J. M. jest bardzo sexowny i śliczny, zupełnie tak jak Richie Stringini. Jednak wracając do tematu to właściwie J. M. znam jedynie z piosenki "beautyful soul", ale już wtedy wiedziałam, żemi się podoba. Napewno tak jak innym nastolatkom (czego właściwie się nie dziwie)!
;)
zgodze sie z toba, ze jest sliczny:) i jesli nadal slyszalas tylko piosenke BEAUTYFUL SOUL to polecam jego inne piosenki bo sa swietne:) tu masz adres www.HollywoodRecords.com pozdrowienia!:)
Dziewczyno, on sexowny?To samo można powiedzieć o Johny'm Depp'ie...Zwykły laluś z tapetą i tyle...
Pozdro
hmm.. mozemy zrobic glosowanie:P... ja niestety nie zgadzam sie z toba... ale podobniej jak twoi poprzednicy uwazam, ze Jesse jest naprawde cudowny :):):):):):):):):):):).... a tapete to mozesz miec w pokoju:P
zgadzam sie...jesse jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper, poprostu super(sa rozne gusta)
ładny to może on jest ale uważam że ma trochę damskie rysy twarzy wezcie mu sie przyjrzyjcie na jakims duzym zdjeciu to zobaczycie....
bleeeee!! Jak on jest sexowny to ja jestem zakonnica!! Zygac mi sie chce na jego widok, wyglada jak przeslodzona lalka barbie.
Faktycznie ja tez nie uwazam ze jest fajny... po pierwsze to jeszcze dzieciak i ma dziececa twarzyczke i budowe a czy to jest sexi? wdlug mnie nie jest
Fakt, ma 18 lat,ale twarz ma jak "chłopczyk", moze własnie to przyciaga dziewczyny, mi to się u niego podoba.. Ale nie sądze by był Idealny..
Ta, "męska" (a raczej chłopięca, bo mężczyzną to go nazwać nie można) barbie z niego. Blond włosy, "gładka" cera (zapewne pokryta odpowiednim make-up'em), zielone/niebieskie oczy. Nie rózni się niczym od plastikowych lalek typu Lohan, Olsenki itp.
Siemka! jessy mi sie za bardzo nie podoba..ale w teledysku beutifuel soul ..występwoal ze swoim bratem ...to tamten z ktorym pływał w basenie hihihihih całkiem przystojny hehehhe
Jake jest poprostu cudowny boski i sexi dligo by tak wymieniac hehhe=) ale jesse tez jest niczego sobie..(wow)
hahahahahahhhahahahahahaa~!~~! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale sie ubawiłam!! On z przystojnościa ma tyle związane co ja z Paris Hilton!!!
Jest zwykłym lalusiem niczym nie wyróżniającym się z tłumu!!!
Śpiewa jak by siedział na klopie i wogóle jest beznadziejny!! Nie mówiąc o tym, że jak oglądałam z nim MTV PUNKD to o mało się nie posikałam ze śmiechu (z niego)!!! Ale zgodze się, że on może podobać się tylko nastolatkom takim, które lubią kolesi wyglądających ja naleśniki!!!
jesse jest super i szkoda ze serial z jego udziale m summerland nieleci w polskiej tv gra tam jeszcze jeden aktor ZAC EFRON i powim wam Ze jest FAyniejszy!! sprawdzcie!!!
Uważam, zę jest troszku pedziowaty. Zero w nim naturalności, taki odpicowany do kamer :/
Nie znosze lasek, któe wyglądają jak lalki barbie i facetów, którzy wyglądają jak Ken ...
Dobrze, jeżeli facet o siebie dba, ale nie do tego stopnia, zeby wyglądał jak wyciągnięty z kreskówki ...
FGS ...
Kurcze to chłopak już nie może dbać o siebie??Połowa dziewczyn brzydzi się tych co maja problemy z cerą, a jak już ktoś z nich o nią zadba to juz jest laluś i pedał. Naprawdę nie wiecie czego chcecie. Ja np. nie lubię męskich facetów. Wolę tych innych, oryginalnych i romantycznych. A co do ,,tapety" na twarzy to bez niej już nie ma gwiazd. Wymień choć jedną, ja nie znam żadnej. Jesse tworzy swietna muzykę i chocby cały świat się na niego uwźiął ja go i tak kocham. Napiszecie pewnie że nic o nim nie wiem, że nie wiem jaki jest w realu itp. Tak to prawda nie wiem, ale czuję. Czuję jaki jest. I chćby mi wmawiano że jest okropny i tak w to nie uwierzę. A co do sylwetki to też nie lubię mięśniaków. Oni to są dopiero pozerzy ,,patrzcie na mnie mogę zdobyć każdą laskę, bo jestem sexy" brrr....robi mi się niedobrze....ble JESSE GÓRĄ! I to bardzo dobrze że wszyscy ludzie są inni i podoba im się co innego. JESSE JEST NAJLEPSZY!!
