Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

kto nie widział żadnego filmu z Depp'em? bo ja nie widziałam żadnego i nie rozumiem zachwytów nad tym aktorem. Na pewno są tez ludzie którym on jest obojętny i praktycznie mało znany. A więc odezwijcie sie ;P

patii1234

Dla wielu osób (mam na myśli żeńską część) Depp będzie mega pociągającym facetem (błagam-nie mówcie, że tak nie jest bądź nie było) i stąd fascynacja - jednak nie można mu zarzucić, że nie ma w swoim dorobku na prawdę dobrych ról, a te "zachwyty" nie mają nic wspólnego z jego warsztatem i talentem aktorskim. Ach no i pytanie: skąd wiesz co o nim sądzisz skoro go nie znasz? :)

monio_93

Dla mnie on nie jest pociągający. Nie jest w ogóle w moim typie i nie uważam go za przystojnego. Więc jak widzisz nie wszystkie kobiety uważają go za pociągającego faceta.
A odpowiadając na Twoje pytanie: masz rację, nie znam go więc nie powinnam oceniać. Może jak kiedyś obejrzę parę filmów z nim to ocenię go jako aktora ale na pewno nigdy nie stwierdzę że Depp jest przystojny. Mi on się w ogóle nie podoba jeśli chodzi o wygląd.

patii1234

Nie stwierdziłam, że wszystkie kobiety tak uważają;) Poza tym przyznam, że początkowo się nim fascynowałam właśnie z takich powodów (na szczęście mi przeszło!) i zaczęłam doceniać go jako aktora. Hm.. Jeśli chcesz obejrzeć dobry film z Deppem polecam Arizonę Dream na dobry początek - mam nadzieję, że Ci się spodoba jeśli zdecydujesz się go obejrzeć:)

monio_93

Ok, kiedyś może obejrzę.

patii1234

Jak można się zachwycić nie obejrzawszy żadnego filmu z nim? Inaczej, jak można go w ogóle oceniać?

KajtekUrs

To taki trend, wchodzisz na forum nieznanego Ci aktora/aktorki i bulwersujesz się w stylu: ludzie, co Wy w nim widzicie? Nie wiesz jak gra ale nie podobają Ci się np. jego uszy:)

patii1234

Co do Deppa widziałam sporo jego filmów i byłam jego '' fanką '' ale teraz ten aktor niegdyś nie okłamłójmy się dość znany stacza się na dno , obejżyj sb jakieś dwa filmy sprzed roku 2001 a potem obejrzyj piratów z karaibów najlepiej 1 cz. a potem jakieś dwa wybrane po roku 2004 . Wtedy się dowiesz że ten aktro niesamowicie grł wczówał się w role on był postacią a teraz to postać z filmy jest nim można powiedzieć ze bardzo utożsamił sie z Jackiem sparrowem wiesztkie filmy gra tak samo ten sam chud gestykulacja i zachowanie . wiem troche nie natemat ale zró ten '' eksperyment '' i zobaczysz że to był dobry aktor kiedys

użytkownik usunięty
oleczka908

okłamujmy, obejrzyj, wczuwał, chód, popraw błędy bo aż oczy bolą

oleczka908

Fakt, jest z nim coraz gorzej i moim zdaniem powinien zakończyć w niedługim czasie karierę jakimś ciekawym "wcieleniem dramatycznym" bo do takich ról matka natura go powołała. Nie mniej jednak przymykam oko na te mniej udane produkcje i oceniam pod względem wcześniejszych kreacji.

użytkownik usunięty
patii1234

" bo ja nie widziałem żadnego i nie rozumiem zachwytów nad nim" - to obejrzyj te z lat 90tych no to może coś zrozumiesz.

dokładnie o to chodzi