Johnny jest najlepszym aktorem na całym świecie. Gdy pierwszy raz obejrzałam "Piraci z Karaibów " pomyślałam sobie ze to super aktor. I od razu zaczełam oglądać jego filmy. Bardzo podobam mi się film "Sekretne Okno" szczerze mówiąc to mój ulubiony film. Johnny Depp zagrał tę rolę fenomenalnie. Jeśli ktoś nie oglądał tego filmu to serdecznie polecam. Moim skromnym zdaniem Johnny Depp to najlepszy aktor, nie tylko w Hollywood, ale i na całym świecie. Jestem jego wielką fanką
a nie pisze sie przypadkiem Dżony Deep? zreszta Johny Deep też niezle brzmi zreszta on tak sie nazywa słitaśnie bo Johnny Depp takiego to ja nie znam wszedzie tylko słysze popularnego Dżonyego Deepa :P:P Ah to taki słitaśne jest nie powiem, ze nie ^^
A ja zawsze byłam przekonana, że sie pisze Dżony Sparoł... Bo to brzmi szczególnie słitaśnie... No ale Dżony Deep(a może Dip???) brzmi równie słitaśnie...
Ach... bycie słitaśnym to naprawdę niesamowite przeżycie;P
Dżony Szmata Sparoł tak powiedzała jedna słitaśna goścówka z moich okolic ^^ Eh Dżony Sparoł, Dżony, Dip, Dżony Deep, Johny Deep - wszystkie brzmią bardzo słotaśnie nawet Dżek Dip ^^ ah jak fajnie byś słitasna dziewczynka tralala, kotki dwa! ^^
Ta gościówka nie jest słitaśna... Nie można mówić na Dżonego szmata... Tak nie mówią słitaśni...
[szare, bure <słitaśne> obydwa]
No wiesz może słitaśna ze wzgledu na Dżonego nie była, ale słitaśnie sie ubierała ^^ ;)) ale mniejsza z nią ;)) i tak uważam ja za słitaśna lale :P:P A ja tam lubie słitaśne osoby tu jak i takie pantofelice ^^ słitasność jest fajowska ^^
Słitaśni są ciekawi... Gdyby nie oni ten świat byłby szary i nudny... A tak jest słitaśny^^ Może napiszemy książkę o tym jak niesamowita jest słitaśność?
Dobry pomysł z ta ksiazka może tak "Jak narodziła słitasność?" Słitasność narodziła sie przez człowieka znanym jako Dżony Sparoł ^^
Taak! A potem nakręcą przesłitaśny film na podstawie naszej słitaśnej książki o słitasności... I będą pisać o nas na filmwebie;))
Słitaśny pomysł...
Oh co za słitaśny pomysł no słitaśne boki zrywać, to bedzie najsłitaśniejsza kiażka pod słońcem, najsłitaśniejszym dziewczyną należy ja kupić napewno im sie spodoba taka słitasna ksiażka. Beda od niej wzdychać ^^
Johnny Depp? Skąd wy to słitaśne fanki wytrzasnęłyście. Każda szanująca się fanka Dżonego wie, że nazywa się on Johny Deep...
Eh no wiadomo, ze on nazywa sie Johny Deep albo Johny Sparoł i tyle
No to od dziś nazywa sie Jozin Deep... :P:P A Johnny Depp ?? nie znam takiego może mi ktoś powiedzieć co to za osoba? nie słyszałam o niej..
<ziewa> ale nudyyy 15 po południu, a takie nudyyy ;))
Matko, jakie wy słitaśne pomysły macie. A kogo weźmiecie do grania w filmie, oprócz Dżoniego Sparoła rzecz jasna? Może Zakuśka Efruśka i Vane$kę oni to są dopiero słitaśni! No i ta Milej Cajrus czy jak jej tam by się nadała, ona też słitaśna jest, że hej!
Ach- jak mogłam zapomnieć o najnowszym nabytku- jego słitaśność- Edward Ptysion/Patysion!!!
ach no tak! :)
przecież ze słit Milej i Vaneski Efron to takie wielkie gwiazdy ze nawet
na rozdaniu oscarów były..:)
o tak oni musza być przecież ta cała siłtaśna banda z disneya ma na czole napisane jestem słitaśna/ny :P oh, ah przecież każda słitaśna dziewczyna za nimi szcza wiec oni muszą być obowiazkowo wtedy sie ksiazka zrobi jeszcze bardziej słitaśna ah, oh słitasność jest taka fajna! ;))
matko dajcie spokój już, bo jesteście bardziej uciążliwi niż założycielka tematu w tym momencie...
Matko, przecież o to chodzi.
A jak Matko Tobie to przeszkadza, to już Matko nie moja wina...
Mi też Matko dużo rzeczy przeszkadza, a nie zrzędzę...