ja się z agasią zgadzam. Jeżeli ktoś woli chłopaków którzy wyglądają gorzej niż... juz sama nie wiem co. według was to chłopak juz nie powinien o siebie dbac? tylko dziewczyny od tego sa? mnie przyciągaja zadbani faceci, a nie tacy co nie wiedzą co to jest łazienka. a co do make-up'u to nie widziałam jeszcze np. plakatu, na którym osoba go nie ma.
on jest nawet ładny tylko te jego usta mi sie nie podobaja wygladaja jak popuchniete a tak to jest ladny ale i tak nigdy nie dorówna zacowi efronowi (wpiszcie sobie zac efron i zobaczycie jakie ciacho :P:P
O mój nieistniejący boże!!! Co to za homosexualista??? Wytłumaczy mi ktoś???
BTW: Kolo chyba nie jest spokrewniony jakoś, z Paulem McCartney'em???
Eh... Wy ludzie tylko o wyglądzie. Dali takie zdjęcie gdzie jesse jest wytapetowany do sesji zdjęciowej.Tak niestety bywa. Może byśmy pogadali o tym jak gra i o tym czy ma talent? Bo już w 1998 roku (miał 11 lat) grał w serialu. W wieku 7 lat występował w teatrach. Miedzy 8 a 14 rokiem życia należał do dwóch zespołów najpierw do dziecięcego zespołu Sugar Beats (nominowani do nagrody Grammy) a potem do boysbandu (który nie śpiewał z playbacku![był 2 lata młodszy niż pozostali chłopcy z grupy]) o nazwie Dream Street. Ale boysband to nie było coś w czym Jesse czuł sie dobrze i odszedł z zespołu (do tego przyczyniły sie problemy z producentami). W wieku 15 lat nagrał EP'ke o nazwie J-Mac. A we wrześniu 2004 roku wydał pierwszy solowy album - Beautiful Soul, który okrył się platną. A w 2006 roku wydał kolejny album Right Where You Want Me. A w kwietniu 2008 możemy spokojnie zaglądać do sklepu po kolejny longplay!. A jeśli wrócić do aktorstwa. Jesse nie jest zły. Zagrał ciekawą rolę typowego nastolatka załamanego śmiercią rodziców w serialu Summerland. I interesującą rolę w dramacie romantycznym [na podstawie książki.. bodajże Hotel Edem] w filmie Keith. Ja osobiście wole jak śpiewa. Ale jest przystojny i na ekranie nie wygląda źle.
www.jessemccartne-fan.blog.onet.pl zapraszam
Jesse jest supcio xD ma piękny głos i mam chyba wszystkie jego piosenki xD i czekam na kwiecień kiedy wyda następną płytkę i już się nie mogę doczekać xD ale oprócz pięknego głosiku ma równie piękną buźkę xD pozdrofki
Tfe, ale syfff! Paskudny jest. Może ładnie wyglądał tylko w teledysku "She's no you" czy jakoś tak. A ogólnie jest okropny. Tak samo Riczi Stringiingi!
czemu wy tak kochacie dzidziusiów to coś C.R. STRINGIni ta druga nowa ciota z Us 5, Maciej Zakościelny iiii Zac Efron.
Proszę was o litość.
Dam 1!
1 za wygląd to na fotce, tutaj ocenia się aktorów, których widziało się w jakimś filmie, a najlepiej w kilku..
Jak słyszę o Richie'm Stringini to żygać mi się chce. Jego piosenek nie znam oprócz "Beautiful soul". Natomiast fajnie zagrał w serialu "Hannah Montana" i "Nie ma to jak hotel".
Jesse jest super czaderski xD teraz wyglada o wiele lepiej niz przedtem chociaz przdtem tez byl fajny xD ale teraz wyglada bardziej dorolej i w ogole jaos lepiej mu w tej fryzurce xD