Jennifer GarnerI

Jennifer Anne Garner

7,2
20 715 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Garner

i w dodatku wyglada jak transwestyta okropna jest

tomucho77

Meryl Streep nie jest piękna??? Ile masz lat? 15? Zellweger jest utalentowana i potrafi zauroczyć widza swoją osobą. No tak, przepraszam... Oscar ;) Jak ktoś się lubi czepiać, to wszystko znajdzie ;)

katee82

A ty ile masz lat ? przed imionami napisałaś to "pięknych i UTALENTOWANYCH" zdecyduj się !

tomucho77

Nie obraź się, ale jesteś małostkowy i mało interesujący. Kończę z Tobą tą konwersację ;)

katee82

Małostkowy może i tak ale skąd wiesz że mało interesujący ?

tomucho77

i upierdliwy, nie potrafisz zrozumiec ze komus moga sie nie podobac odstajace uszy i silikonowe brzydkie usta. Aktor to w koncu nie tylko gra aktorska ale i cialo. Jak sie komus z wygladu nie spodoba to czuje sie niechec.
Ja nie przepadam za Tom Cruisem , ale wiekszosc jego filmow niestety jest naprawde niezla i ogladam.
Ale w jej przypadku to drewno jak i jej maz.

Wolfman_PL

... również jak się komuś nie podoba to niech nie ogląda filmów z daną osobą ! ale nie polaczek musi obejrzeć żeby później w necie obsmarować daną osobę ... ależ ona jest paskudna !

tomucho77

akurat tego nie robie bo juz sama gra aktorska ja rozklada na lopatki, wiec nie kopie sie lezacego. Nie ogladam z nia zadnych filmow w roli glownej. Jak gdzies w tle jest jako sprzedawca pizzy to niech sobie bedzie.

katee82

Renne Zellweger jest paskudna...

użytkownik usunięty
lukbal

Aktorka z niej faktycznie słaba.

Na podstawie ilu filmów to stwierdzasz ?

użytkownik usunięty
tomucho77

"Niezwykłe życie Timothy'ego Greena", "Pan Magoo", "Złap mnie jeśli potrafisz", "Pearl Harbor".

4 z 41 szybko sobie wyrabiasz zdanie !

lukbal

jak dla mnie to ciężko ją zapamiętać, jest mdła i ma wiecznie zbolałą minę

lukbal

Aktorsko faktycznie nijaka, ale wygląd to już kwestia gustu...

lukbal

Też za nią nie przepadam. Irytuje mnie i jak widze ją w jakimś filmie to zaraz przełączam.

lukbal

Bez przesady, aż tak źle nie wygląda. Poza tym nie każdy musi wyglądać jak z Photoshopa :)

lukbal

Według mnie jest ładna.