A ja matko będę zrzędzić, bo ja córko taka jestem i ja ojcze tak uważam, że po co się rozpisywać w takim gównie, o Synu mój! Synu!!
Dobrze babciu, nawet zrzędy są na tym forum przydatne ;p
Po co się rozpisywać w takim gównie dziadku? Bo wiesz siostro temat T K nam wykasowali i tymczasowo nie ma gdzie pisać wujku...
Trzeba gdzieś ten śmietnik robić żono wujka siostry babci syna z drugiego małżeństwa od strony ciotecznego pradziadka przyszywanej cioci taty...
No to coś do kolekcji powiązań rodzinnych i nie koniecznie na temat. Kiedyś kumpel napisał mi na ścianie taką oto sentencję:"Bracie bądź mi siostrą". Niekoniecznie na temat ale trochę jakby w klimacie. :)))
e tam... widzę, że Lady... ma bardziej skomplikowane powiązania rodzinne z moją osobą niżbym się spodziewała....
PS a dlaczego usunęli temat T K????????
przecież był na temat.... autograffik i te sprawy ;>
Jakie tam skomplikowane? Ja wszystko rozumiem, a że wy nie to juz nie moja wina ;p
Dlaczego usunęli?
Tego nie wiedza nawet najstarsi filmwebowicze...
Bo się zawzięli.Kojarzysz zapewne Jimmiego od Brutusa , jemu usunęli wszystkie parę tysięcy postów zostawiając tylko 4. I nie powiedzieli dlaczego.
xD jaka rozmowa o matko i córko i jej świnio...
Niom skasowali temat TK nawet go nie widzałam co za zbóje!!!
czy wiecie, że dla plemion pigmejów przysmakiem jest odbytnica leniwca? Ja się dzisiaj dowiedziałam...
jezusmarja.... zacznę chyba kopiować tematy i dodawać po wtóry bo chyba nie mam innego wyjścia. A wszystko się zaczęło od momentu gdy zaczęłam siedzieć na głównym i na czacie :/
Japierdole... http://nasza-klasa.pl/szukaj/profile?q=zasmucony%20%20jezus
Nie wiedziałam... Ale teraz wiem i czuję sie oświecona...
To przykre, że ktoś skasował Twoje tematy... Nie martw się! Znajdziemy go! I wyślemy do sędzi Anny Marii Wesołowskiej żeby go skazała! A może lepiej od razu pod pręgierz?
Ja nic nie wiem oprócz tego kim jest żona wujka siostry babci syna z drugiego małżeństwa od strony ciotecznego pradziadka przyszywanej cioci taty.
T K to na nk nic takiego. Ja kiedyś słyszałam o chłopaku, który założył konto swoim...hmmm...swojemu zwróconemu pokarmowi. To dopiero oszołom jakiś...
jeśli pokarm był zwrócony ale i przetworzony to był to pewnie nasz kolega z forum ^^
to Wy nie wiecie za nasza klasa to taki wspaniały portal ze nawet
patelnie Tefal sa tam zarejestrowane ?
hahaha na nk można znaleść wszystko!! Ludzie to powyslaja, prezerwatywy jeszcze niech beda to juz w ogóle! To cała nasza-klasa ;]
Freddie Mercury też ma,a tam gdzie trzeba wpisać miasto ma: "Niebo".
Słit.
Queen tez ma.
Kabaret Hrabi też ma.
Taak??? A czemuż on mnie jeszcze do znajomych nie zaprosił, przecież w tej samej ławce przesiedzieliśmy 5 lat! A przed nami Johnny siedział, to pamiętam, bo mi cały czas piórnik zabierał! Mam za to w znajomych Meryl Streep i Johnny tez ją ma, bo- pamiętam jak dziś- zawsze na przerwie ją ganiał i ciągał za warkocze...
Ach ta Nasza Klasa- użyteczny wynalazek. Garnki tez zaprosić muszę, bo fajnie się z nimi w nogę grało po lekcjach...
I mówisz, ze Freddie ma wpisane "Niebo" tam gdzie powinno być miasto? Dobrze wiedzieć, bo się kontakt urwał, trzeba no napisać do Johnnego i Meryl (i do garnków) i się tam spotkać- takie naszo-klasowe spotkanie po latach...
A ja mam Freddie'go w znajomych! :)
a pamiętasz Zaca Efrona? to ten co zębów nie mył i miał przetłuszczone
włosy...
No przecież! Jak go nie pamiętać! Codziennie chodził z mordą poobijaną ;p
Ja jeszcze pamiętam jak Angelina i Jennifer się kłóciły o Brada i dopiero jak zauważyły, że on woli się klockami bawić dały sobie spokój ;pp
Masz Fredka w znajomych?
Matko...to w niebie tez komputer mają???