i znowu sie zacznie jej swirowanie i te 'ochy' i 'achy' pod jej adresem. ale sie beda gowniarze madrzyc, jak znow zgarnie oscara, ze jaka to ona nie jest wspaniala, zdolna i jak to zasluzyla na wygrana. jak to ktos tutaj na filmwebie trafnie zauwazyl - robia z niej na sile druga meryl streep tyle ze ta panna moze jej co najwyzej buty lizac.
swoja droga ciekawe co lawrence tym razem wykreci. wyjdzie na scene z wielkim tortem i walnie sie nim w twarz "byle cos sie dzialo"? jezuuu, ja juz mam jej dosc, szczegolnie po tych zlotych globach i jej wyglupach.
HAHAHA YOU MADE MY DAY! dokładnie to samo pomyślałam oglądając globy. najpierw oscar za poradnik pozytywnego myślenia, myślałam, ze przez pomyłkę, albo tak, żeby się nie znudziła aktorstwem... potem glob, teraz ta nominacja. wszędzie jej pełno a jedyne z czego ludzie ją znają to te kretyńskie igrzyska. porażka na całej linii, mam nadzieje, ze to będzie jej ostatnia nominacja, no i że na nominacji się skończy
Jesli ona wygra w tym roku to moja reakcja bedzie wygladac mniej wiecej tak:
http : //2. bp. blogspot. com /-Y_ODcECzxGQ /T4sMKffGa8I/AAAAAAAAA88 /LnQ8Dvynqbg/s 1600/michael-scott-no.gif (usun spacje)
Ale jadem plujesz...weź się za coś normalnego,książkę przeczytaj albo coś. Normalnie taka narwana jesteś,że muszę powiedzieć,iż nie jest to normalne przesiadywać na forum osoby,której nie lubisz i z takim zaangażowaniem się udzielać.
Totalnie się z tobą zgadzam. Nie rozumiem za co ludzie wielbią Igrzyska. To po prostu wielka chała. Na kilometr widać, że Lawrence ma botoks. Z resztą, szkoda gadać. Jest to po prostu nie sprawiedliwe, że wspaniali aktorzy siedzą i oglądają jak ona zabiera im statuetki sprzed nosa.
Beret trochę cię nie rozumiem - nie lubisz jej (masz do tego pełne prawo) ale namiętnie obserwujesz jej poczynania i jeszcze namiętniej wszystko krytykujesz. Trochę dziwny jesteś - normalny człowiek jak czegoś/ kogoś nie trawi - tak jak ty Lawrence to tego unika, nie interesuje się tym (kimś) - po co dręczysz sam siebie? Nie rozumiem takiego zachowania
nie. po prostu wkrecilem sie w dyskusje o niej. i co z tego ze jej nie lubie? zaczalem tu pisac to i czesciej zagladam na forum o niej. To takie skomplikowane?
czyli skoro ty ja lubisz to masz prawo tu sie udzielac, a jesli ja jej nie trawie to nie moge tez tego napisac?
Nie, mylisz się. Ktoś kto interesuje się kinem ma prawo być wkurzony na nachalne lansowanie tej młodej aktorki, która do tej pory naprawdę nie dokonała niczego wielkiego w kinematografii, za to porównuje się ją - bezpodstawnie - do Meryl Streep. Mnie to wkurza i nie ma w tym ani odrobiny hejterstwa, bo nic do Lawrence nie mam. Po prostu - na chama wciska się ją ludziom jako przegenialną aktorkę. Ja tego nie kupuję.
Jestem gimbusem i wcale jej nie zazdroszczę, ani nie uważam, że dobrze gram. Odczepcie się od "gówniarzy" to do komentarza, a co do aktorki. Uważałam ją za fajną w sensie taką zwyczajną, ale jak zobaczyłam, że zgarnęła oscara, najwybitniejszą nagrodę :< to wkurza mnie. Gra bardzo przeciętnie w porównaniu z innymi gwiazdami. Mam wrażenia, że Oscary dostają osoby, które są takie wypromowane.
piszac 'gowniarze' mialem tu na mysli fanatycznych fanow lawrence. Jak cie to tak bardzo zabolalo to wybacz ale sa gorsze rzeczy na swiecie i przezyjesz te zniewage ;)
Znieważyłbym cię z łatwością, a Jennifer Lawrence to beztalencie i bym jej nawet Złotej Maliny nie dał.
Nie wątpię, nie znasz moich słabości. Mógłbyś mnie tylko znieważyć mówiąc, że nie jestem silna, a jestem B)
Jest beznadziejna.Nie wiem za co zdobyła tego oscara.Od tamtej chwili gdy dostała statuetkę w swoje łapy to straciłem szacunek do tej nagrody
Lupita dostanie Oscara. Lawrance musi tym razem pokutować za kradzież statuetki Chastain rok temu. Ten upadek Lawrance przy wchodzeniu na scenę był symboliczny-ona nie była godna tej nagrody (choć Oscary z roku na rok to coraz większe pośmiewisko Akademii).
