Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ostatnio na TVN STYLe leciał wywiad Jamesa Liptona własnie z nim. Nakecony chyba 3 lata temu. Jak dla mnie jest to jeden z najwięszkych obecni aktorów, doceniony, i przede wszystkim utalentowany. Nie wiem dlaczego niektórzy odbieraja mu jego zasługi dla filmu tylko dlatego, ze szaleja za nim nastolatki. Faktycznie mnie też denerwuję jak czytam te wszystkie "wypowiedzi" o nim jako o super przystojnaiku, czy problemy czy odejdzie od żony czy nie. To nie jest takie wazne, liczy sie to co robi dla kina, a robi wiele. Naprawde obejrzycie Acotrs Studio z nim(Napewno będą jeszcze powtórki) i sami sie przekonajcie jakim człowiekiem naprawde jest.

użytkownik usunięty
Owlosiona_noga_jelenia

oglądałam, tak samo twierdze że Depp jest w pierwszej kolejności świetnym aktorem i za to go naprawde lubie i doceniam. też mnie czasem wkurzają głosy nastolatek posyłające 'ochy' 'achy'do niego ale cóz... to też są w końcu jego 'fani'. Dobrze że są osoby które sie znają i doceniają go za grę aktorską.
ps. fajny nick;)

a mnie najbardziej wkurzja te napalone nastolaty, ktore nawet nie wiedza jak Johnny sie nazywa i pisza "kocham deepa".

gosik_z

Czy jeżeli powiem do was ,,ODWALCIE SIE" to wreszcie do was dotrze. Przepraszam za to słowo, ale ja mam 14 lat i możliwe, że wiem o nim więcej niż wy, więc kiedy po raz 10000000 słucham tych waszych komentarzy o nastolatkach to nerwy mi puszczają. Dziekuję ja skończyłam;/ (ale wy pewni enie i znów będę się na takie notki natykać)

domarka

A znasz jakąś 25-latkę, która wzdycha na temat dupci Jacka i nie widzi poza nią niczego innego? Takie przypadki to SĄ nastolatki, jeszcze nieobyte. A skoro nie dociera do Ciebie, że nie wszystkie się tak zachowują, to Twój problem i przestań się bez sensu rzucać.

shopgirl

shopgirl to do mnie??

gosik_z

Nie, nie, do Domarki

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

shopgirl

a bo juz myslalam ze to mnie sie oberwalo:D

gosik_z

Ale jaki wy macie problem!! Tak na marginesie to zanm taką. A Johnny strasznie mi sie pdoba i mam do neigo słabość ale jak ty jestes jak ty jestes jakąś starą pierdą i zazdrośćidssz nam naszego wiku to nei mój porblem. Bo nie mam innego wytłumaczenia dla twojego ataku;/

domarka

naszego wyglądu* [skutki szybkiego pisania]

domarka

Ajajaj! Skąd wiedziałaś, że jestem starą pierdą i zazdroszczę Ci wieku?????? Rozgryzłaś mnie! Chyba jestem, za głupia na rozmowę z Tobą.
Tak swoją drogą to ani razu nie skrytykowałam Twojego tematu i nie powiedziałam ze uważam, iż jesteś jedną z TEGO TYPU durnych nastolatek. Sama chyba nie rozumiesz, o co mi chodzi, ale rzucasz się niesamowicie. Uważasz się za durną nastolatkę? Jak tak, to się broń dalej, a jak nie, to nie broń tych konkretów, o które mi chodzi.

shopgirl

juz wspominalam,ze posiadam caly wywiad ten,jednak po angielsku,bez tlumaczenia.ale mnie podobal sie bardziej w "tonight leo show" gdzie byl zaproszony wraz z eva mendes.jesli macie dostep do programu e-mule lub innego tego typu to wpiszcie w wyszukiwanie"cbs news johnny depp"lub cos w tym stylu.jak zobaczycie tam johnnego i wsluchacie sie w jego glos,to uwaga,bo moze sie to zle skonczyc...

nosferatu

OK, może skończymy tą bezsensowną kłótnie o wiek itp. i wrócimy do tematu, co??
Ja oglądnęłam ten wywiad na TVN Style i bardzo mi się podobało :))

Aga4343

ja sciagnelam caly ten wywiad z e-mule ,tylko oczywiscie po angielsku,bez tlumaczenia.wiec nie rozumiem wszytskiego:/ no ale zawsze lepiej to niz nic .(nie mam tvn style-mam 7 programów na tv) :/

ale ogolnie super,bardzo mi sie podobal ten wywiad.fajne byly te pytania na koncu programu -krotkie i zasadnicze,ze tam ulubiony glos to glos jego córeczki Lily Rose itp...acha i jeszcze na poczatku cos tam bylo o tym,ze ma dlugie wlosy,ze w razie potrzeby je puszca na twarz,zeby sie schowack:P .. (chyba o to tam chodzilo;) nice:)

madzia06

puszcza na twarz,żeby sie schować** <za krótki>

madzia06

Tak pamiętam to z włosami xD Boskie xD Albo jak ten facet co z nim wywiad prowadził (kurcze, nie wiem jak się nazywa^^) powiedział do Johnnyego: "Przecież jesteś o wiele przystojniejszy ode mnie" Hehe xD Albo Jak Johnny powiedział, że najbardziej kręci go oddychanie, a najbardziej boi się braku oddychania^^ I nie lubi dźwięku odkurzacza.. I w ogóle.. Wywiad był dawno, ale większość odpowiedzi znam na pamięć ^^ LoL... Chyba mam obsesje ;P