Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
BK_201

ja mam wszystkie orginalne.

Jenks

Łał o_O wszystkie?? niezle ja mam wszystkie filmy z Johnny'm, ale nie orginały tylko sciagane z emule xD

Jenks

ja mam jeden oryginalny :) piratów 3 bo nie moglam sie załapać w wyporzyczalin 3 dni chodziłam i było "juz ktos wyporzyczył" i mnie szlag trafił i szrpnęłam sie po kieszeni 60 zł bo kupiłam to z dodatkami :)

Jenks

dobra będę wieczorem.dobranoc !

NonaT

Nona ty już pijana.Od rana zaczynasz pić,czy jeszcze z dzisiaj ci zostało?

veine_

nie wiem nie pamietam *hyk* ale chyab cos tam dzis chlusłam w dziób *hyk*

veine_

nonaT. ma zapasy rumu, bo kto nam wczoraj cały czas polewał? :P
piratki! ahojaa!

ana89

jasne ja mam rum nawet w kapuśniaku jako przyprawa :)

użytkownik usunięty
Majus_5

O czym gadacie?I jesteście może na gg na konferencji?

chyba teraz nie ale wczoraj była konferencja do 3.47 :) ale sie spiłysmy z piratkami ruchaczkami ;)

NonaT

zaspałam przez was xD *hyk* ale na szczęście szybko pozbierałam się i tylko trochę spóźniłam się ;)

użytkownik usunięty
ana89

I co powiedziałaś nauczycielom? :) Bo chyba nie prawdę :P

powiedziałam im, że mam ważniejsze zajęcią niż siedzenie na lekcjach i wolę pić rum z moimi piratkami ruchaczkami! my śpiewamy, my tańczymy, my ruchamy wszystko! xD

nie, ale możemy być xD robimy?
nonaT. ma dużo rumu *hyk* więc będzie wesoło *hyk*

użytkownik usunięty
ana89

Okej :) Ja ma cygara od Snads'a ;)

ps. Wczoraj oglądałam Desperado 2 i dyby nie Johnny to nigdy więcej bym teo nie tknęła! Taka beznadzieja...

Wczoraj chlałyscie rum do 3 w nocy, a ja nic o tym nie wiedzałam no wiecie co, a tak chciałam sie wczoraj uchalc, zeby spac dzisaj do godziny 15, a tu dupa no focha mam na was xD

BK_201

dzisiaj możemy pić! *hyk* weekend cały mamy! nonaT. masz tyle zapasów? *hyk*

użytkownik usunięty
BK_201

Ej, mnie też nie było :P Nie jesteś sama... No to ja soebie wyobrażam co one robiły z chłopakami takie spite... Pewnie jeszcze następne 3 godziny 'pisaly' z nimi ;)

użytkownik usunięty
Majus_5

8666174 kogo to gg? I ajcie Staring Girl ;)

Hejka Aniołki! Oj no to impreza wczoraj była:)

to jest numer jakiejś Jutynki(?) a przynajmniej tak pisze (5str)

_LadyGirl_

*hyk dla was mam zaw*hyk*sze troche *hyk* rumu *hyk* :)

NonaT

Mmmm

użytkownik usunięty
Majus_5

Wie ktoś może jak naprawic przesuwający się polpit?
Przez niego już od wczoraj nie mogę wyłączyc komputera...;/

Przesuwający? To może masz jakiś wirus? Mi tez tak (chyba z miesiąc temu) sie stało, ale cały obraz przesuwał i okazało sie, że to groźny wirus no i musiałam sformatować kompa no i wszystko straciłam:( na szczęście tapety itp z Deppem miałam na płycie:)

użytkownik usunięty
_LadyGirl_

Ale u mnie się to stało już którys raz i jak zwykle po włączeniu gg...
Tylko zawsze naprawiało się po kilku minutach, a teraz nie. :(

Oj to kochana uważaj bo ja na kompie prawie wszystko straciłam, na początku jakoś było ok, ale później:/ dobrze, że wieczorem sobie wszystko co z Deppem związane na CD wgrałam, bo następnego dnia kompa już nie miałam (u naprawy).

użytkownik usunięty

Sorry, miałam napisac pulpit, a nie jakiś polpit:)

Nie wiem czy to juz było http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=8099 nasz kochany Johnny znowu w teledysku:)

_LadyGirl_

Co jak co, ale te komentarze to mnie dobijaja :/ A piosenka moze byc, ja z reguly wole zywsze piosenki, ale co kto lubi :)

Astartte

Fajna ta Vanessa ma głos!Chyba sobie załatwię jej płytę.A co do powyższego linku to Deppa nie poznałam:D Jak ktoś chce zobaczyć filmy,które wykonałam niech wejdzie na mój blog.Będę zaszczycona:)

_Tanya_

Witam! :))

Dziewczyny mam prośbę. Na moim blogu o Johnnym i Van nie da się przeczytać komentarzy- to jest pisze w statystykach, że 2 osoby skomentowały a pod notkami pisze tylko dodaj komentarz i nie da sie sprawdzić co tamte osoby napisały w komentarzach. Wiem, że niektóre się znają na blogach więc...POMOCY!!! :/

