Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Przyznam , że szczerze się zdziwiłam jak o tym przeczytałam . Nie dyskryminuję nikogo ze względu na rodzaj słuchanej muzyki , ale mimo wszystko ... mocno mnie zszokowało , że prawie 50 letni facet jest fanem muzyki , przed którą wzdryga się część nastolatków . :P no ale cóż , co kto lubi ...
zastanawia mnie tylko czy to prawda czy po prostu z grzeczności Depp przyznał , że lubi jego muzykę . Co o tym myślicie ?
jak coś to możecie o tym przeczytać tu : http://www.tvn24.pl/26086,1692749,0,1,wpada-bieber-do-deppa,wiadomosc.html

karaibka

Szok! Rany to niemożliwe.... bo właściwie kto to jest ten cały Bieber???

karaibka

Myślę, że częściowo to było z grzeczności chociaż każdy lubi to co chce. Z 2 strony Depp osobiście grał inną muzyką dlatego mnie to zastanawia ;) Bieber z kolei zachował się jak wielki gwiazdor... którym nie jest. Pozdrawiam ;D

karaibka

Wątpię aby ktoś o takim talencie,duchu artystycznym i nieprzeciętnej inteligencji może to lubić.Chociaż może zrobił to z grzeczności.

Cho-Hi-Gang

No tak przecież Johny to dżentelmen:):):)

karaibka

Chyba bym się załamała, gdyby mój ulubiony aktor (którym Depp w pełni i całkowicie i bez wątpienia jest) NAPRAWDĘ lubil Biebera. To może od razu Miley Cyrus? Świetnie, idźmy dalej- Selena Gomez i Jonas Brothers. Świetnie, teraz młodzieżowe filmy: High School Musical, Camp Rock i co tam jeszcze jest.

To jest zupełnie NIEPRAWDOPODOBNE. Wręcz NIEMOŻLIWE. Nie, On NIE MÓŻE słuchać Biebera. Muszę się dowiedzieć, jak to było...