Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 765 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

To jedyne słowo jakie mi przychodzi na myśl gdy patrzę na niektóre wypowiedzi . Założyłam ten temat aby skończyć wypowiedzi typu ,,Nie lubie Johnnego Deppa, nie wiem co inni w nim widzą" albo ,,Dobry z niego aktor ale w porównaniu z kimś tam jest nikim" ludzie zastanówcie się co piszecie !! To forum jest poświęcone Johnnemu Deppowi powinno się tu rozmawiać o jego filmach itp. a nie zaśmiecać forum takimi gatkami , normalni ludzie jak kogoś nie lubią to omijają tą osobę z daleka a nie dowalają jej na każdym kroku dlatego proszę wszystkich przeciwników tego aktora o to aby zostawili go w spokoju i nie robili przykrości jego fanom , ja nie lubie wielu aktorów ale nie latam po ich stronach internetowych i nie mówię jacy są beznadziejni !!!A pozatym PAPIEŻ NIE ŻYJE ;(;(;(;(;(;(;(;

użytkownik usunięty
Allicja

WŁAŚNIE!!! mądra wypowiedz!! po co wchodzić na forum kogoś, kogo się nie cierpi!!! to nie ma najmniejszego sensu... podobnie jak autorka tamtu, ja rowniez nie zwiedzam stron aktorow za ktorymi nie przepadam i nie pisze o tym jak ich nie znosze... bo jest to ewidentna prowokacja!!

użytkownik usunięty
Allicja

NO WŁAŚNIE!!wreszcie ktoś normaly!! BOŻE DAJ MI SIŁE BO NIE RĘCZE ZA SIEBIE!!ludzie litości,nieby dlaczego Go tak bardzo nieznościcie?? ZROBIŁ WAM COŚ??ZABIŁ WAM KOGOŚ?? to jest CHORE! Ja Go bardzo lubie,uważam ze jest nietylko świetynym aktorem ale i przystojnym facetem a cvo niektózy niech idą sie wyżywać gdzie indziej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

SIEM ZDENERWOWAŁAM !!:/:)

Allicja

on po prostu rozwala swoim wygladem...
PS. forum jest od tego by komentowac aktorow, ich filmy itp..wiec komentuje...gdyby nie ja to dalej byscie sie slinili przy kazdym wpisie jak by ktos napisal ze on jest super itepe... no ludzie, jak wam sie cos nie podoba to mowcie to... Pozatym ja bardzo lubie "latac" po stronach internetowych ludzi ktorych nie lubie :)
pozdrawiam

Allicja

aaa i wlasnie ..nie czepiajcie sie mnie, bo po pierwsze nie obrazam was, po drugie nie jestem wulgarna, po trzecie nie pisze nieuzasadnionych komentarzy no i w ogole jaka wam przykrosc robie? co ty dziewczyno kochasz go az tak ze jak powiem ze jest glupi to ci przykro ? Boze...

abcdefghijk6

Dobrze już się wypowiedziałaś to możesz już iść , wszystkich z tego powodu ucieszy twoja nieobecność

abcdefghijk6

abcdefghijk masz przerąbane ;) wszystkie fanki rzucą się na ciebie teraz

pozdrawiam

Allicja

Niestety uprzejmość jak widać nie popłaca!!! ;) No cóż w sumie to taki standard się zrobił.....oceniać po mordzie i tyle....No co wy??!! Spójrzcie na siebie zanim zaczniecie krytykować innych (zapłaćcie tzw. twarzowe!!;)).
Możemy prowadzić dyskusje na temat w tym filmie zagrał dobrze, w tym żle itp. A nie od razu, że jest dupa czy coś...* Odrobina szacunku i dystans drodzy maniacy....:)

Pozdrawiam!!

Allicja

Zgadzam się z Tobą. Tez mnie irytują takie wypowiedzi, a w szczególnosci przez osoby, które w cale nie mają pojęcia o talencie Johnn`ego. Ja nie dostrzegam w nim tylko urodę:D ale też umiejętnośc wczuwania się w role, które odgrywa. Co tu dużo mówić, Johnny jest znakomitym aktorem, a ci wszyscy co go nie akceptują, niech nie zaśmiecają forum narzekaniam na jego temat. :P

użytkownik usunięty
Kuba_44

abcd..prosze cie wyjdz ztad raz na zawswze i wiecej tu nie wracaj..miej troche litości dla normalnych ludzi ktorzy chca w spokoju "poszperać" po necie..

hmmm, ja akurat lubię Deppa, ale ktoś może go nie lubic i ma prawo to napisać i wyrazić!!!

Allicja

boze ja juz mam dosc waszych beznadziejnych wpisow na tym forum. po pierwsze jesli nie wiecie do czego jest forum to na nie nie wchodzcie... a wiec tlumacze wam ze forum jest od wyrazania roznych opinii, a poniewaz forum jest o deppie to kazdy o nim pisze. I ja bede pisac co mi sie tylko podoba... i nie obchodzi mnie ze zero w was kultury, ze oceniacie mnie a nie moje wpisy i mam was generalnie gdzies... ale jak widac z wami sie normalnie nie da pisac... ja wyrazilam swoje zdanie, nie krytykujac waszego. Ale skoro wy zaczynacie mnie tu besztac i takie tam no to przepraszam bardzo... Do tego niejaka allicja moglaby sie troche chamowac... widocznie tak do niej w domu mowia, ze nie wie jak sie zachowac w miejscu publicznym jakie jest forum...

abcdefghijk6

No dobra ok super fajnie już się wypowiedziałaś ?? To do widzenia ! Temat zamknięty . A jak byś była mądra to byś zostawiła tych których nie lubisz w spokoju...no ale głupszym się ustępuje