Proponuję Pani Jen Lopez odchudzić się i zejść na 40 kg. wagi :)
Jak chcecie o nim pogadać, czy o innych lubianych przez Was piosenkarzach-aktorach, to zapraszam tu, na nasz CZAT - http://www.polchat.pl/chat/?room=Filmweb+-+leb+pelen+filmow
hah . niektorzy ludzie sa poprostu zalosni , JENNIFER NIE JETS TLUSTA A POZATYM jest poprostu w ciazy .. a kobiety wciazy zazwyczaj tyja ;]
A jezeli uwazasz ze jest tlusta to mzoe ty suie pochwalisz swoja waga albo mzoe wyszlesz nam swpoja fotke i pokazesz jak ty wygladasz ;]
Miałaby ważyć 40 kg? Kolego, chyba nie chcesz by zrobiła z siebie np. taką Keirę Knightley albo Vicotrię Beckham?
ona jest w ciazy i ma najprawdopodobniej miec blizniaki!!nie wiem w jakich kobietach ty gustujesz ale 40kg to o wiele za malo!!40 to juz anoreksja a w wieku jennifer to szkoda szkoda gadac!wedlug mnie ma taka wage jaka powinna miec
czy ty normalny jestes? dziewczyna ma 170 cm wzrostu i ma wazyc 40 kg?? a po za tym nie musi sie odchudzac bo jest bardzo kobieca i ladnie wyglada wiele chciaoby miec takie cialko jak ma ona zreszta na szczescie czasy sie zmieniaja i bardziej akceptowane sa ksztaltne kobietki a nie wieszaki! wybaczcie jesli kogos uraze ale taka prawda spojrzcie na beckham??!! na jakims forum ludzie pisali ze beckha ostatnio przytyla i powinna schudnac ;/ no rece mi opadly wiec takich z prawdziwych kobiet media chca zrobic wieszaki a z wieszakow kosciotrupow albo zeby troche przytyly no nie dogodzi sie nikomu! moim zdaniem na tych serwisach plotkarskich zle robia ze krytykuja to ze ktos przytyl kilo czy schudl wecie jaka to presja ? dla tych slaw?? ja im wpsolczuje w koncu nie wszyscy chca byc pod uwaga plotkarskich serwisow chowaja sie a i tak sa krytykowani chociazby za to ze dwa dni pod rzad nosza ta sama torebeke jak jennifer aniston zostala skrytykowana a co do lopez to jeszcze raz :D jest bardzo ladna i zgrabna kobieta i niech nie chudnie ani grama!
kurde ludzie jak mozecie pisac newsy: ona jest w ciazy i dlatego jest tlusciutka <--- eej no troche powagi w ktorym miejscu jest tlusciutka tylko brzuszek jej urosl nic po za tym ;/
proponuję spojrzeć w lustro na siebie, a nie naskakiwać na innych, ja nie lubię anorektyczek i nie wiem co w tym ładnego, jak kobietom wystają wszystkie kości<blee>
propnuj tobie (do założyciela tematu) nie wypowiadać się na forum, jeśli masz zamiar pisać takie idiotyzmy
pozdrawiam fanów J.lo