Zaraz pewnie polecą hejty, ale co tam. Nie dostrzegam w Depp'ie nic pociągającego, nie
rozumiem jego fenomenu, ani jakoś specjalnie atrakcyjny i do tego stary. Nie wiem co w
nim seksownego, ale to już kwestia gustu, chociaż śliniące się nastolatki na jego widok
to przesada. + to co zrobił ze swoim małżeństwem to totalny brak męskości - porzucać
rodzinę. Aktorem jest dobrym, ale po jego ostatnich wyczynach stwierdzam, że zbezcześcił
swoją męskość.
1. ty nic nie widzisz pociągającego, a ktos tak - i ma do tego prawo
2.fenomen ? on ni jest fenomenem, jest po prostu dobrym aktorem - dla Ciebie może nie, a dla kogoś właśnie tak. Pogódź się z tym
3.atrakcyjność seksualność i śliniące się nastolatki - nie wszyscy jego fani to ta ostatnia grupa, nie wszyscy skupiają się na jego wyglądzie - dla kogoś to może być rzecz drugorzędna
4. porzucenie rodziny - prawda jest taka , że nie wiecie jak jest naprawdę, kto kogo opuścił i dlaczego, może i rozstał się z vanessą, ale wątpię aby rozstał się z dziećmi,
rozwody to teraz popularna rzecz, jakoś tyle dzieci wytrzymuje ten mało pozytywny etap w ich życiu więc nie dramatyzujmy
nie zbezcześcił męskości...tylko wszedł w inny etap swojego życia.
Czy pisałas kiedyś temat w stylu, ..Jak ja lubię deppa, bo jest taki wspaniały, aktor i wogóke, bleble, ble?
nie pisałam takiego tematu, przypominam sobie, że pisałam temat jedynie związany z jego filmami. Nigdy nie pisałam, że jest wspaniały - jeśli tak to przytocz ową moją wypowiedź w cytacie - a wtedy przyznam ci rację.
Zapytałam się, bo nie chciało mi się szukać:) Po prostu chodzi o to, ze kazdy ma własny podląd na tego gościa, a twoja odpowiedż zabrzmiała (dla mnie), jakby nikt nie mógł mieć innego niż dobrego zdania o Deppie.
nie no właśnie chciałam unaocznić autorowi tematu, że każdy ma prawo do swoich opinii, wbrew pozorom ten wyżej wywód nie był bronieniem Deppa, tylko wolności słowa nie tylko antyfanów ale i fanów, obie strony mogą to widzieć inaczej.,
Chciałam mu przedstawić troche inne spojrzenie na to co napisał. Mam nadzieje, że się nie obrazi za to.
Ile jescze mam tłumaczyć? O to:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKuWXmh3ZZ0z-LNSWCZ09Ye5hJ-E_9xiuXIwm_q jHGOVEj4Nn5
!
dobrze wiesz kogo, juz mi tu chyba z 100 razy kazdy to samo pytanie zadawał. Potrzebna Ci ta wiedza to czegoś ?
Fajnie, że kogoś Ci to przypomina, fajnie.
Ja nie noszę wisiorków - nie wystawisz mi 1ki ?
No ręku bransoletka jeszcze jakaś ujdzie, ale wisiorki naszyjniki to nie dla mnie, wolę juz jakieś kolczyki zdecydowanie.
A Depp nosi jakieś kolczyki, chyba za młodu mial jakiś w uchu - teraz to nie wiem
http://i132.photobucket.com/albums/q19/froggysam/ageingjohnny.jpg tylko tyle znalazłam, Marna Jakość.
To ślepy jest.
Ten to jest jak wino, nic sie nie postarzał przez tamte lata a tylko jeszcze lepiej wygląda..
nie tylko on tak twierdzi, Kwallander Popye takze, zbiorowa ślepota ? mało prawdopodobne
Chodzi o to, ze jak nie chcesz napisać to nie. Alee skoro tak, to tak...
Czy to ty?
Tak się zastanawiałam, co się tu będzie dział i wogóle na świecie, jak Depp kopnie w kalendarz.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7tPijE2jUQSrfqymT2hxmmuxjStsLQeRT3Xmcp gbJ0PmuUvCv
dziewczyna wyraża swoje zdanie, a ty na nią z ryjem, że "każdy ma prawo uważać tak, a ty tak i zaakceptuj to!". człowieku, trochę dystansu. Depp i tak jest już zajęty, więc daj sobie spokój, please..............