Co za pytanie!!!!!!!!!! Jack Sparrow to jedna z najoryginalniejszych roli
wszechczasów. A Troja........... Film niezły, przyznam że nie było momentu bym się na nim nudził ale aktorstwo Pitta niczym się nie wyróżniło.
taki temat (a przynajmniej podobny) juz byl i do niczego nie doprowadzil. tych aktorow nieda sie porownac
wow... dziwne porównanie zupełnie inne postacie Achilles i Sparrow... Jeżeli już to ja bym porównał kto lepszy Sparrow czy Jeffrey Goines ( z 12 małp )
Pitt jest dobrym aktorem, ale "Troja" to przerażająco słaby film i on się tam nie popisał... natomiast Depp wykazał się ogromnym kunsztem wcielając się w rolę Jack'a Sparrowa, więc moja opowiedź jest prosta: Johnny!!!
Ja wybieram zdecydowanie Deppa rola kapitana J.Sparrowa wymagała
wielkiego talentu a Pitta nienawidze
P.S.Pozdrawiam wszystkich fanów "Piratów z Karaibów"
Depp'a i Pitt'a nie da się porównac. To tak jak by chciec porównac śledzie i dżem truskawkowy - nijak nie wyjdzie.
Jasne ze lepiej zagrał Depp.Uwielbiam go a Pitta nie lubie.Piraci z Karaibów mi sie bardzo podobali a Troja??Nie gustuje z takich filmach.
Eh a może Depp w Desperado 2 kontra Brad w Podziemnym Krągu??
Tak właśnie wygląda przeciwieństwo porównania gry Deppa w Piratach a Brada w Troi…
Czyli porównujecie jedną ze słabszych roli Pitta z jedną z lepszych roli Deppa
Osobiście uważam, że Depp w Piratach spisał się świetnie, ale po głębszej obserwacji zauważyłem, że stworzył postać, którą łatwo jest naśladować i jego ruchy i w ogóle machanie rekami itp. to gra teatralna. Takie jest moje zdanie. Ale nie zmienia to faktu, że zagrał świetnie. Co do Troi?? Hmm. Jeden ze słabszych filmów Brada Pitta.
Zgadzam się z toba, Depp zagrał fantastycznie w piratach- i nie tylko, a Brad... mo coz nie moza powiedziec , ze to jedna z jego najlepszych rol- mowiac ktorko jego gra nie wyrozniala sie zabardzo na tle innych..
Obydwaj są jednymi z moich ulubionych aktorów, więc nie będę ich porównywać bo jak dla mnie obydwaj wymiatają ;-)
heh sorry za szczerość ale Deppa do Pita to ja nie porównuje bo jednego b. lubie a za drugim nie przepadam:P
(Lubie Deppa oczywiście)