posiada bardzo ubogą mimikę, w wiekszości filmów gra tak samo.
W sekretnym oknie z kolei widziałem jakieś dziwaczne niepasujące do sytuacji miny, nieustanne marszczenie brwi itd.Jeżeli posiadacie ten film na DVD radze przeglądnąć kilka scen na sucho jeśli nie wierzycie.To moje zdanie i jeżeli uważacie inaczej proszę o przekonanie mnie do jego aktorsta, najlepiej wrzucając jakieś sceny, w których zagrał dobrze.
Jeżeli chcecie mogę wrzucić całą mase scen z moimi ulubionymi aktorami żebym nie był gołosłowny oczywiście.Pozdrawiam.
ja nic nie zaczełam,po prostu mam dosc najazdów na niego.
Czemu nie siedzicie na forach swoich idoli?
Nie sprawia Ci przyjemności pisanie pozytywnych opinii na temat twoich ulubieńców?
Ja mysle,ze ty jednak lubisz Deppa,tylko bronisz się rekoma i nogami,zeby tego nie pokazac.
Gdyby tak nie bylo,predzej czy pozniej znudzilo by ci sie siedzenie tu.
Wiem,że napiszesz"kinoman tez siedzi,a go nie lubi".
Ale kinol to rasowy deppohejter,ty taki nie jesteś.Czuję to,a moje przeczucia często się sprawdzają.
Gdybym ja miała spedzic chodz tydzien na forum de niro,chyba bym zwróciła całodniowe posilki.
nie wiem dlaczego zadajesz takie pytanie glupie "czemu tu siedze" kazdy wie ze na forum deppa caly czas kreca sie jakies dyskusje i tu rozmawiamy sobie od dluzszego czasu, na forach moich idoli zakladam czesto tematy ale nie maja zazwyczaj odezwu
i czy ja pisalem kiedys ze nie lubie deppa? kazdy kto mnie zapytal dlaczego daje mu 1/10 i serce otrzymal odpowiedz- poniewaz moja ocena jego umiejetnosci aktorskich to 1 a serce za to ze go LUBIE...
Dobrze,ale to nie powód ciągłego porównywania go względem innych celem poniżenia aktorsko.
ta jedynka nie ma znaczenia,ale jest śmieszna.
Po za tym za co go lubisz?aktorsko ci sie nie podoba,prywatnie tez go nie znasz(nawet jak za postępowanie to co mozesz wiedziec?nie czytasz o nim w sieci).
Zastaje jeszcze jeden powód...:)
A pierwsze wejscie na fw?Czemu akurat na Deppa?
Wtedy jeszcze nie wiedziałes,ze tu się kręci najbardziej.
zaczalem pisac na forum deppa kiedy cie jeszcze nie bylo tu w ogole z misja nawracania przeceniajacych go panienek, potem stwierdzilem ze to nie odniesie efektu wiec je nawracac przestalem
najbardziej lubie go za to ze jego forum dostarcza mi rozrywki
z w ostatnim temacie porownujacym dla twojej wiadomosci stosunek oddanych glosow byl mniej wiecej rowny wiec jakie ponizanie?
Rozrywki?chodzi ci,że smieszne jest psioczenie na niego?Nie wiem,co za rozrywka.
Moze ja spróbuję?
Założe drugie konto i wjade na forum wiesz kogo,bo za nim nie przepadam.
Słownictwo mam bogate,więc na pewno zapewniłabym tamtejszym niezły ubaw lub palpitacje serca.
Tylko po 1 dniu by mi się to znudzilo,bo to czerstwe zajęcie.
Jednak wole z fanami popisaC o Johnny.
Co do głosowania-oboje dobrze wiemy,że nie chodzi o żadne głosy.
Tu było,jest i będzie antyfanowe kółeczko,juz przestałam się przejmowa(choc pewnie jeszcze kiedys zalazę komus za skórę).A co do panienek to po co?żal ci,ze go kochają?
Dorosną,przejdzie im.Wnioskuję tak,bo same pozytywy to lekka przesada(sama nie raz pisałam,co mi sie osobiscie nie podoba w nim,grze itp),u niech tego nie zauważyłam.
