Jennifer Love Hewitt

7,7
8 293 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Love Hewitt

chyba jestes najwiekszym fanem Jennifer na tym forum wiec mam nadzieje ze udzielisz mi odpowiedzi na moje pytanie a mianowicie znasz jakies dobre strony (przewaznie angielskie) o Jennifer z aktualnymi informacjami o niej i z duza galeria zdjec [bylam na lovehewitt.fanhost.com ale nienawidze tej galeri i wogole strony] . Prosilabym cie o podanie jakis fajnych stron .

z gory dzieki

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kathryn

No tu jest chaczyk bo nie ma tak naprawdę jednej stronki o Jennifer ze wszystkim , trzeba szukać , ja np mam wile małych i dużych stronek o Jen, jedne z info drugie ze zdjęciami, ale najczęściej chodzi mi o zdjęcia więc polecam szukac na forum skins.be tam są zdjęcia ( b.dużej rozdzielczośći ) a info to już sam Filmweb mi wystarcza, a jeżeli chodzi ci o news'y to na tej stronce co wymieniłaś są najlepsze.

BTW. Na tej stronce co wymieniłaś jest forum , gdzie też jest masa postów o Jennifer . POLECAM!

___PREDATOR___

Tak wiem :] forum jest super (jesli chodzi o aktualizacje i wogole posty co innego z rodzajem forum troche trudno sie szuka jakis rzeczy) a mozesz podac te strony z galeriami :)

Kathryn

Jedna z najlepszych to www.skins.be i forum znajdujące sie na tej stronce.