Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zaraz pewnie polecą hejty, ale co tam. Nie dostrzegam w Depp'ie nic pociągającego, nie
rozumiem jego fenomenu, ani jakoś specjalnie atrakcyjny i do tego stary. Nie wiem co w
nim seksownego, ale to już kwestia gustu, chociaż śliniące się nastolatki na jego widok
to przesada. + to co zrobił ze swoim małżeństwem to totalny brak męskości - porzucać
rodzinę. Aktorem jest dobrym, ale po jego ostatnich wyczynach stwierdzam, że zbezcześcił
swoją męskość.

użytkownik usunięty
littlemonsterlg

"Aktorem jest dobrym"

No no.

littlemonsterlg

Nie małżeństwem,ale i tak nieładnie.

Deppomaniaczka

No, tak nie małżeństwem, ale nie wiedziałam jak to ująć.

littlemonsterlg

Związkiem :)

littlemonsterlg

to Ty w avie?

Sparow5

Nie.

littlemonsterlg

szkoda prawie sie zakochalem.

revirdixat

Aktorka - Lily Loveless.

littlemonsterlg

nie jest dobrym aktorem, gwarantuje

littlemonsterlg

proponuje 1/10 dla tego moralnego scierwa.

użytkownik usunięty
littlemonsterlg

1. ty nic nie widzisz pociągającego, a ktos tak - i ma do tego prawo
2.fenomen ? on ni jest fenomenem, jest po prostu dobrym aktorem - dla Ciebie może nie, a dla kogoś właśnie tak. Pogódź się z tym
3.atrakcyjność seksualność i śliniące się nastolatki - nie wszyscy jego fani to ta ostatnia grupa, nie wszyscy skupiają się na jego wyglądzie - dla kogoś to może być rzecz drugorzędna
4. porzucenie rodziny - prawda jest taka , że nie wiecie jak jest naprawdę, kto kogo opuścił i dlaczego, może i rozstał się z vanessą, ale wątpię aby rozstał się z dziećmi,
rozwody to teraz popularna rzecz, jakoś tyle dzieci wytrzymuje ten mało pozytywny etap w ich życiu więc nie dramatyzujmy

nie zbezcześcił męskości...tylko wszedł w inny etap swojego życia.

użytkownik usunięty

Czy pisałas kiedyś temat w stylu, ..Jak ja lubię deppa, bo jest taki wspaniały, aktor i wogóke, bleble, ble?

użytkownik usunięty

nie pisałam takiego tematu, przypominam sobie, że pisałam temat jedynie związany z jego filmami. Nigdy nie pisałam, że jest wspaniały - jeśli tak to przytocz ową moją wypowiedź w cytacie - a wtedy przyznam ci rację.

użytkownik usunięty

Zapytałam się, bo nie chciało mi się szukać:) Po prostu chodzi o to, ze kazdy ma własny podląd na tego gościa, a twoja odpowiedż zabrzmiała (dla mnie), jakby nikt nie mógł mieć innego niż dobrego zdania o Deppie.

użytkownik usunięty

nie no właśnie chciałam unaocznić autorowi tematu, że każdy ma prawo do swoich opinii, wbrew pozorom ten wyżej wywód nie był bronieniem Deppa, tylko wolności słowa nie tylko antyfanów ale i fanów, obie strony mogą to widzieć inaczej.,

Chciałam mu przedstawić troche inne spojrzenie na to co napisał. Mam nadzieje, że się nie obrazi za to.

użytkownik usunięty

o przepraszam jej*

użytkownik usunięty

co za jaja odwalasz z 1?

użytkownik usunięty

Ile jescze mam tłumaczyć? O to:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKuWXmh3ZZ0z-LNSWCZ09Ye5hJ-E_9xiuXIwm_q jHGOVEj4Nn5
!

użytkownik usunięty

pare wisiorów - ale mi wielka heca.

użytkownik usunięty

Kogo masz w avatarze?

użytkownik usunięty

dobrze wiesz kogo, juz mi tu chyba z 100 razy kazdy to samo pytanie zadawał. Potrzebna Ci ta wiedza to czegoś ?

użytkownik usunięty

Serio nie wiem. Ale przypomina mi znajomą.

użytkownik usunięty

Fajnie, że kogoś Ci to przypomina, fajnie.

Ja nie noszę wisiorków - nie wystawisz mi 1ki ?

użytkownik usunięty

Jakto?

użytkownik usunięty

nie lubię ich.

użytkownik usunięty

Ok...
Ja za to lubię. Ale na rękach.

użytkownik usunięty

No ręku bransoletka jeszcze jakaś ujdzie, ale wisiorki naszyjniki to nie dla mnie, wolę juz jakieś kolczyki zdecydowanie.

A Depp nosi jakieś kolczyki, chyba za młodu mial jakiś w uchu - teraz to nie wiem

użytkownik usunięty

Kojarzę jakieś zdjęcie, gdzie miał kilka w uchu, ale to tak średnio.
To kto to?

użytkownik usunięty

chciałabym zobaczyć takie zdjęcie...

bolec twierdzi że Marilyn Monroe.

użytkownik usunięty

http://i132.photobucket.com/albums/q19/froggysam/ageingjohnny.jpg tylko tyle znalazłam, Marna Jakość.

To ślepy jest.

użytkownik usunięty

Ten to jest jak wino, nic sie nie postarzał przez tamte lata a tylko jeszcze lepiej wygląda..

nie tylko on tak twierdzi, Kwallander Popye takze, zbiorowa ślepota ? mało prawdopodobne

użytkownik usunięty

A wiesz ilu ludzi twierdzi, że ich kosmici porwali, albo coś w tym stylu?

użytkownik usunięty

Może i porwali, może i porwali, ale oni tak twierdzą ja im wierzę.

użytkownik usunięty

Nie to nie.

użytkownik usunięty

tak to tak.

użytkownik usunięty

Chodzi o to, ze jak nie chcesz napisać to nie. Alee skoro tak, to tak...
Czy to ty?

użytkownik usunięty

nie wiem kto to.

o fak,dzonny sie w ogole nie zmienil.

użytkownik usunięty
aew4334555

Pory mu się uwidoczniły.

4/10 za ten beton^

użytkownik usunięty
aew4334555

Tak się zastanawiałam, co się tu będzie dział i wogóle na świecie, jak Depp kopnie w kalendarz.

mam to w dupie.szczerze mowiac

użytkownik usunięty
aew4334555

To po co odpisujesz?

zebys zapodala jeszcze jakims betonem.
czekam.

użytkownik usunięty
aew4334555

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7tPijE2jUQSrfqymT2hxmmuxjStsLQeRT3Xmcp gbJ0PmuUvCv

przechodzisz sama siebie.

użytkownik usunięty

dziewczyna wyraża swoje zdanie, a ty na nią z ryjem, że "każdy ma prawo uważać tak, a ty tak i zaakceptuj to!". człowieku, trochę dystansu. Depp i tak jest już zajęty, więc daj sobie spokój, please..............

użytkownik usunięty

'Depp i tak jest już zajęty' hahhaha!!!, a co to zmienia, że tak zapytam?:)

użytkownik usunięty

dla mnie to nic nie zmienia, bo mi to wisi czy on jest wolny czy tam sobie biega za lesbijkami XD