Zauroczyły się jego urodą(zrozumiałe,bo sama uważam go za faworyta w tej kwestii) ale filmografia konczy sie na Jacku,notabene alicji i charliem,plus to,co dali w tv.
co to jest?jakis serial?
Ten film wymiata,stanowczo mój ulubiony.
Zeby nie skłamać,widziałam z 6 czy z 7 razy.
Beka.Jim is the best:]]]]]]]]
http://www.youtube.com/watch?v=Fla9FxpZPLc
To chyba tylko teledysk. Ale nie wiem. Uśmiać się można. The best....haha.
Przecież lubisz Marcinka?
Pogódź się z tym maluszkiem. Nie jest taki zły, tylko mało kumaty. Nie potrafi cię wyczuć.
ja jestem malo kumaty?;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((
Jak nie rozumiesz Deppomaniaczki to tak ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja się z nim nie kłócę.To byla ostrzejsza wymiana zdań(ale nie najostrzejsza z mojej strony)
Lubię czorta,ale czasem trzeba się postawić,czyz nie?
Sama kiedys napisałaś"zawsze na posterunku"...sasasa.
"Człowiek z blizną dziś".Ktoś ogląda?
JA:]]]]]
Piąteczka.Oni wszyscy powinni Cię na rękach nosić. Jak marny byłby ich los bez Ciebie:))))
a ja odwrotnie.Krzyk Deppa działa mi ostro na nerwy(juz tu kiedys o tym wspominałam przy rango),natomiast jego głos normalny jest jak muza dla mych uszu:]]
No to logiczne, że normalny głos też jest kochany, ale jak się złości jest mega.. Jego krzyk w każdym filmie jest taki sam:)Ja tam i tak uwielbiam. Oglądałaś w końcu gnijącą?
dzis zaczełam i obejrzałam........10 minut.Haha.
tu matka dupe zawrocila,potem obiadek ugotowac trza i zamiast na gnijącej skonczyło sie na transformers 3<śmiech>.
ale do niedzieli obejrzę.
Ja też zaczęłam oglądać i nie skończyłam, siostra mi przerwała za dużo śpiewania, ale dopiero zaczęłam.
Podoba mi się to: http://www.youtube.com/watch?v=nuEOA9GbK6U&feature=related
Nie widziałam jeszcze:P
Grasz?Ja będę się uczyć w wakacje, później chciałabym przejść na elektryczną ♥
ciezko mi sie zabrac,ale to mój obowiązek względem filmografii Deppka<smiech>
muszę wystawic ocenę,ta piątka jest na oko<wstydzi się>
Ja bym się nie zdziwił jakby ten też usunęli, w końcu negatywne opinie nie są mile widziane. A nawet pozytywne, miałem tak z paroma filmami, np. pasiasta piżama, napisałem, że przednia komedia, a tu jakiś bulwers i zgłoszenia, o co im chodzi?
Btw, ludzie dzielą się na znawców kina i oceniających ścieżki chwały na mniej niż 10.
Dlaczego to, że on jest lubiany i poważany jako aktor (przez większość) tak Cię ...irytuje? Nie chodzi o to, że jest aktor wielki z niego, ale o to, że Tak Ci przeszkadza opinia innych ludzi.
"Słodkośc" to też zaleta,a za zalety własnie lubi sie ludzi,nieprawdaż?
Jesli ktos go uwielbia np.tylko i wylącznie za urodę to co w tym złego?
To niech se dopisuje.Jak dla niej/niego jest genialny to jej/jego sprawa.
A Tobie strasznie to przeszkadza,jakby nie było większych problemów na swiecie.
to forum deppa i to jest glowny problem- brak swiadomosci fanow
jak bede chcial ratowac swiat to pojade na misje czy cos hehe
Aj ..do Ciebie to jak grochem o scianę.
A poza ty żeby uswiadamiac ludzi w kwestii kina trzeba posiadać do tego jakiekolwiek kwalifikacje.
Masz takowe?
Dobrze,że jestes bardziej obeznany w tematyce filmowej od rezyserów,ktorzy Deppa zatrudniali i ludzi,którzy dali mu 3 nominacje do złotej statuetki.
MISZCZ:]]