Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Wiem, że nie jest gruba, ale jakoś mam takie idiotyczne wrażenie, że jest. Talię ma ok, cycki też, tylko wydaje się mieć taką napuszoną twarz i szerokie biodra (w scenie jak w PPM skacze na Coopera, to aż zrobiło mi się go trochę żal, gdy go przygniotła). Po prostu wydaje mi się to trochę dziwne i średnio proporcjonalne. Co nie zmienia faktu, że zna się na swojej robocie.

moooras

do filmu reżyser i tak kazał jej przytyć.

moooras

z tego co czytałam to przy wzroście 175 ma 61 kg

moooras

Aktor wygląda w filmie tak, jak chce tego reżyser. Jeśli trzeba schudnąć (Christian Bale w "Mechaniku"), lub przytyć (Robert De Niro w "Nietykalnych"), to aktor się poświęca. Gdy starała się o tę rolę, Lawrence była właśnie po zdjęciach do "Igrzysk Śmierci" i była bardzo szczupła. David O'Russell zasuregował, żeby przytyła do roli. Mówi o tym tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=MNrSpt_vuNo

moooras

Też miałam takie wrażenie - talia szczupła, a twarz niewymiarowa jakaś - za duża, za gruba? Policzki ma jakieś pulchne takie...

asztan

a na coverach ja wyszczuplaja

moooras

no dokładnie też to zauwazyłam, twarz ma taka napompowaną nienaturalnie, dziwnie wyglada

aagnieszkkaa

akurat patrząc na fotki rodzinne to "napompowaną" twarz ma po prostu po ojcu - tak samo jak jej bracia

moooras

Jennifer nie jest gruba ;) ma po prostu taką okrągłą twarz. Ale nie nalerzy do jakiś bardzo szczupłych aktorek :)