Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp pokazał swój talent światu m.in w roli ekstrawaganckiego pirata, policjanta z nałogami, pisarza z kryzysem twórczym, zdesperowanego ojca,gangstera, handlarza narkotyków. Jak myślicie, kogo jeszcze powinien zagrać Depp? W jakiej roli mógł się naprawdę sprawdzić jako wysokiej klasy aktor?

zagubiona_na_morzu

W roli 88-letniej kobiety.

Ha ha.
Nie, to nie żart, czytałam w jakimś szmatławcu.
Jeśli to żart to szkoda, ale jeśli jednak nie to czuję Oscara na kilometr.

Astartte

Dobre .:))) i do tego ciekawe a w czym a no w czym będzie sam chciał ,nawet jeżeli to ma być 88-letnia kobieta.:)))

MorganaBlackcat

Ja bym go chętnie zobaczyła w roli na przykład anioła, diabła albo coś w tym stylu.
To mogłoby być interesujące.

zagubiona_na_morzu

Ja osobiście chciałabym go zobaczyc w wielu kreacjach,za długo by było wymieniac..

użytkownik usunięty
zagubiona_na_morzu

Mógłby zagrać Garego Oldmana, juz chyba gdzieś ktoś napisał, że są podobni jak dwa kleszcze.

Mógłby zagrać samego siebie, w ekranizacji własnej biografii, którą wyreżyserowałby Tim B., który to zna Johnnego jak własną kieszeń.

użytkownik usunięty
zagubiona_na_morzu

Dla mnie Johnny sprwdzi się we wszystkich rolach, a może jakiś król , władca....

zagubiona_na_morzu

Mógłby zagrać homoseksualistę. Na pewno by się sprawdził.

From_Hell

Już się sprawdził jeżeli o to chodzi ;)

MorganaBlackcat

Może Tima Burtona, w filmie wyreżyserowanym przez Tima Burtona?

Sleeth

A może niech Depp wyreżyseruje jakiś film i obsadzi Tima w głównej roli...

Lady_From_Burton_World

Razem z Heleną!!!

użytkownik usunięty
zagubiona_na_morzu

Psychopaty, zdecydowanie... PS W jakim filmie gra policjanta z nałogami?

zagubiona_na_morzu

Ja by chciała go zobaczyć w roli Muzyka rockowego, najlepiej w ekranizacji biografii któregoś z rockmanów.

goslawa25

Freddiego M!!!!!

gosia2326

Były nawet takie plotki, ale stworzyłam tutaj temat żeby się czegoś więcej dowiedzieć to zostałam wyśmiana a na Frediego zaproponowano Borata.

goslawa25

Sacha jest za wysoki! Johnny w sumie jest mało podobny ale chyba dałby rade... a jak nie to niech go zagra 'ktokolwiek***' (byle dobry oczywiscie). ja chcę już obejrzeć ten film!!! ale powoli. nie śpieszcie się. lepiej zróbcie to dokładnie i dobrze ;p

***pisząc ktokolwiek nie mam na myśli pierwszej lepszej osoby z ulicy ale kogoś kto umie grać, jest podobny i ma dobre chęci ;)

gosia2326

Niee, tylko nie Sacha. Ten temat był już tyle razy wałkowany, a o filmie nadal nic nie słychać, ale moim zdaniem Depp byłby odpowiedni.

Lady_From_Burton_World

No nareszcie ktoś przyznał mi rację. Dzięki. Przy tamtym temacie tak na mnie wskoczyli,że aż się zaczęłam zastanawiać czy nie mam nie spaczonych wizji kinowych. Myślę że Depp jest jednym z najlepszych kandydatów na Freddiego M.

goslawa25

nie, nie masz spaczonych wizji kinowych :)) niech się w końcu wezmą za ten film!!! główną rolę mają już obsadzoną ;p

zagubiona_na_morzu

ja bym chciala go zobaczyc jako szatana albo wampira:P ale w jakimś dobrym i mrocznym filmie a nie w zmierzchu:P

alien_2

to sie dobrze składa - już wkrótce zagra wampira w 'dark shadows' :)

gosia2326

no i to 'diamond dead' też chyba nie będzie dobranocką ;)

gosia2326

Ja to bym go chciał zobaczyć jako wampira w Dark Shadows Burtona

alien_2

o tak,, w roli szatana - w filmie w stylu ADWOKATA DIABŁA, co myślicie? ale czad, już to widzę. A będzie film o wampirach, na podstawie serialu z lat 60 - tych pt. "Dark Knight" czy jakoś tak w reż. Burtona. Poza tym czekamy na tą czarna komedię musicalową a la horror z Mansonem, Ozbournem, Bowiem i Gwen Stefani - brzmi kiczowato horror, komedia, Musical, ale jestem ciekawa, wyreżyseruje to Romero. Ciekawe!!!!!

goslawa25

Dark Shadows tak to oto mi chodziło. Pozdro

zagubiona_na_morzu

Jako jakiś sportowiec?

zagubiona_na_morzu

Też bym widziała Depp'a w roli gwiazdy rock'a. To było by coś naprawdę świetnego

JohnnysLover

taaak: gwiazda rocka,wampir i psychopata... jestem za :) a dalej na razie nie mam pomysłów

zagubiona_na_morzu

Ja bym chciała go zobaczyć w roli jakiegoś wampira wilkołaka coś w tym a stylu albo za takiego 90 dziadka do orzecchów