Jeśli już ktoś zasługiwał na Oscara w zeszłym roku to całkowicie pominięta przez Akademie Cotillard. Chastain nie zagrała nic nadzwyczajnego czym przebiłaby Lawrence.
Chastain połknęła Lawrance w całości. Jedyne czym nie przebiła Jeniffer to tylko wsparciem (kochany pan Weinstein) i akcją promocyjną swoje kreacji. W kategorii kampania za rok 2012 Jeniffer zajeła miejsce ex equo z Hathaway za "Nędzników".
Otoz to. Teraz liczy sie KAMPANIA albo jak ja to nazywam POLITYKA OSCAROWA, nie sama rola. Gdyby tak nie bylo, oscary bylyby zaskoczeniem, tymczasem obecnie kilka miesiecy wczesniej mozna juz obstawiac kto wygra bo wiadomo kto robi szum wokol siebie, udziela sie i inne tego typu glupoty i zazwyczaj sie te przewidywania sprawdzaja. Taka prawda.
No to obstawiaj cwaniaczku. Przecież wszystko wiesz i rozszyfrowałeś jak działa ta wstrętna akademia.
Cztery role aktorskie, film, scenariusz, reżyseria.
No dalej pieprzony mądralo, obstawiaj i zrób z siebie debila 2 marca.
Gratuluje ze ty na to wczesniej nie wpadles. A ty ludz sie dalej cwaniaczku ze te oscary to taki wielki prestiz i z pewnoscia sa takie bezstronne i pozbawione jakichkolwiek dzialan typu 'podlizywanie sie'. Nawet sam Anthony Hopkins o tym mowil.
widze ze dupa boli jak sie krytykuje aktoreczke ktorej sie walnelo 10. Rob z siebie debila dalej, prosze bardzo, ale zapewniam cie ze wykazujesz sie niezwykla naiwnoscia.
pS: rok temu bralem udzial w ankiecie i obstawialem po przewidywaniach wygranych i wiesz co? nie trafilem tylko z 3 filmami. To duzo mowi.
Rok temu byłem papieżem, ale mi się odechciało i teraz jestem prezydentem Ugandy.
tyle warte jest twoje pieprzenie o tym, co robiłeś rok temu.
Ha ha ha ha hha. Zalosny jestes. Chcesz nawracac ludzi na lawrence a pieprzysz glupoty. W dupie mam czy lubisz zlawrence czy nie. Pogodz sie ze nie wszyscy maja w domu oltarzyk z jej zdjeciem i klekaja przed nim. DOROSNIJ.
Ja się nie łudzę i nigdy na ten temat nie mówię. I szczerze mówiąc mam to gdzieś. Bronie Jennifer Lawrence bo to świetna aktorka. A nie lubię chujków, którzy piszą tylko po to, aby siać nienawiść. Masz mendo coś sensownego do powiedzenia, to powiedz to w sposób cywilizowany. Nie pokazuj tak ostentacyjnie, że ewolucyjnie jesteś za szympansem.
Po pierwsze - nie twierdze ze Lawrence to beztalencie, bo jako aktorke ja szanuje (choc z oscarem sie nie zgadzam). Za to jako osoby publicznej zwyczajnie jej nie znosze.
Po drugie - co o niej sadze, juz pisalam w innych tematach i nie chce sie powtarzac, wiec nie bede ciagnal wywodow tutaj, tym bardziej ze teraz jest gadka o oscarach.
Po trzecie - TAK, mam cos sensownego do powiedzenia, jak tego nie lapiesz to twoj problem ale guzik ci do oceniania mnie, skoro z toba nie prowadze akurat zadnej dyskusji, tym bardziej sensownej.
Po czwarte - mam takie samo prawo powiedziec co sadze o tej rozwydrzonej pannie co ty.
Proste
ja również za nią nie przepadam, ale śledzę jej poczynania ze względu na to, iż chcę zrozumieć jej "uwielbienie"... pytanie było czy zasługuje na oskara.. hm.. ja nie widzę w jej graniu nic nadzwyczajnego.. właśnie Asuasan, grała 'zwyczajnie' czy takie coś zasługuje na najwyzszą nagrodę w tej branży? nie sądzę. dostaje role tylko ze względu na swoją popularność, żeby przyciągnąć widzów do kin. jeżeli ona zgarnie oscara, to nie dzięki jej talentowi lecz dzięki swojej popularnoci, którą zdobyła grając w igrzyskach.
Powiedz to danielkowi. Gosc ewidentnie nie moze przyjac do wiadomosci, ze jego uwielbiana gwiazdeczka zgarnela oscara na ktorego zasluzyla mniej wiecej tak jak ja na nobla.
