Ciekawi mnie obsesja użytkownika Life_kills na punkcie Johny'ego Deppa. I doszłam, o
zgrozo, do strasznych wniosków.
Od zawsze było tak, że homoseksualistów najbardziej krytykowali inni, tyle że ukryci
homoseksualiści. Podobnie miała się kwestia z Żydami, Hitler ponoć był Żydem.
I teraz biorąc pod uwagę bloga i wypowiedzi wyżej wspomnianego użytkownika, jak również
fakt, ze ukrywa swoje głosy. Napisał, że dał Deppowi 1, ale nie sposób tego zweryfikować,
może w skrytości swego profilu wrzucił mu 10.
Podsumowując: Life_kills to alter ego Deppa! Zgrozo!
PS. Zdaję sobie sprawę, że to czysta prowokacja i jako mała dziewczynką, którą zostałam
nazwana, wracam do mojej ukochanej gry Baldurs Gate.
Ojej. W wieku 26 lat dowiedziałam się, że jestem chłopcem! Ciekawe co na to mój mąż?
Dobra gra jest świetną odskocznią od rzeczywistości, dużo lepszą niż jakieś słabe filmidło.
muehehe brawo. nie ma to jak być otwartym na innych, nie?
Słucha metalu- SATANISTA!
Gra na kompie- DEBIL I NIEUK!
Ma kota i umie leczyć ludzi- WIEDŹMA! NA STOS!
Podsumowując całość tej idiotycznej dyskusji. Ja mam swoje rację Life_kills ma swoje, Ocenianie któremukolwiek z nas które racje są słuszne i kto ma racje w tym sporze jest nie na miejscu. Ponieważ każdy będzie bronił swoich. Ocenę, kto wygrał, jeśli można tu mówić o wygranej, pozostawiam postronnym użytkownikom.
vabank 2 czyli RIPOSTA
buahahahahahahaaha
widze ze mam przesladowce.
ciezko byc najlepszym idiotom co najwyzej mozna byc najwiekszym czego jestes swietnym przykladem.
'and the best idiot ist:'
sredni z ciebie poliglota mylisz j ang z niem na dodatek piszesz zdanie nie majace sensu -patrz wyzej.
Life kills raczej nie jest alter ego Deppa, bo niby jak Depp pisałby po polsku? Wydaje mi się że life kills jest po prostu zakompleksionym dzieciakiem, zazdrosnym o to że Depp ma większą popularnośc wśród jego koleżanek z gimnazjum niż on sam.