Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

ostatnio przeczytałam to i byłam w szoku
http://film.onet.pl/O,4400,1199910,plotki.html [film.onet.pl/O,4400,119 ...]
jestem jego fanką i to oczywiście nie spowodowało że mniej go lubie, ale nie miałam o tym pojęcia
wiedzieliście o tym?

blog_zamkniety_2

Oj było wiele afer związanych z Johnnym i narkotykami…, ale to już dawne dzieje! [ i bardzo dobrze!] Jego partnerki [m.in. Winona Ryder i Kate Moss] były związane z narkotykami, Depp był wielokrotnie aresztowany za posiadanie narkotyków, a pod jego klubem doszło nawet do śmierci młodego aktora [ z powodu przedawkowania]… to tylko nieliczne przykłady...

blog_zamkniety_2

Ten cały Onet wycina wypowiedzi z wywiadów (niekiedy starych) i robi z tego wielkie newsy. Ale fani wszystko mu wybaczą :) Było, minęło i Johnny zrekompensował swoją przeszłość zmianą stylu życia. Vanessa oraz dzieciaki mają na niego dobry wpływ. Można jeszcze wspomnieć o tym, że gdyby nie narkotyki, to pewnie nie zagrałby tak samo roli w "Las Vegas Parano"...

PS. Roni, dzięki za głos w konkursie :)

Tender_L

O aferach narkotykowych z jego udziałem oczywiście wiedziałam, ale to nie zmienia faktu, ze uważam go za najwspanialszego aktora na świecie i zabójczo przystojnego faceta. Pozdrawiam

blog_zamkniety_2

no co do narkotyków i tej wiadomosci na onecie
to uwazam ze najszybsza terapia wstrzasowa była dla johnnego smierc jego przyjaciela RP ( inicjały a tak naprawde to Riwer P.... cos tam....) i zreszta sam tak mowił ze od tego momentu gdy go zobaczył przed clubem The Vipre Room to powiedział " stary co to wyprawiasz ze swoim zyciem..."
nie ma co robic z tego duzej afery bo to jest tez dla ludzi a jezeli ktos to sprobował i potrafił z tego wyjsc to chwała mu za to....

blog_zamkniety_2

Johnny Depp to jeden z najlepszych aktorów lat dziewięćdziesiątych, naprawdę charyzmatyczna i niezwykła postać dzisiejszych czasów. Wiele "świeżości" wniósł do współczesnego kina. Sądzę, że prawdziwi kinomaniacy powinni opierać swoją opinię na temat Johnny'ego tylko i wyłącznie wgłębiając się w jego aktorską grę i w to co chce poprzez swoje role widzom przekazać. Jego prywatne sprawy nie mają nic wspólego z aktorstwem. Życie intymne sław, ich problemy czy nałogi to tylko pożywka dla mas tworzona przez bezwartościowych manipulatorów. Nikt z nas przecież nie wie co Johnny robi w życiu prywatnym, bo większość rzeczy, które przekazują media nie mają potwierdzenia. Nie dajmy się oszukać! Pozdrawiam wszystkich fanów kina i prawdziwego Deppa - tego na ekranie, oczywiście.

shirley23

Johnny jest moim ulubionym aktorem ponad wszystkimi innymi, mało mnie obchodzi co inni robią w prywatnym czasie, ale o Johnnym chciałabym wiedzieć o wiele wiecej i nic na to nie poradze, bo on mnie fascynuje i wydaje mi sie że znając niektóre szczegóły z jego życia lepiej mozna zrozumiec postacie w które sie wciela, badz tez dlaczego wybiera takie role a nie inne, ale to oczywiscie moje zdanie
pozdrawiam i dziekuje za komenty

blog_zamkniety_2

Co to naćpać się już nie wolno?;p;d
Tak bardziej serio to każdy ma prawo spróboiwać w życiu wszystkiego, bez jaj, że miałbym nie wiem, już nielubieć Deppa tylko dlatego, że ćpał. Sam brałem i czasem biorę wiem co to jest, rozumiem też, że przesadzał z tym ale każdy może nie wiedzieć gdzie jest granica ;) Johhny Depp jest zajebistym aktorem i tyle pozostaje.

Umbra4

nikt przecież nie napisał że przestał lubić Johnnego przez to że ten kiedyś brał, ja tylko napisałam że o tym nie wiedziałam i było to dla mnie zaskoczeniem, tylko tyle, a właściwie lubie bo jeszcze bardziej że udało mu sie wyjsć zwycięsko z uzależnienia i jest tym kim jest
i masz racje Johnny jest zajebisty