Lady_From_Burton_World

Winona, zajrzałam z ciekawości na Twojego bloga i nie mam pojęcia czemu nie chcą Ci się wyświetlać te komentarze. U mnie wszystko widać, jeden pod notką i dwa w księdze gości...

blumenkohl

U mnie tez już ok. Musiałam na chwile komputer wyłączać, bo mi sie z tego wszystkiego zawiesił :/

użytkownik usunięty
Majus_5

Winona nie wiem jak Ci pomóc :(
http://img90.imageshack.us/my.php?image=deepyj7.jpg woskowy Wróbel :)

użytkownik usunięty

http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=336 No komety są extra!

Chryste! Ilekroć odwiedzam FW mam wrażenie, że nie było mnie tu od 100 lat. Nadrobienie tego wszystkiego zajmuje mi 20 minut (conajmniej). Ale kontynuacje są jak lektura. Trzeba przeczytać... Chociaż ja akurat nigdy w życiu żadnej lektury nie przeczytałam ;)

nooooooooooooo

ahh muszę się pochwalić;)) dostałam dzisiaj Piratów z Karaibów Skrzynia Umarlaka!!!;))) ale się cieszę;)
Lektura? przyniosłam sobie Harrego Pottera(!!!) stwierdziłam, że wypada przeczytać ostatnią część. ale, że z poprzednich nic nie pamiętam , zaczęłam czytać czwartą. Czytam od 15:00 i jestem na 300 str:)

użytkownik usunięty
kamilakamila

Harrego lubię - znaczy książki, bo filmów nie oglądałam (znaczy obejrzałam tylko 1 i 2)

O ile książki są nawet fajne, o tyle z filmów dobrze zrobiona była tylko 3 część.

nooooooooooooo

ja też lubię tylko trzecią, dzięki Oldmanowi;)) czy dzisiaj ma byc coś na gg?;p

kamilakamila

Tak, zdecydowanie najbardziej lubie trzecią dzięki oldmanowi ale lubie też resztę dzięki Rickmanowi, Harry mnie irytuje;)

Mrs__Lovett

ej to tak jak ja-tez najbardziej lubię trzecią ekranizację! :) no patrzcie, jednak więcej rzeczy nam się podoba tych samych :)

eM_Barrie

Ja także najbardziej lubię tylko 3 część z filmów, a co do książki to wg. mnie czwarta była nawet spoko;p

BoA

Na wysokim wzgórzu,
W zamku mrocznym jak jego mieszkaniec.
Żył pewien wynalazca,
A jego wyobraźnia nie miała granic.
Stworzył wiele cudeniek,
Lecz jego dziełem największym,
Był człowiek o bladej cerze-
Edward Nożycoręki.
Był prawie idealny,
Czuły i z dobrym sercem.
Myślał i rozumował.
Miał tylko inne ręce.
I tak dnia pewnego,
Gdy wynalazca zasnął na zawsze,
Edward pozostał sam,
I to było dla niego straszne.
By więc tak nie cierpiał,
I nie czuł się opuszczony,
Pewna miła pani,
Zabrała go do swego domu.
Tam Edward poznał Kim,
I- domyślacie sie tego.
W sercu naszego bohatera,
Zaczęło sie dziać coś dziwnego...
Mówiąc zupełnie prosto-
Trafiła go strzała Amora :).
Niestety piękna Kim,
Miała już adoratora.
Edward miał jednak w sobie,
Tyle uroku i dobra,
Że dziewczyna nieświadomie w nim zakochana,
Była już nawet gotowa,
Rzucić wszystko co miała.
Być z nim pomimo wszystko.
Zdawać by sie mogło,
Że ich szczęście jest blisko.
Odeszło jednak- na zawsze.
Wraz z Edwardem z nożycami.
On skrył sie w swoim zamku,
Ona została z rodzicami.
Ale- nie myślcie sobie,
Że tak smutne było ich miłości zakończenie.
Edward bowiem, w samotności,
Stworzył rzeźbę piękną jak marzenie!
I chyba nie muszę pisać,
Kogo ona przedstawiała?
Kim zastygła w tańcu,
Z lodu cała...
Tak więc ich historia,
Piękna i przejmująca,
Pomimo braku happy endu-
Nigdy nie miała końca.
Stwierdzę wręcz na koniec,
Jako podsumowanie-
Że śnieg będzie padał na ziemie tak długo,
Jak długo Edward w swym zamku zostanie...

To tak w ramach twórczości :))) mam nadzieję, że nie będziecie się ze mnie długo wyśmiewać ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Jezu... Śliczne :* Aż sobię wydrukuję, jak pozwolisz...

Nie ma sprawy :))

Lady_From_Burton_World

A naprawdę bardzo ładne:))... Co ja mówię, rewelacyjne!:D... Łoż żesz masz talent:P!!!

BoA

Śliczniutkie :)

alynka_xD

śliczniutkie to mało powiedziane xD to jest świetne!