Johnny Depp pokazał swój talent światu m.in w roli ekstrawaganckiego pirata, policjanta z nałogami, pisarza z kryzysem twórczym, zdesperowanego ojca,gangstera, handlarza narkotyków. Jak myślicie, kogo jeszcze powinien zagrać Depp? W jakiej roli mógł się naprawdę sprawdzić jako wysokiej klasy aktor?
W roli 88-letniej kobiety.
Ha ha.
Nie, to nie żart, czytałam w jakimś szmatławcu.
Jeśli to żart to szkoda, ale jeśli jednak nie to czuję Oscara na kilometr.
Dobre .:))) i do tego ciekawe a w czym a no w czym będzie sam chciał ,nawet jeżeli to ma być 88-letnia kobieta.:)))
Ja bym go chętnie zobaczyła w roli na przykład anioła, diabła albo coś w tym stylu.
To mogłoby być interesujące.
Mógłby zagrać Garego Oldmana, juz chyba gdzieś ktoś napisał, że są podobni jak dwa kleszcze.
Mógłby zagrać samego siebie, w ekranizacji własnej biografii, którą wyreżyserowałby Tim B., który to zna Johnnego jak własną kieszeń.
Dla mnie Johnny sprwdzi się we wszystkich rolach, a może jakiś król , władca....
Ja by chciała go zobaczyć w roli Muzyka rockowego, najlepiej w ekranizacji biografii któregoś z rockmanów.
Były nawet takie plotki, ale stworzyłam tutaj temat żeby się czegoś więcej dowiedzieć to zostałam wyśmiana a na Frediego zaproponowano Borata.
Sacha jest za wysoki! Johnny w sumie jest mało podobny ale chyba dałby rade... a jak nie to niech go zagra 'ktokolwiek***' (byle dobry oczywiscie). ja chcę już obejrzeć ten film!!! ale powoli. nie śpieszcie się. lepiej zróbcie to dokładnie i dobrze ;p
***pisząc ktokolwiek nie mam na myśli pierwszej lepszej osoby z ulicy ale kogoś kto umie grać, jest podobny i ma dobre chęci ;)
Niee, tylko nie Sacha. Ten temat był już tyle razy wałkowany, a o filmie nadal nic nie słychać, ale moim zdaniem Depp byłby odpowiedni.
No nareszcie ktoś przyznał mi rację. Dzięki. Przy tamtym temacie tak na mnie wskoczyli,że aż się zaczęłam zastanawiać czy nie mam nie spaczonych wizji kinowych. Myślę że Depp jest jednym z najlepszych kandydatów na Freddiego M.
nie, nie masz spaczonych wizji kinowych :)) niech się w końcu wezmą za ten film!!! główną rolę mają już obsadzoną ;p
ja bym chciala go zobaczyc jako szatana albo wampira:P ale w jakimś dobrym i mrocznym filmie a nie w zmierzchu:P
o tak,, w roli szatana - w filmie w stylu ADWOKATA DIABŁA, co myślicie? ale czad, już to widzę. A będzie film o wampirach, na podstawie serialu z lat 60 - tych pt. "Dark Knight" czy jakoś tak w reż. Burtona. Poza tym czekamy na tą czarna komedię musicalową a la horror z Mansonem, Ozbournem, Bowiem i Gwen Stefani - brzmi kiczowato horror, komedia, Musical, ale jestem ciekawa, wyreżyseruje to Romero. Ciekawe!!!!!