro =]
Nie wróci! I tak jest najbardziej dzielnym mężczyzną i poniekąd odważnym że spał z tą Aniston w jednym łóżku brrrr. Wcale sie nie dziwie że nie chciała mieć dzieci, bo np moja córka płacze na jej widok (autetycznie to nie ściema ani złośliwość). W ogóle ta Aniston tak mnie drażni ostatnio. Zachowała sie jak prostak opowiadając na prawo i lewo szczegóły ich rozstania! Koszmar.