Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 846 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny wystąpił w owym filmie wraz z Pacino , ale szkoda że tylko chwile było go widać .

ewa0206

Dzięki bogu. Jeszcze by ktoś o malince pomyślał.

neo_angin

No i co?To też nagroda...hahahahah.Zapewne by z niej zwył,znając go:)

użytkownik usunięty
neo_angin

Uważasz, że powinien grać tylko takie króciótkie epizody, żeby nie narazić się na malinkę?

Jak ma grać w takich gniotach to tak. Tylko takie filmy są narażone na te nagrody. Tak ogólnie to ostatni z filmwebowej piątki który nawet się nie otarł o te nagrody.

użytkownik usunięty
neo_angin

Pewnie uratowała go ta scena ze znakomitą obsadą;). Tak serio, to jedna z lepszych scen w filmie i jeszcze parę popisów Ala.

neo_angin

A "niebiańska plaża"i malina dla Di Caprio?
Ja szczerze nie mogę tego pojąć,przecież ta rola nie była zła.No i podobał mi się kiedys ten film.

Deppomaniaczka

Nie pomogę ci. Ten film jest dla mnie gniotem. Rola Leo to tragedia.

neo_angin

Ale Jack&Jill jest większym(choć jakoś nie najgorzej mi się to paczyło,nie wiem,czemu),a plażę oglądałam dawno.Moze gdybym obejrzała teraz,też straciłaby w mych oczach.
A takie "titanici 2" czemu nie mają malin(chyba)?Na pewno gorszy syf.Lub te wszystkie amerykańskie komedie reumatyczne typu"pamietnik Jones"lub zwykłe komedie np:"american pie"
To powinno otrzymywać zasłużone owoce-bezdyskusyjnie,moim zdaniem.Tego nie da sie oglądać.