jesteście fanami, antyfanami lub psychofanami Johnnego Deppa na filmwebowym forum?
Ja jakieś 8 miesięcy.
Sesja psychologiczna?No dobra.Skromność-bez parcia na sławę;poczucie humoru;podejście do fanów-zawsze ma dla niech czas(za to ma całe życie u mnie najwiekszy plus);no i nie mozna zapomnieć o walorach fizycznych.Jako heteroseksualna kobieta nie mogłam nie zauważyc,że jest mega ciachem♥
bo gdyby taki Clooney wyskoczył w takich szmatach,to by zaraz zdziwko i pismaki od razu by nasmarowali odpowiednie komentarze
Depp, to Depp. Ja lubię jego nakrycia głowy. Sama zresztą noszę beanie i kapelusze. Kocham takie drobiazgi.
albo sie przyzwyczailismy do tego stroju.I wiecznie z wywietrznikiem w jeansach:P
widziałas nową "Czarną Perłę"?
http://i43.tinypic.com/33udbhz.jpg
raczej nie.Na swoim by nie składał autografu.A może jest fanem samego siebie??hahahahahahaha
Swoja droga oczywiście fotka w jednej z moich czapeczek<jupi>
Dobra kumpela z ciebue.
Oj, a ja to bedę przerażona, jak ty dasz poniżej 9. To dopiero bedzie klęska dla Deppa.
O. Jak ja mniej/więcej.
Ciekawa jestem, ile przeciętnie się żyje na tym portalu.
Też mnie ciekawi długość życia tutaj. Póki co mam 2 miesiące na Deppie:)))) i ok.5 na fw.
Średniawe jak dla mnie. Książka to moje top10 ulubionych. Niestety zawsze ekranizacje ulubionych powieści mnie zawodzą.