Juz na forum hobbita jest taki wichrzyciel kamilek co jedzie po kazdym kto da Hobbitowi mniej niz 7/8 na 10 lub dopusci sie na jakiejkolwiek krytyki. Widze ze u Lawrence mamy fanatycznego danielka.
danielek pewnie oglądnął igrzyska i jest zachwycony ją jako postacią, a aktor powinien wnosić coś więcej niż po prostu "odegrana rola". ja po oglądnięciu poradnika zapomniałam, że ona gra tam główną rolę, była po prostu ładnym uzupełnieniem. a obrazanie kogoś, kto nie zgadza się z twoim zdaniem jest po prostu brakiem kultury i poszanowania.. jest to żenujące. szkoda, ze nie ma zadnych dobrych argumentów potwierdzających swoją obsesję i przekonanie, że ta roztargniona małolata faktycznie zasługuje na cokolwiek więcej niż rozpoznanie jej zdjęcia w gazecie.
W sumie po igrzyskach byla popularna ale nie az tak wiec ten oscar raczej nie wynika z popularnosci. Tyle ze ta rola w ogole nie zapada w pamiec. No dobra, zagrala, w sumie do niczego sie nie przyczepie ale... nie bylo to cos zaslugujace na oscara, no ludzie badzmy powazni. To troche tak samo jak w 2000 r. wygrala Julia Roberts za Erin Brokovich choc jej rola, co prawda dobra, nie dorownywala kreacji Ellen Burstyn w Requiem dla snu. To Burstyn powinna byla wtedy wygrac, ale niestety zaglosowali na mniej wymagajaca postac jaka byla Erin.
oscary juz dawno przestaly byc nagrodą za talent i poświęcenie dla roli.. nie mozna się nimi kierować w ocenianiu talentu aktorskiego. np taka grawitacja.. 10 nominacji a film po prostu dobry. ale nie ma co gdybać, poczekajmy na wyniki. a co do lawrence to głównie po igrzyskach małolaty usłyszeli jej nazwisko, wcześniej pewnie nawet nie slyszeli o takim filmie jak np. do szpiku kości. ciężko stwierdzic o co w tym chodzi, czemu taki szał na tę osobę
Mialem to szczescie poznac Lawrence w 2011 r. w Like Crazy. Film niezly, ona tez, ale dopiero po oscarze sie gowniarstwo wywyzsza z tym Do szpiku kosci. Wczesniej nawet nie zwrocili uwagi na to ze byla juz nominowana rok wczesniej.
Z akademia jest roznie bo o ile pomylka byla wygrana lawrence, o tyle Day-Lewis w pelni zasluzyl. generalnie ciesze sie, ze chociaz tak wybitnego aktora jak on nagrodzili jak trzeba. Za Back Swan Natalie Portman tez sie nalezalo wiec zle nie bylo ale co jakis czas pojawia sie taka nietrafiona wygrana.
tyle jadu wypluliście, mam nadzieję że przynajmniej śliniaczek mama dała
who cares about oscars? chyba tylko DiCaprio, bo jeszcze zasłużonego nie dostał
tak, Lawrence nie zasługuje na oscara, możecie odejść od komputerów.
A ty czemu nie reagujesz na jego wyzwiska pod swoim adresem? Zgłoś go! On zgłasza ludzi, bo źle wypowiedzą się o Lawrence, ty zgłoś go za istne łamanie regulaminu.
Cywilizowany? Na razie to ty zachowujesz pełny prymitywizm swoim językiem. Sam się poniżasz dziwaku.
Ko tu sieje nienawiść? Na razie koleś, z którym pisałeś wypowiadał się w normalny, w miarę opanowany sposób. Tylko ty rzucasz wyzwiskami i się denerwujesz, bo ktoś ośmielił się skrytykować twoją ulubioną aktorkę. A najlepsze jest w tym wszystkim to że innym przypisujesz małostkowość i nienawiść, choć sam jesteś dobrym przykładem tych dwóch cech. Co za hipokryzja i bezczelność.
O żesz.... ale ty masz szacunek do ludzi. Przez te swoje uwielbienie do Lawrence zapominasz już o kulturze jaka obowiązuje na wszelkich portalach tego typu.
Co wiecej - sam tej kultury domaga sie od innych. Nic sensownego nie ma do powiedzenia ale czepia sie kogos tylko dlatego ze nie ogarnia tematu. Swir i tyle.
Właśnie tacy psychofani narzucający swoje zdanie innym o Lawrence zniechęcają ludzi jeszcze bardziej do tej aktorki. Sam nie widzi, że działa na jej szkodę.
naprawdę niewiele trzeba mieć w głowie, żeby zniechęcać się do aktorki przez to, że ma zagorzałych (zarówno w pozytywnym i negatywnym znaczeniu) fanów. pozdrawiam