Tylko ostatnio coś kiepsko z tym doborem ról, Johnny. Mam nadzieje że "Dziennik zakrapiany rumem" będzie tak samo dobry jak książka. Ogólnie szkoda ale każda gwiazda ma swój blask tylko do pewnego czasu- boję się jego gwiazda już blaknie.
Wiem bo tak nam się fajnie na pw gadało że troszkę Cię pośledziłem;) hihi. Bo fajny masz słodki avatar.
Przy okazji wystawiłem ocenę "Donnie Brasco" choć ten film juz z dobrych parę lat temu widziałem.
dziękuję, schlebiasz mi.
a ostatnio krzysia tutaj nawet ściągnęłam, hihi
i z góry dziękuję za każdą dobrą ocenę dla filmów z deppem
Od dłuższego czasu poluję na film "Truposz" w dobrej jakości. A ostatnio bardzo podobał mi się "Turysta" z Angie J. Miał klimaty "Utalentowanego Pana Ripleya" i Bonda w jednym.
Oj ten Krzyś Ci zadał coś w serduszko bo non stop o nim gadasz...;p
hehe poeta z niego ale fakt chyba chciał być złośliwy dla Ciebie. Nie łam się pewnie nie wie co traci bo musisz być bardzo piękna;p
złośliwość złośliwością, ale mnie to zabolało.
a zdjęcie wstawię na jeden dzień w avatar, jeśli mama kupi mi psa (albo zgodzi się, żeby moja koleżanka mi oddała jednego ze swoich 7 yorków)
miałam i niedługo będę mieć. już mam cel
lol za to masz u mnie 10/10 liczy się nastawienie widać że jesteś ofensywną tygrysicą a nie wystraszonym małym domowym kocurem;p
to takie kobiety jak Ty rządzą światem
ale takiego wystraszonego kocura zawsze dobrze udawać- opłaca się
a dziś trzeba byc trochę wyrachowanym.
kolejna osoba będąca wrogo nastawiona do otoczenia
pokojem i miłością wszystko można naprawić nie trzeba z każdym walczyć kocurku.
nie jestem wrogo nastawiona
oczywiście pokój i miłość to nasza dewiza na tym forum
w takim razie inaczej: trzeba kalkulować
To pytanie to był żart, a docinkami się nie przejmuj, tutaj co drugi to no life ale na forum udaje duszę towarzystwa;p
krzysztofem się przejmuję, bo mi na nim bardzo zależy, hehe
oczywiście zapomniałam dodać: mój cel to krzysztof
jeszcze nie, bo premiera dopiero 30.12, ale myslę, że sama osoba johnny'ego sprawia, ze film jest fajny, nawet jesli fabuła jest beznadziejna.
no po zwiastunach widać że zagra jakiegoś przepitego nakacowanego luzaka. Czyli ogólnie coś co lubię.
To akurat lider jeśli mówimy o żenadzie, w słynnych Trudnych Sprawach się zdobywali na więcej ekspresji.
01.07.11 i ten z Dariuszem w wannie, oglądałem ze znajomymi na synchtube i ciężko było złapać oddech przez śmiech
też lubie z dariuszem. lubię jeszcze z maksymilianem 4+, hepi berzdej, a najbardziej ten, w którym żona biła męża
http://www.youtube.com/watch?v=CdZtAaNyt3I
ten oglądałeś? moim zdaniem najlepszy
gdzie takiego chłopa znaleźć...
wbijasz mi nóż w serce, pałając taką nienawiścią w stosunku do johnny'ego
jak się kogoś kocha, to się go nie rani.
Trudno. Mam do nadrobienia jeszcze parę filmów z nim, na pewno się okaże, że jest lepszy niż Day-Lewis, De Niro, Klaus Kinski, Seymour Hoffman, Laurence Olivier, Hopkins, Peter O'Toole, Alec Guinness, Nicholson, Fonda, Brando, Paczino, Dustin Hoffman i Peter Sellers razem wzięci.
Zapomniałem o Bogarcie i paru spoza US/UK jak już dałem mistrza Klausa, ale co tam, dżony zawsze numero uno.