Brak nagrody, ale warto śledzić dalej jej karierę , ponieważ jest dobrą aktorką i na pewno zagra jeszcze ciekawe postaci.
Dobrze że nie zgarnęła oscara. To by jej tylko zaszkodziło. Jennifer ma ogromny potencjał i wiele razy nas jeszcze zaskoczy. Oscara zgarnęła Lupita. Należało jej się. Dajmy Jenn odpocząć. Ma na koncie oscara, dwa złote globy, to ogromny sukces! ;)
Jennifer nas jeszcze zaskoczy nie jedną rolą - w tym roku lepsza była Lupita. I tak osiągnęła wiele zdobywając Oscara i 2 Złote Globy. Trzeba być obiektywnym ;-)
Lupita nie była lepsza, według mnie uhonorowanie jej jest po prostu nieporozumieniem. Nie można dostawać Oscara co roku, bo jeszcze dziewczyna by się za 5 lat wypaliła i nie miała by już czego zdobywać... W karierze trzeba się nieustannie rozwijać i iść w górę, a ona w 2 lata stała się najbardziej dochodową aktorką Hollywood, więc trzeba trochę przystopować. Jenn ma całe życie przed sobą na pobijanie rekordów.
Lupita tez ma przed soba swietlana przyszlosc, a to ze sa lepsi od Lawrence trzeba przyjac na spokojnie, a nie oburzac sie, ze znow powinien oscar trafic do niej. Daj jej swojego osobistego oscara i bedzie basta.
Jennifer wyjdzie to na dobrze, że teraz nie dostała drugiego Oscara. Sorry, ale jak dla mnie to już nawet Julia Roberts lepiej zagrała niż Lupita. Ją wybraną, ponieważ jest całkiem nowa, czarna i trzeba było komuś go dać. Takie są zasady przyznawania nagród przez akademię. Jeśli mi nie wierzysz, to poczytaj o tym więcej.
"Sorry, ale jak dla mnie to już nawet Julia Roberts lepiej zagrała niż Lupita. Ją wybraną, ponieważ jest całkiem nowa, czarna i trzeba było komuś go dać. Takie są zasady przyznawania nagród przez akademię" Czyli Akademia popelnila blad nagradzajac Lupite, a nie Jennifer? A to ciekawe, bo jeszcze pamietam, jak pare tygodni temu twierdziles, ze ludzie z Akademii lepiej wiedza komu przyznawac Oscary i prawidlowym wyborem bylo nagrodzic Jennifer, a nie Chastain. No coz, widze, ze obiektywizm sie Ciebie nie trzyma...
Nie mowię,ze zrobili błąd, tylko uważam, ze Lupita po prostu słabo zagrała i jak nie Lawrence to powinna to być Lawrence. Akademia zaszokowała mnie jedynie tak honorując Gravity...
No tak, w końcu Lawrence powinna miec już trzeciego oscara na koncie, a tu wciąz tylko jeden! Ech, te błędy Akademii....
Czy ty człowieku umiesz czytać? Nie powiedziałem, że popełnili błąd, lecz reszta nominowanych o wiele lepiej zagrała niż Lupita i tu wcale nie chodzi już o Lawrence, która mimo że ją całkowicie zgniotła, to werdykt akademii tylko jej wyszedł na dobre.
Ciekawe, bo moim zdaniem tylko Lupita zagrała na poziomie Lawrence. I Oscar dla niej jest uzasadniony. Tak samo zresztą, jak byłby uzasadniony dla Lawrence.
Nie wiem co w tym ciekawego, oglądając 12 years a slave zwróciłem szczególną uwagę na Lupitę, lecz troszkę rozczarowałem się dlaczego jest front-runnerem w tym roku. Nie twierdzę, iż oscar dla niej to jest gruba przesada, ja tylko widzę lepsze kreacje konkurujące z nią w tym roku. Tyle w tym temacie.
Warto zaznaczyć, że Jennifer jest młodsza od Lupity o jakieś 10 lat. Ciekawe jak kariera Lupity się potoczy.
Tak, a zarowno Leto jak i McConaughey maja 40-stke na karku i dopiero teraz Oscary na koncie i niby czego to dowodzi? Co ma te 10 lat roznicy w przypadku Nyong'o i Lawrence? Ze Lawrence miala lepszy start i wiekszy dorobek obecnie? Coz, Lawrence z pewnoscia nie ma takiego debiutu w postaci Oscara jak Lupita, wiec nie ma co teraz gadac o Lupicie, ze dostala statuetke "bo jest czarna i takie sa zasady przyznawania nagrod Akademii" tylko przyjac na spokojnie, ze Lawrence to nie jest aktorskie bostwo, ktore wymaga obsypania wszelkimi mozliwymi nagrodami z roku na rok, tylko sa inni rownie, a nawet bardziej zdolni od niej. Nie rozumiem, czemu tak wielkim problemem jest dla fanow Jennifer zaakceptowanie tego faktu, tylko dyskutowanie o tym, ze jej nalezal sie bardziej.
Rany co się tak ciskasz....dastan3000 w żadnym razie nie ubliżył Lupicie. Myślę że wiele osób jest obecnie ciekawych jak potoczy się jej kariera. Trudno nie zauważyć że w Hollywoodzkich filmach nie ma zbyt wiele propozycji dobrych ról dla aktorek czarnoskórych.
Wybacz, ale na tym forum po wygranej Lupity nie widze zbytniej sympatii do niej, a wrecz przeciwnie.
Poza tym nie odnoszę się do jej przyszłej kariery tylko obecnej wygranej Oscara. Zamiast pogodzić się z tym, że sa lepsze od Lawrence, jej (Jennifer) fani usprawiedliwiaja to w sposob: "jest czarna, to musieli jej dac oscara", "miala lepsza kampanie, to wygrala" itp.
W tamtym roku była identyczna sytuacja. Ba, do dzisiaj sporo jest takich co to piszą, że Oscar dla Lawrence to tylko zasługa pana HW i genialnej kampanii a samym jej występem można się podetrzeć. Dla mnie najlepsza w tym roku była Roberts ale nagroda dla Lupity też jak najbardziej jest ok i nie ma tu żadnego przypadku czy niesprawiedliwości.